Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hát a legtöbb ötletet már felsorolták, de akkor az én vágyálmaim: Imperial Commando (vagy Republic Commando 2)- A Ghost Recon Wildlands-t alapjául véve egy open world taktikai shooter vagy a klón háborúkban, vagy a lázadás (esetleg a Birodalom) ellen. Ha volt játék, amivel kikoptattam anno a lemezt, akkor az első rész volt (és az eredeti BF2). A régi játék egyetlen hibája, hogy egy cső az egész, és a legtöbb dolgot csak egyféle képpen lehet megoldani. Ezen javítana sokat a sandbox rendszer. Star Wars Bridge Commander - A hasonló témájú Star Trek játékot alapjául véve egy rombolót, cirkálót, vagy egy egész flottát irányítva a klón háborúban, vagy a Birodalom idejében kalózokra és lázadókra vadászva. Bevallom a ST játékkal nem játszottam (ugyanis a ST elég messze áll tőlem), de a Thrawn könyvet olvasva nagyon megjött a kedvem egy hasonló játékhoz. X-Wing - Egy új űrhajó simet. És nem egy arcade vacakot, hanem egy igazi szimulátort, mint a hősidőkben volt az X-wing és a TIE fighter széria. Empire at War 2 - Egy igazi galaktikus méretű RTS, ahol a galaxis gazdaságát lehetne irányítani, mindeközben pedig flottákat és hadseregeket vezetni űrben és szárazföldön egyaránt. Isten a tanuja, hogy ebbe a játékba mennyi órát öltem/ölök még mindig, és szívesen fogadnék egy új részt belőle.
 3. Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni...
 4. Sose gondoltam, hogy Luke-nál valaha lesz szimpatikusabb főszereplő az SW-ben, de Rey nálam felülmúlta a mesterét. Sokkal jobban birom, mint a régi trilógiás Skywalkert. Az, hogy sok mindenben jó... hát a főszereplők eddig is ilyenek voltak az SW-ben. Ezért ők a főszereplők. De nem hinném, hogy minden tálcán lenne neki kinálva. A kapcsolata Kylo-val mesterien lett megirva. A jelenetük a kunyhóban, amikor csak épp egymáshoz érnek bizarr módon az egész SW legintimebb jelenete. Mace-el nincs bajom, de Rey mellett harmatos. Nem érzem, hogy olyan nagyon emberi vagy komplikált lenne. Komplikáltnak esetleg azért tünhet, mert szinte semmilyen szinten nem lett kibontva a karaktere. Eddig egy képregény van amiben felsejlik, hogy milyen volt padawan korában, de ott se ő a lényeg.
 5. Hmm, a mostani állás alapján nem olyan biztos, hogy Rey be fogja húzni ...
 6. Lehet nem csak a Guru nyomtatott verziója megy a levesbe Egy komment a GS Guru-s híre alatt: "Lehet illetlenség ezt most pont ide írnom, de miután gyanús lett hogy a PC Guru előfizetési oldala egyszerűen "eltűnt", később egy kommentben valaki kérdésére válaszolva írták hogy technikai problémák vannak, a gyanúm alább hagyott, de ez a mai hír letaglózott. Azért írom hogy lehet hogy bunkóság pont most ideírnom ezt, de a GS 2020-as előfizetési akciójáról se találtam semmit, se online, se az újságban, pedig ilyenkor már szokott menni a következő évi előfizetési akció... kezdek félni :("
 7. Nálam ez egyértelműen Rey. Nem egy súlycsoport a két karakter.
 8. RPG-t úgy is lehet csinálni, hogy nem hozol döntéseket, persze a mai világban ezért biztosan ekézve lenne, illetve lehetne ahogy régen is csinálták lenne egy kánon végigjátszás (régen ugye a világos oldali befejezések számítottak annak) az meg, hogy aszerint haldsz vagy nem mindegy, de a kánonnak csak a meghatározott számít. És akkor lehetne egy olyan opció, mint mondjuk a TOR-ban, ahol ki-be tudod kapcsolni, hogy mutassa a párbeszédeknél melyik Sötét és melyik világos oldali válasz itt meg az lehetne jelölve, hogy melyik a kánon lehetőség illetve ha van olyan quest, ahol pl. el kell döntened kit mentesz meg ott is mutatná az Objectives menüben, hogy melyiket kell megmenteni a kánon történethez. Az RTS jelenleg halott, nem hiszem, hogy most ebbe invesztálnának. Na az lenne a non plus ultra számomra is, azt se bánnám, ha csak egy bolygó lenne, de az jó nagy térképpel. Egy jó storyval meg is lehetne indokolni, mondjuk épp nincs hajónk mert gallyra ment vagy ellopták... esetleg szétszedték a javák és azon vagyunk, hogy épp hajót szerezzünk, persze aztán belekeverednénk valami helyi konfliktusba
 9. Meglepő, de most Windura szavaztam. Árnyaltabb karakternek gondolom, sokszor ellentmondásosan viselkedik, de éppen ettől izgalmas karakter - mégha nem is jófej. Reyt is nagyon jó karakternek tartom, csak egyelőre még nem áll össze bennem a karakter. Az eddigi 2 rész során elért valahova, de ugyanakkor valamiért "tökéletes" az Erőben. Ez pedig nekem fura. Meglátjuk, hogy a 9. részben mivé válik végül a karakter.
