Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Eszméletlen szép poszter! Messze veri az utóbbi évek posztereit nálam.
 3. Szerintem a PT érában lett belőle kultikus karakter.
 4. Jaj, én imádom Ewan Obi-Wanját! Már ahogy beszélt, attól teljesen oda vagyok.
 5. Pildi

  Filmek

  Én még inkább így voltam ezzel, de előtte az Ep1-gyel is. Csak az Ep3 letaglózó élménye után tudtam igazán értékelni ezt a két filmet. Egyébként amelyekre általában ráillik, hogy csak később tudtam megszeretni, azok a regényadaptációk filmen. Első megnézésre általában az tűnik fel, hogy mi hiányzik belőlük és mi lett megváltoztatva, aztán ha jó film lett mégis, az második-harmadik megnézésre kiderül. Ill. egy érdekes eset a Harry Potter széria, aminek jól ismerem a hibáit és hogy a vége el lett szúrva, de mégis, a filmeket megszerettem, annyit láttam már a gyerekeimmel. Úgy kezelem kicsit, mint egy másik alkotást.
 6. Szerintem Palpi átlátszóságával van gondotok. Talán annyira sokat adtak rá, hogy így tudat alatt nagyon műanyagnak hat. (főleg ha tényleg egy bábú az alap). Viszont ezzel csak a háttérbeli fenyegetést akarhatták hangsúlyozni. Voltaképp stílusban egy kicsit hasonlít ám a 8. Rész első teaser poszterére. Ott is a kék és a vörös dominál és bár ott két arc van a háttérben, van rájuk is tolva átlátszóság, hogy a csillagok átsejlődjenek mögülük.
 7. Today
 8. Dei

  Egyéb fontos

  Boldog Szülinapot LordGravon!
 9. Donát

  Filmek

  Az első felére szaporán bólogatok. Bár az igaz, hogy nem mondanám, hogy 10/10 (inkább olyan 8/10), de egyértelműen az egyik legjobb film, amit idén láttam, és simán beleillik a Tarantino életműbe. Nagyon tetszett!
 10. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot LordGravon!
 11. Hát de ha még úgy nézne ki. De nem. Ez olyan mintha a játék kapott volna egy retust. Azért ez baromi ciki gyerekek. Tudom hogy itt mindenki imádja a posztert, tisztelet a kivételnek, és mondom én koncepcióját szeretem, de azt a grafikust aki ezt csinálta úgy rúgnám ki mint a fene.
 12. Boldogat utólag is!
 13. Úgy néz ki hogy a poszteren lévő Palpatine képhez egy Hot Toys játékfigurát használtak. Lehet, hogy titok egyelőre hogy hogy fog kinézni a filmben.
 14. Kargarosz

  Marvel

  Ennek aztán nagy értelme lett....
 15. Meg fordult a fejemben, de gimi mellett még sok lenne.
 16. Ezt az apróságot jól kihagytad a hozzászólásodból egy olyan beszélgetés közepén, amikor mi meg a BD/DVD vásárlás lehetőségéről dumálunk. Természetesen ott nincsen ilyen lehetőség, ugyanakkor, ahogy Fulcrum írta, még ott is vannak megoldások a bankártyás használat elkerülésére.
 17. Utólagosan köszönöm a jókívánságokat.
 18. Megkérdezhetem hogy ennek mi az oka? Mert ha félsz hogy ellopják a bankkártyád adatait akkor erre van egy csomó módszer hogy kivéd. Pl. csinálhatsz egy külön számlát amit csak az internetes vársárlásra használod és csak annyi pénzt teszel rá amit éppen le akarsz vásárolni.
 19. Na, a Szukits kiadó fordítókat keres Star Wars könyvekhez. Lásd a Facebook oldalukat. Beugró munkadarabként a Crash of Fate elejét kell fordítani. Akiket érdekel, az jelentkezzen.
 20. Azt tudtam, hogy utánvéttel is lehet készpénzzel fizetni, de ezt a megrendelt könyveknél tapasztaltam, amit boltokban vettem át. Én most a steaming szolgáltatásról beszéltem, egészen pontosan a Disney+ról. Ezt lehet utánvéttel, ugyanúgy készpénzzel fizetni, mintha könyvet rendelnék? Pont a közelmúltban volt a téma, hogy ezt a steaming dolgot csak neten keresztül, bankkártyával lehet fizetni.
 21. Jól megfogtad a plakát lényegét, így még nem is gondoltam rá. Gyönyörű kompozíció!
 22. Nagyon tetszik az új poszter, a színei, kivitelezése, ami nagyon bejön, hogy Kylo Rent már megint így látjuk, úgymond Rey előtt térdelve, amire már ep7 és ep8-ban is volt példa. Meg a koncepció, ahogy egyben nézed a posztert, akkor olyan mintha csak Palpatine-on lenne a hangsúly, utalva arra hogy ő áll mindenek felett; jobb kezében meg fegyvert tartva, és azon szórakozva, hogy a "fegyveren" egymással küzdő feleket figyeli, mosolyogva figyel, miközben azok mit sem sejtve küzdenek egymással. Remélem Kylo Ren vágya is teljesül és összehaverkodik Reyjel, hátha csattan egy csók is... vagy nem.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information