Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Most így 2 dologról szeretnék mondani pár szót: 1. Rian helyzete a SW jövőjében: Szegény fickó, még mindig kapja a sarat. Sajnos pont egy olyan filmet rendezett, amelyben a legendák útját kellett egyengetnie és ugye tudjuk jól, hogy a fanok hogyan viszonyulnak, ha az OT "nagyjairól" van szó. Kicsi változtatás és rögtön halálra kívánnak téged. Viszont. Rian -nek ott van a második esély. Egy második esély, hogy ezeknek az embereknek bebizonyítsa, hogy igenis ő is tud jó SW filme(ke)t készíteni. Hiszen a trilógiája teljesen elkülönül majd a Skywalkerektől. Én úgy gondolom, hogy az embereknek - már persze azoknak, akiknek nem tetszett a TLJ - adniuk kell ennek a fiatalembernek egy második esélyt. Ha a trilógia nyitánya se nyűgözi le őket, akkor rendben van, a fickó stílusa/története nem illik a "szférájukba". De egy esélyt szerintem mindenképpen megér. Azoknak meg, akiknek tetszett a TLJ - vagy nem volt vele semmi bajuk - igazán felüdülés lenne, ha Rian új irányba vinné a Star Warst. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi is a terve. 2. A 2022 -es premierdátum és a Favreau/Filoni feltörekvés: Ezt így egyberakom, mert valamennyire összefügg. A 2022 -es premierdátum állapota jelen pillanatban kérdéses, de talán Kennedy talált rá megoldást. Nevezetesen Jon Favreaut. Ez az ember - miközben felügyelte a Mandaloriant - megcsinálta a Lion Kinget. Igaz, nagyon sok dolga nem volt, hiszen a képernyő mögött volt végig - lévén digitális volt az egész film. Ő szerintem egy jó megoldás lenne egy esetleges 2022 -es film elkészítésére. Ha megvalósulna, akkor jöhet a kérdés: mi lesz ekkor a Mandi sorsa? Egyszerű: Favreau megmaradna, mint showrunner, de egy esetleges 3. évadnál megint nem forgat - csak forgatókönyvet ír - de az is az eszembe jutott, hogy esetleg Filoni átvenné a helyét, mint showrunner. Ha ez az egész így összejönne. Filoni többek között tanul is Favreau -tól. És Kennedy nyilatkozatai - és a többi rendező/Jon interjúi is sejtetik - hogy Filoninak nagy jövője van a SW jövőjében. Nem mondom, hogy Filoni legyen a Lucasfilm elnöke. Ez nagyon rossz ötlet lenne. Filoni inkább a kreatív részbe tudna besegíteni, vagy akár egy élőszereplős sorozat showrunnereként is megállhatja a helyét, hogyha Jon Favreau alaposan kiképzi őt. A mozifilm is elérhető lehet Filoninak, bár az még odébb van számára, szvsz. Ti mit gondoltok? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
 3. Amedda lemaradt a poszterről.
 4. Én is eltudnék képzelni egy Jedi: Fallen Order 2-3 -at. Ezenkívül egy GTA -hoz hasonló játék, ahol egy karakterrel a galaxist járjuk, vagy éppen elég egy rendszer is. A terület meglenne, keresztül-kasul átutazhatnánk, közben beállhatnánk munkásnak valahova, akár sabacc játékot is játszhatnánk, vagy teszem azt lenne olyan küldetés, ahol fogatversenyen vennénk részt. És még hasonló őrültségek. Meg lenne egy pokoli erős főszál. A fogatversenyről jut eszembe: régen volt egy racing játék. Ha egy felturbózott, kiszélesített pod racing játékot kapnánk, az szerintem sok rajongó álma lenne. Egy Jedi lovag szimulátor szerűség is jó lenne. Kezdenénk ifjoncként és végül elérnénk a lovag rangot, esetleg lehetne még tovább is menni és tkp. padawant kapnánk magunk mellé. Közben meg érdekes küldetéseken vennénk részt. A Republic Commando felélesztése is jó lenne, akár egy Imperial Commando. Stratégiai játék is jöhet. Egy olyan, amely összeköti mind3 érát, merít az animációs sorozatokból és egyéb médiumokból. Ja és a távoli jövőben BFIII. Ha majd érkezik az új éra, jöhet vele együtt a Battlefront 3. része is.
 5. Az egyetemen ez különösen igaz.
 6. Az EW poszterek "textless" változata.
 7. Jedi Fallen Order 2 és 3 most a nagy vágyálom. De mellette jöhetne egy Mass Effect-szerű RPG/akciójáték is, ahol a saját hajónkkal keresztbe kasul felfedezhetjük a galaxist és a helyszinek dugig vannak remek mellékküldetésekkel, amik legalább annyira jók mint a főszál.
 8. LordGravon

  DC

  29.-én érkezik egy felnőtteknek szóló animációs sorozat, Harley Quinn-el főszerepben. Nem tűnik rossznak. Szerintem én majd egy-két részt biztos megnézek belőle.
 9. Én is spoilerezek: Bár a végén is vannak jó dolgok, de nálam a 66-os parancs volt a legemlékezetesebb az egész játékban. Külön tetszik hogy átéljük az előtte lévő pillanatokat is. Még lepacsizunk a klónkatonákkal, pedig tudjuk hogy hamarosan mind ellenünk fordulnak. A menekülésünk közben az ep.3 zene nagyon működik!
