Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Mestal: igen a mystery boxot imádja JJ. Senki nem mondta az ellenkezőjét. Ettől még a Lost kitalált rejtélyeire nem ő találta ki azokat a megoldásokat, amik neked nem tetszenek. A sorozatot nem ő vitte. Igen szeret rejtélyeket bedobni, úgy hogy sokszor nem találja ki előre a megoldást. Ez láthatóan téged nagyon zavar, de ne várd már el alapból hogy mindenki más is igy legyen vele. Lucas is menetközben találta ki az SW-t. Az ep.4 már futott a mozikban de még nem volt meg, hogy mi is pontosan azaz Erő. Na bumm. (A ma már kissé furcsának tünő korai elképzelések egy része még ott van az 1978-as Splinter of the Mind's Eye cimű könyvben) Az ep.4 idején még Lucas úgy gondolta hogy a Császár csak egy sima gonosz politikus természetfölötti erő nélkül. Utólag ez számit valamit? De ha nem szereted ezt a fajta tervezetlenséget oké. Ez is egy vélemény. Csak ne görcsölj már ennyire arra, hogy mindenki pont igy álljon a dologhoz.
 3. Darth Maul soha nem lesz a kedvenc szereplőm, vagy akár a kedvenc Sith-em. Ez a sztori azonban most tetszett, hiszen az akcióközpontú részek mellett képes volt mélyíteni a karakterét azáltal, hogy gondolatait megismerhetjük. Kifacsart logikáját követve már-már azt hihetjük, hogy szegény sorsú Sith-eket, akik csak szabadok akartak lenni, valami puszta gonoszság folytán üldözték a Jedik. Röviddel, talán 1-2 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt vagyunk. Maul nem bír csillapíthatatlan bosszúvágyával és most először valami önállót cselekszik, a mestere tudta nélkül - legalábbis egészen a történet végéig ő ezt hiszi. Ahogy Revan is hangsúlyozta, Maul itt nem egy esztelen gyilkos, hanem szövetségeket talál (Cad Bane és társai), tervet készít, és manipulál. Az elrabolt padavanra mindenki feni a fonát. Az űrállomáson jelen vannak a weeguay-ek (Hondo bizony), a falleenek, trandoshaiak, vagy éppen a pyke-ok, hogy az aukciót megnyerő, és ezáltal a Maul célpontjaivá váló moogan-okról ne is beszéljünk. A rajzok szépek, valódi színkavalkádot láthatunk, ez különösen a Coruscanton, a Nar Shaddaan és Xev Xrexus vezérhajóján szembeötlő. Főleg a sztori első fele tetszett, a végére kicsit ellaposodott, és Cad Bane-ék is csak statisztáltak az eseményekhez, funkciójuk nem sok volt. A Malachor-flashbackért nagy piros pont jár. Összességében négyes.
 4. Na megvolt!! Maratont néztem, vagyis a Végjáték előtt a Végtelen Háború is lement a moziban (Anno a TLJ-t néztem így, előtte lement a TFA is.... hatalmas élmény így filmet nézni!) Mit is mondhatnék?! Ez a film fergeteges volt. És nem is nevezném egyszerűen film-nek, mint olyannak, ez valami sokkal több volt annál! Olyan monumentális és szívhez szóló zárást kaptunk, hogy csak remélni merem, hogy a The Rise Of Skywalker is LEGALÁBB ilyen lesz!!! Spoiler nélkül ennyit... spoileresen viszont most még a spoiler kapcsoló ellenére sem akarok írni... van minek ülepednie. Na és persze sokszor-sokszor újranézős az alkotás! Ja, még egy dolog... Pontozzunk, miért ne? Nos: 100/10
 5. @Mestal Szóval szerinted rossz, ha a star wars saga egészére Palpatine árnyéka vetül? Feledkezz meg az alkotókról, az írói rendezői feladatokról, magánéleti eseményekről amik befolyásolhatják ezeket. (Leia) Utólagosság, stb. Csak egy perce legyél Rajongó. Befogadó! Gyermek: Álleejtős dolog Palpi visszatérése a mese szempontjából. Előre látom a fiamat, hogy: "apa, ez ő! Mindvégig ő volt a lényeg!" Figyelj veszekedtem és sértődtem meg is már itt a fórumon, mi nem csak copkodjuk' itt egymást. Ha több topicot bejársz találsz nézeteltérést bőven, még a húzónevek közt is. De ebben a dologban nem értek egyet veled. És nem nyomkodom a pirosat.
 6. A másik két könyve szerintem is erősebb, de nüansznyi különbségekről beszélhetünk. Mindhárom zseniálisan megírt regény.
 7. Persze, először Skywalker felemelkedése lesz, aztán, amikor már mindenki lefordította helytelenül, gyorsan beállunk a sorba, és átváltunk Skywalkerek felemelkedésére. Egek, vissza sírom a régi szép időket, amikor még olyan pontos címeket adtak, mint A bolygó neve: Halál vagy Baljós árnyak.
 8. Nem muszáj bumerángként visszajárnod és újra és újra osztani az észt, csak azért, hogy mindig eljuss erre a végkövetkeztetésre és megoszd újra és újra. Ha nem tetszik, hogy non-stop nem értenek egyet veled, nem kell ide járni. Ha mégis ide jössz, akkor sértettség nélkül fogadd el, hogy egy olyan fórumon, ami kifejezetten azért jött létre, hogy a Star Wars-t egységesen szeressük (igen, ez egy fő motívum, el lehet olvasni a szabályzatunkba, le van jegyezve), nem fognak veled egyetérteni, és amikor már hatvanadszorra járod körül ugyanazt a témát, amit egyrészt, nem fogunk elfogadni, akkor lesz néhány érdesebb megjegyzés. Ha pedig túl magas neked az, hogy itt nem utálják az összes Star Wars-t, sőt, a fórum profilja miatt többségében az EGÉSZET szeretjük, az meg már végképp nem a mi bajunk. Nem kell ide járni, végig sértődve lehet távozni, akár show műsor keretében is eljátszhatod a nagy lelépést, bánom is én, de az újabb "jajj már megint nem értenek meg, mennyi görény van itt, aki a véleményvezéreket követik" című picsogást kérlek, hagyd abba. Unalmas és kicsit szánalmas, ha egy felnőtt ember sír-rí, mert egy olyan közegbe, ahová láthatóan nem való, nem vele, hanem a közegbe beilleszkedőkkel értenek egyet. Az meg még röhejes is, hogy digitális képecskéken is besértődsz. És most ezen is megsértődhetsz, jöhet a frappáns visszavágás is (a helyén, mert ez itt még mindig off topic!), sőt még piros kis ikonocskával is megjutalmazhatsz, nekem úgy is kevés van belőle.
 9. Darth Cupsy

