Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Utólag is boldog születénapot, Donát és Tomcsi!
 3. Yesterday
 4. Ez a könyv nekem is tetszett anno. Jó a stílus meg az alaptörténet is (persze a fordítás kicsit ront az összképen).
 5. Évekig kerülgettem, a sok kötet mindig eltérített, de a mai nappal elkezdtem olvasni a Térség-sorozatot, ha már annyi jót olvastam róla.
 6. Nekem a 8. évad jobban tetszett, mint az előző évad, ott tényleg nagyon kapkodtak. Mióta véget ért a GoT, olyan ürességet érzek. A Lost után ez volt a legmeghatározóbb sorozat eddig az életemben. Mai hír, hogy Martin 2020 közepére ígéri a 6. kötetet. No majd meglátjuk.
 7. Boldog születésnapot Donát és Tomcsi
 8. Asszem a "húsbárdos" Ren lesz a kedvencem. Remélem villant valamit mielőtt Rey kettészeli
 9. JakeSully

  Filmek

  És Bruce Lee is! A való életben is harcművészetre tanította Sharon Tate-t.
 10. Rog

  Marvel

  Robit is megdobtam az előbb egy üzivel.
 11. A zenét se feledjük el mert remek! Nagy adagot tesz hozzá a hangulathoz.
 12. Sky, Frenkie köszönöm szépen a köszöntést!
 13. Egyetértek mindkettőtökkel. Sok sikert kívánok Beniofféknak. Én speciel a 7. évaddal még nagyon elégedett voltam, és a 8. évad 2. része volt számomra a csúcspont,mikor Podrick dalra fakadt. Ott valami nagyon jó érzés kerített hatalmába, hogy itt most nagyon epikus szép lezárást kapunk. De nem így történt, amit sajnálok, de meg tudok vele békülni..
 14. Számomra az a jelenetsor egészen varázslatos, ahogy Luke ott a szigeten közlekedik, egyébként tulajdonképpen ez a jelenetsor, ennek a magányos figurának a hétköznapi cselekedetei voltak, amik először igazán mélyen beszippantottak a filmbe. Van ebben valami bizarr ebben a thala-siren-ben, ahogy megfeji Luke, de szerintem semmiképp sem undorító, hanem inkább irónikus, pontosan úgy bizarrak ezek a lények, mint Ponda Baba, vagy Salacious Crumb. Az ilyen figurák mindig is a részesei voltak a Star Wars-nak, és az ilyen groteszk lényeket mindig is sokkal jobban szerettem, mint a cool lényeket (Bossk, Edrio Two Tubes, Maul). Luke magánya számomra teljesen Az öreg halász és a tenger című könyvet hozza be. A filmnek tkp. a leghangulatosabb jelenetsora számomra (caretaker-ekkel, a szakadék feletti átlendüléssel, és a szakadó esős halcipeléssel), és ebből sugárzik felém leginkább az, amit én mozivarázsnak hívok. A Star Wars-varázslat itt működik számomra a leginkább. A korábbi filmekből a IV. rész elejéről a két droid sivatagi csetlés-botlásaiban érzem ugyanezt, meg a TESB Yoda-jeleneteiben.
 15. Azért így lehiggadva azt mondom, hogy piszok nehéz dolguk volt. Gyakorlatilag valaki másnak a "félbehagyott" történetét kellett befejezniük, ami sosem egyszerű dolog. A SW esetében maguk alkothatnak valamit a nulláról, tiszta lappal. Amúgy nekem is hiányzik a sorozat, akármennyire is csalódás volt a 8. évad kétharmada.
 16. Boldog szülinapot Donát és Tomcsi.
 17. És BB-8 Olyan lesz mintha kinect-eznének. Vagy azért hegesztik össze mert Kylo egy üvegdobozba akarja tenni hogy gyönyörködhessen benne. Ez is csak egy vad ötlet. Most találtam ki.
 18. Isten éltessen, Donát és Tomcsi! Köszönöm!
 19. A cikk is azt írja, hogy nem a játékok történetét akarják feldolgozni/lemásolni: "A stúdió állítólag a korábbi feldolgozásoktól gyökeresen eltérő megközelítést alkalmaz majd a filmek és tévésorozatok esetében, ami jelen esetben annyit tesz, hogy 40-50 órányi játékmenet összesűrítése helyett vadonatúj történeteket fognak elmesélni a konzol játékainak hőseivel." Ennek szellemében állítólag már "előrehaladott állapotban" vannak egy Uncharted film munkálatai.
 20. Revan, JakeSully köszönöm szépen a köszöntést!
 21. Brodie

  Sorozatok

  Még csak az első részt láttam, szerintem is nagyon jó, egyet is értek a csillagos 5-tel, bár egy kicsit hatásvadász, de hagytam is, hogy a hatása alá kerüljek.
 22. Mostanában tapasztalom, hogy ha egy oldalon rengeteg kép és videó van beillesztve, akkor - ha kommentelni akarok- ugrál a komment ablak - és meg kell várnom, még szépen betölt az összes kép és beáll az oldal is szépen.. Pár másodperc, ki lehet bírni, de attól még zavaró Nah mind1...
 23. Leborulok a Csernobil sorozat előtt... Ilyen igényességgel összerakott valós történeti tragédiát bemutató alkotást ritkán látni. Csontig hatoló horrorisztikus dráma, kíváló színészekkel. Ezt tényleg látni kell. 3 rész után csillagos 5-os.
 24. JakeSully

  Filmek

  Tenet lesz Nolan új filmjének címe! Christopher Nolan jövő nyáron debütáló új filmjéről igen keveset tudunk, azonban ez a kevés igen izgalmasan hangzik - már ha hihetünk például Robert Pattinsonnak, aki az "őrült" és "három film hosszúságú" jelzőkkel illette. Most a Variety révén egy-két új részlet is kiderült a nagyszabású produkcióról, kezdve a címmel: Tenet névre fog hallgatni a film, amely magyar fordításban nagyjából dogmát jelent. A lap azt is tudni véli, hogy Nolan ezúttal a nemzetközi kémhálózatok világába kalauzol el minket, a filmet pedig ennek megfelelően hét különböző országban fogják forgatni. Továbbá az eddig bejelentett színészgárda (John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki) is kiegészült még egy-két nagy névvel: Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clémence Poésy, Dimple Kapadia és Michael Caine is csatlakozott a Tenethez. ign.hu
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information