 10. Today
 11. Hát a legtöbb ötletet már felsorolták, de akkor az én vágyálmaim: Imperial Commando (vagy Republic Commando 2)- A Ghost Recon Wildlands-t alapjául véve egy open world taktikai shooter vagy a klón háborúkban, vagy a lázadás (esetleg a Birodalom) ellen. Ha volt játék, amivel kikoptattam anno a lemezt, akkor az első rész volt (és az eredeti BF2). A régi játék egyetlen hibája, hogy egy cső az egész, és a legtöbb dolgot csak egyféle képpen lehet megoldani. Ezen javítana sokat a sandbox rendszer. Star Wars Bridge Commander - A hasonló témájú Star Trek játékot alapjául véve egy rombolót, cirkálót, vagy egy egész flottát irányítva a klón háborúban, vagy a Birodalom idejében kalózokra és lázadókra vadászva. Bevallom a ST játékkal nem játszottam (ugyanis a ST elég messze áll tőlem), de a Thrawn könyvet olvasva nagyon megjött a kedvem egy hasonló játékhoz. X-Wing - Egy új űrhajó simet. És nem egy arcade vacakot, hanem egy igazi szimulátort, mint a hősidőkben volt az X-wing és a TIE fighter széria. Empire at War 2 - Egy igazi galaktikus méretű RTS, ahol a galaxis gazdaságát lehetne irányítani, mindeközben pedig flottákat és hadseregeket vezetni űrben és szárazföldön egyaránt. Isten a tanuja, hogy ebbe a játékba mennyi órát öltem/ölök még mindig, és szívesen fogadnék egy új részt belőle.
 12. Az EPVII hisztijeit még nem tudta feledtetni...
 13. Sose gondoltam, hogy Luke-nál valaha lesz szimpatikusabb főszereplő az SW-ben, de Rey nálam felülmúlta a mesterét. Sokkal jobban birom, mint a régi trilógiás Skywalkert. Az, hogy sok mindenben jó... hát a főszereplők eddig is ilyenek voltak az SW-ben. Ezért ők a főszereplők. De nem hinném, hogy minden tálcán lenne neki kinálva. A kapcsolata Kylo-val mesterien lett megirva. A jelenetük a kunyhóban, amikor csak épp egymáshoz érnek bizarr módon az egész SW legintimebb jelenete. Mace-el nincs bajom, de Rey mellett harmatos. Nem érzem, hogy olyan nagyon emberi vagy komplikált lenne. Komplikáltnak esetleg azért tünhet, mert szinte semmilyen szinten nem lett kibontva a karaktere. Eddig egy képregény van amiben felsejlik, hogy milyen volt padawan korában, de ott se ő a lényeg.
 14. Hmm, a mostani állás alapján nem olyan biztos, hogy Rey be fogja húzni ...
 15. Lehet nem csak a Guru nyomtatott verziója megy a levesbe Egy komment a GS Guru-s híre alatt: "Lehet illetlenség ezt most pont ide írnom, de miután gyanús lett hogy a PC Guru előfizetési oldala egyszerűen "eltűnt", később egy kommentben valaki kérdésére válaszolva írták hogy technikai problémák vannak, a gyanúm alább hagyott, de ez a mai hír letaglózott. Azért írom hogy lehet hogy bunkóság pont most ideírnom ezt, de a GS 2020-as előfizetési akciójáról se találtam semmit, se online, se az újságban, pedig ilyenkor már szokott menni a következő évi előfizetési akció... kezdek félni :("
 16. Nálam ez egyértelműen Rey. Nem egy súlycsoport a két karakter.
 17. RPG-t úgy is lehet csinálni, hogy nem hozol döntéseket, persze a mai világban ezért biztosan ekézve lenne, illetve lehetne ahogy régen is csinálták lenne egy kánon végigjátszás (régen ugye a világos oldali befejezések számítottak annak) az meg, hogy aszerint haldsz vagy nem mindegy, de a kánonnak csak a meghatározott számít. És akkor lehetne egy olyan opció, mint mondjuk a TOR-ban, ahol ki-be tudod kapcsolni, hogy mutassa a párbeszédeknél melyik Sötét és melyik világos oldali válasz itt meg az lehetne jelölve, hogy melyik a kánon lehetőség illetve ha van olyan quest, ahol pl. el kell döntened kit mentesz meg ott is mutatná az Objectives menüben, hogy melyiket kell megmenteni a kánon történethez. Az RTS jelenleg halott, nem hiszem, hogy most ebbe invesztálnának. Na az lenne a non plus ultra számomra is, azt se bánnám, ha csak egy bolygó lenne, de az jó nagy térképpel. Egy jó storyval meg is lehetne indokolni, mondjuk épp nincs hajónk mert gallyra ment vagy ellopták... esetleg szétszedték a javák és azon vagyunk, hogy épp hajót szerezzünk, persze aztán belekeverednénk valami helyi konfliktusba
 18. Meglepő, de most Windura szavaztam. Árnyaltabb karakternek gondolom, sokszor ellentmondásosan viselkedik, de éppen ettől izgalmas karakter - mégha nem is jófej. Reyt is nagyon jó karakternek tartom, csak egyelőre még nem áll össze bennem a karakter. Az eddigi 2 rész során elért valahova, de ugyanakkor valamiért "tökéletes" az Erőben. Ez pedig nekem fura. Meglátjuk, hogy a 9. részben mivé válik végül a karakter.
 19. Számomra Kylo az ST egyik, ha nem a legjobban kitalált karaktere. A karakter útja az eddigi két részben nagyon tetszett és kíváncsian várom, hogy hogyan fogják zárni a történetét. Remélem méltóan. A szavazatomat megkapja. Grivi meg menjen el egy tüdőgondozóhoz, de azonnal.
 20. Én is úgy gondolom ahogy Bomarr, a film hívatott bemutatni az új érát először, ha már korábban elkezdenék más médiákban bemutatni az új korszakot az sok mindent lelőne a film előtt, pl. azt hogy mikor játszódik, politikai berendezkedést stb.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information