  Marvel

  Keddnél előbb nem fogom látni az Endgame-t, úgyhogy valószínű elvonulok az internettől.
 10. Többesszám angolban úgy lenne, hogy "The Rise of Skywalkers" vagy "The Rise of The Skywalker" (bár név és nem csoport esetében az utóbbi kicsit fura szerkezet, de na...). Nekem egyértelmű, hogy az eredeti cím egyetlen személyre utal.
 11. Egyszerűen vicc az egész. És erre mennek a lájkok... JJ-t kimosni a mystery box történetmesélésből olyan mintha Lucast szednék ki a Star Warsból. Írok valamit tényekkel, ami utána a nagy semmire cáfolva van és ezt a cáfolatot lájkolgatják az emberek mert CSAK. Létezik itt bármi olyan aminél számítanak a TÉNYEK annak ellenére hogy ellentmond 3-4 megmondó ember véleményének? Kint van a neten az a dokumentum, amit JJ Abrams rakott össze és ami alapján az ABC rábólintott a Lostra. De Loston kívül nagyjából az ÖSSZES munkájában ezt használja JJ.
 12. Nálam is ez a leggyengébb Gray regény, de egyébként rendben volt a könyv.
 13. Júliusban új album is.
 14. Reakcióm erre a sok SW képregényre:
 15. Kemény évnek nézünk elébe az tuti. Remélem a könyvek terén is hasonló bőség lesz és a Del Rey ad majd ki új címeket.
 16. Majd a magyar cím elárulja mi az igazság.
 17. Szépen el leszünk látva jövőre is. És ezek még csak a képregények.
 18. Darth Sky

  Marvel

  Én szombaton nézem meg az Infinity Wart, vasárnap pedig jöhet az Endgame. A többi filmet tavaly év végén újráztam, így egyelőre nem igénylem. Amúgy a Captain Marvel kapcsán: ()
 19. A módosult sorrend: 2019. október – november. Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 4.: Fortress Vader Kanan Volume 1.: The Last Padawan 2019. december – 2020. január. Age of Republic: Heroes Age of Repuclic: Villains 2020. február – 2020. március. Doctor Aphra Volume 4.: The Catastrophe Con Star Wars Volume 10.: The Escape 2020. március – 2020. április Age of Rebellion: Heroes Age of Rebellion: Villains 2020. május – 2020. június Age of Resistance: Heroes Age of Resistance: Villains 2020. június – 2020. július Kanan Volume 2.: First Blood Doctor Aphra Volume 5.: Worst Among Equals 2020. augusztus – 2020. szeptember Galaxy’s Edge Vader: Dark Visions
 20. Kylo is megnézte az előzetest.
 21. Szóval a Skywalkerek felemelkedése? Eléggé ellentmond az eredeti címnek, különben "The Rise of Skywalkers"-nek kéne lennie, nem? Hacsak nem a Skywalker lesz az új Jedik megnevezése, és ők se használnak többesszámot az angolban, akárcsak a Jedik és a Sith-ek.
 22. Na ez akkor megint megkavarja a dolgokat!
 23. Azt már láttuk, hogy fizikailag hatással tud lenni egymásra a két világ. Kylo-ra vízcseppek hullottak, később pedig meg is érintették egymást.
 24. A németeknél is van az "s" többesszám jeleként használva.
 25. Nem tudom a németeknél hogy van. Ez angol többesszám.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information