Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/20/19 in all areas

 1. 12 points
  Bevallom, szerdán kicsit kétségbeestem, mert egyáltalán nem kapott el úgy a film elsőre, mint az összes eddigiek. A II-III, VII-VIII mind már elsőre is nagy hatást gyakoroltak rám, a IX-nél viszont csak erős jeleneteket láttam, de nem tudtam úgy átélni őket, mint a többi film esetében. Na ez a második megnézésre totálisan megváltozott. Végig együtt lélegeztem a filmmel és azt kell mondjam, Palpatine szál ide vagy oda, Abrams megcsinálta! 3 órája nem hittem, hogy ezt fogom írni/mondani, mert kb. a 2-es és 3-as osztályzatok között vacilláltam... de nem véletlenül nem szavaztam! Mert tudtam, hogy meg kell néznem még egyszer, annyira tömény és váratlan volt. Sosem spoilerezek. Ezúttal talán 3 hónapon át semmit sem olvastam a filmről. És most először életemben érzem azt, hogy ez hiba volt. Mert egyértelmű, hogy amikor első nézéskor ténylegesen el kezdtem élvezni a filmet (a futóhomok, és Kijimi) akkor jött egy törés (Palpatine Rey) és minden gondolatomat lekötötte sunyi mód a háttérben, így nem tudtam együtt érezni a filmmel. Nem tudtam könnyezni, amikor pedig megindító jelenetek sora jött, nem tudtam önfeledten nevetni, mert valahol az agyam hátsó szegletében ott volt a sokk minden jelenet mögött, a sokk, hogy tényleg meghúzták a Palpatine-os f#szságot - már bocsánat. Hát második megnézésre úgy indultunk, hogy ezt tudtam, elfogadtam, és láttam már az előnyeit is. És ezért lett volna jó ezúttal talán a spoilerezés, mert akkor nem lett volna ennyire övön aluli a dolog elsőre sem. De a múltat ideje elengedni. A Keresztapa óta nem fordult ekkorát a véleményem az első és a második nézés között. Elsőre 2-es / 3-as volt 5-ös skálán. Most 10-es skálán mondanám minimum 9-esnek. A vége pedig ZSENIÁLIS. A legvégére gondolok. A Kylo-Rey áldozat és közös harc se semmi, de az Epilógus... ahogy Rey eltemeti a kardokat. Közben Williams komponált hozzá egy zseniális és fülbemászó hárfa (ha jól hallottam) dallamot... a végén megjelenő Luke és Leia... és Rey válasza... egyszerre éreztem azt, hogy ennek most TÉNYLEG vége, tényleg lezártuk, tényleg elengedtük a Skywalkereket, tényleg lezárult az életem egy hosszú (17 éves) szakasza. És ez az érzés, amit most érzek, ez most már ismerős. Ez az, amit mindig érezni szoktam, ha számozott SW-t látok. Második megnézésre hazatértem.
 2. 11 points
  Sikerekben, Star Warsban és Baby Yodában gazdag, Boldog Új Évet kíváncsok mindenkinek!
 3. 11 points
  C3PO utolsó mondata a Skywalker Sagában: "Did you hear that?" C3PO első mondata a Skywalker Sagában (készítési sorrendben): "Did you hear that?"
 4. 10 points
  Boldog új évet a fórum minden tagjának!
 5. 10 points
  Én is boldog új évet kívánok minden fórumtagnak!
 6. 10 points
 7. 9 points
  Megvan!!! Részletes és végleges adatok később.
 8. 9 points
  "Gyere, kisOnOkám, gyere szépen a nagypapához... gyere, hozd a lebegő nyuszimotort is, gyere... mesélek neked régi Sith történeteket.. másoknak nem mondtam el soha... csúnya Jedi bácsikról és nénikről is mesélek, gyere... ne félj... kapsz vörös nyalókát, Sith-eset, tudod, ... hagyd a fenébe azt a béna rohamosztagos babát, egyik lába már hiányzik, mióta... gyere szépen.. hogy mit? Neeem, a Millenium Falconról nem mesélek, megmondtam százszor! És úgyis megtudom előbb-utóbb, hogy ki beszélt neked róla... mérges a papa ezért, tudod... Megyünk és megnézzük szépen a klónokat az üvegbúrákban, na gyere, add ide a kis kezed, Snoke bácsiét is láthatod újra... na, ne kelljen könyörögni, mert akkor megfojtogatlak megint, tudod... ne kelljen a nagypapának gyógyszert bevenni, ugye? Megfájdul a fejem tőled, ha rossz kislány vagy, gyere... mesélek Vader bácsiról is ha akarod, tudom, hogy érdekel, múltkor is szeretted, nem is értem... szomorú ez a papának... na gyere, később játszunk Palpatine Császárnőset is, de most megyünk vacsorázni szépen, nem szólok többször!"
 9. 9 points
  Kicsit utólag is kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!
 10. 9 points
  Rey újfénykardját egypengés ként számolta annak ellenére hogy kétpengésnek tűnik, de arról még nincs hivatolos információ. Illetve az utolsó jelnetet időugrásnak számít. Végeredmény: 1. Darth Riddick: 27 pont 1. Donát: 27 pont 1. Dzséjt: 27 pont 4. Bomarr: 26 pont 5. Broddie: 24 pont 5. Yoda József: 24 pont 5. Ody Mandrell: 24 pont 5. Darth Sky: 24 pont 9. RacerX: 23 pont 9. Max Stirner: 23 pont 9. Pildi: 23 pont 12. Sztike: 22 pont 13. tomcsi80: 21 pont 13. Kargarosz: 21 pont 15. Bence1997: 20 pont 16. Kenobi tábornok: 18 pont 17. Fulcrum: 17 pont 18. jez: 16 pont 19. Whil: 13 pont Mindenki számolja át, lehet rá esély hogy valakiknél nem jól számoltam. Köszönöm a játékot és a győztesenek gratulálok.