 10. Számomra Kylo az ST egyik, ha nem a legjobban kitalált karaktere. A karakter útja az eddigi két részben nagyon tetszett és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják zárni a történetét. Remélem méltóan. A szavazatomat megkapja. Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal.
 11. Today
 12. Én is úgy gondolom ahogy Bomarr, a film hívatott bemutatni az új érát először, ha már korábban elkezdenék más médiákban bemutatni az új korszakot az sok mindent lelőne a film előtt, pl. azt hogy mikor játszódik, politikai berendezkedést stb.
 13. Ez szomorú.. egy korszak véget ért...
 14. Ez a tipikus annyira sz*r, hogy már jó kategória
 15. Rey elmetrükkje miatt egy csomószor szakadékba sétáltam a Battlefront 2-be. Windu kapja a szavazatom.
 16. Kylo a kedvenc karakterem az új trilógiából, sőt az egész SW univerzumot nézve is ott van a kedvencek között. Szóval a szavazatom Grievous kapja...csak vicceltem, Kylo kapja.
 17. Úgy gondolom, hogy a Star Wars univerzumában nem csak hogy bőven van hely az árnyalt, emberi karaktereknek és Mary(/Gary) Sue-knak is, hanem ezeknek tökéletes elegyét, harmóniáját kapjuk a Saga és más Star Wars művek során (illetve később még lehet egy fekete-fehér/tökéletes karakterből is esendő, emberi, ha árnyalják, tehát ez akár Rey esetében is változhat ). Az előbbiekkel könnyen azonosulunk, az utóbbiak pedig az eszményképeinket testesítik meg. Ettől lesz egyszerre meseszerű ÉS életszagú, nézőközeli a szeretett Galaxisunk. Nagy vívódás után (de nem megbánva) Rey-re szavaztam.
 18. Azért attól nem kell félni. Rey ezt behúzza, még ha nem is annyira fölényesen.
 19. NA hát ha ezt nem Rey nyeri én bezárom a fórumot.
 20. Azt hittem, Finn azért lazán behúzza. A 9. rész után meglátjuk, mire fut ki a karaktere. Lehet a végére hatalmas közönségkedvenc lesz és legközelebb már nem kérdés a továbbjutása.
 21. Kylo Ren, nálam messze az ST legjobb karaktere, meg úgy amúgy is egy nagyon jó karakter. TFA: Ha Ambrams lemásolta ANH-t, viszont Kylo-t nagyon jól kitalálta, megalkotta. Csak egy illetve két dologban hasonlít Darth Vaderre: maszkot hord és gonosz. Fénykardja sokkal több, mint, hogy kétoldalt kiáll 2 penge, az instabil kristály egyértelműen Kylo személyiségére utal, hamar elgurul a gyógyszer(nem tudja dühét kontrollálni) pl.: kontrollpanel szétkaszabolása. Egy érzelmileg labilis karakter legalább is számomra, aki gonosz akar lenni, Han az apja megölése, egy fordulópont is lehetett Kylo életébe (pozitívan/negatívan). A fénykard párbaj Rey-jel, nagyon jó volt, illetve Hux tábornokkal való rivalizása. Befejezem, amit elkezdtél nagyapa. És Adam Driver kiváló casting. TLJ: Na itt ebben a részben még jobban élt a csávó. A Kylo-Rey összeköttetés (amit Snoke csinált) azok a jelenetek nagyon működnek, meg úgy a Rey-jel való kapcsolata (kémia.) Huxot ebben a részben sikeresen becsicskította. ( A Rey-jel közösen Snoke Pretoriánus őrök elleni harcban, mindketten remekeltek. Aztán felfedi Reynek a szüleit, az is egy erős pillanat. Illetve nekem a film kedvenc jelenete, emlékszem a moziban annyira meglepődtem, hatása alatt voltam, hogy nem lepett meg, hogy ott az adott pillanatban ott van Luke+ a kék fénykarddal, amit előtte ketté törtek, bár neki sem tűnt fel (Kylo-nak). A "párbaj" maga tetszett, és szerintem az ST legerősebb zenéje. Kíváncsian várom, hogy fog kifutni az Ep9-ben a sorsa. Itt hagyom, az alteregóját.
 22. Részemről Grivinek, ha nem maradtam volna le a szavazásról, Holdo ellen se lett volna esélye, most pedig még nagyobb fába vágta a fejszéjét: a Star Wars egyik (ha nem a) legkomplikáltabb és legérdekfeszítőbb jellemű főgonoszával versenyzik. Egyértelmű, hogy Ben Solo kapja a voksomat.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information