 11. 9 points
 12. 8 points
  A TLJ szerintem főleg úgy bélyeg, hogy nem hagyott igazán nyitva kérdéseket. Rengeteg mindent lezárt. Emlékszem volt olyan videó-kritika ahol a résztvevők azt nem értették minek ep.9 hisz már csak Kylo halálát kell megoldani és vége. És igazából tényleg. Valahol nekem pont ez is tetszett mondjuk a TLJ-ben hogy annyira kerek mintha már az lenne a zárórész. Van epilógusa is, az Első Rend meg ugyan még megvan de Luke már elsorolta mi lesz a vesztük, nem is kérdés hogy elbuknak. Akkor még úgy tűnt, hogy Kylo és Rey kapcsolata is véget ért azzal, hogy Rey "rácsukta" a Falcon ajtaját. Annak ellenére hogy egy trilógia közepe volt nem hagyott hátra elég nyitott kérdést. Mindenesetre most gondolom a Disney-nél látva hogy a TLJ alatt nyitottak és igy is 100 milliókat fognak keresni az ep.9-en valahogy igy érzik magukat
 13. 8 points
  Boldog karácsonyt minden fórumtagnak!
 14. 7 points
  Kár azon keseregni, hogy egy SW film, pláne a Saga záróepizódja többet kellett volna hogy hozzon, mert "csak" 1 milliárdot fog, és ez nekünk, rajongóknak fáj, mert mi többre becsüljük, és féltjük a jövőjét emiatt. A lényeg úgyis az, hogy nyereséges, hogy a Disney által elvárt küszöböt valszeg ezzel így is túllépi, tehát nagy veszélyben a jövő biztosan nincs. Ma már én is azt a véleményt osztom, hogy még jó is, hogy nem lesz ennél nagyobb siker, hiszen akkor nem vonnák le kellő súllyal a szükséges következtetéseket, mit kell legközelebb másként, jobban csinálni, hogy az SW hangulat megmaradjon és ne legyen megosztó ennyire, ergó nagyobb kasszasiker legyen. De ha aközül kell választani, hogy hozzon 2-3 milliárdot de közben idomuljon a mai csúcstartókhoz, vagy maradjon ezen a mostani szinten bevételben, de megmaradjon a lelke, amit pl. én igazán szeretek benne, akkor gondolkodás nélkül az utóbbiban reménykedek. És most nem arra gondolok, hogy ne szakadjon el az múlttól, mert meg kell újulnia, erre szükség van. Legyen tele friss ötletekkel, hogy minél több új nézőt, generációt tudjon elvarázsolni, ahogy minket is elvarázsolt a magunk idejében, de ehhez hatalmas lélek és szív is kell bele, a látványon túl. És ahhoz, hogy így lehessen, ennyi bevételnek is elégnek kell lennie, miközben megmaradhatna egyedinek a kasszasikerek táborában. Én ebben reménykedem.
 15. 7 points
  Hello there... Nekem úgy tűnik, hogy ez már a fing reszelése. Mindkét álláspontot tökéletesen meg tudom érteni. Elfogadom, hogy Cuspy igen erőteljesen húzza fel a szemöldökét a porgokra. Mi tagadás, ha olyan hangulatban nézem a TLJ-t, akkor én is. Máskor meg teljesen hidegen hagynak. Mondjuk, olyat még senkitől sem hallottam, hogy a mini Yoda ne lenne cuki, azt meg már többektől is, hogy a porgok minek. Mini Yodához egy kis adalék: Karácsonykor a népes rokonság néhány 8 év alatti csemetéjét leültettem a számítógép elé Mandaloriant nézni. A Yodalino teljes sikert aratott. Elvitte a hátán a filmet, bizonyos szemszögből nézve.
 16. 6 points
  Én is így gondolom. Dzséjt: elnézést, ha túl toltam a dolgot. Abban egyetértünk, hogy nem értünk egyet Plagi kapcsán, leszámítva a Sidious mit kutatott Vader átállása után.
 17. 6 points
  Jó ötlet. Nálam a sorrend: 1. Rogue One - szerintem ennél a filmnél gyakorlatilag minden klappol, elsőre is csak Tarkin zavart, de azt is megszoktam. Óriási dráma van az egész hátterében, és sokkal valóságosabbá teszi a HCS elleni küzdelmet a IV. részben is. Az áldozat sokkalta nagyobb így már. Kiváló! 2. The Last Jedi - formabontó, sok helyen, furcsa humorral, de olyan megoldásokkal és WTF jelenetekkel operál, ami miatt muszáj a második helyre tennem. Itt már több olyan dolog is van, amit megváltoztatnék, ha lehetne, de ezekkel együtt is egy nagyon értékes tagja lett az SW univerzumnak. 3. The Mandalorian - nagyon erős alkotás, Baby Yoda önmagában megérne egy misét. A 8 részből 6-tal maradéktalanul elégedett vagyok, ezek közül 3 is olyan, hogy letettem a hajam. A maradék 2 is a közepesen erős kategóriába tartozik. Egyértelmű, hogy az SW-nek van jövője ezen a színtéren is. 5. The Force Awakens - biztonsági játék, viszont fantasztikus a hangulata. Olyan a film, hogy ha beteszem, akkor igazából egyetlen pontján sincs kedvem kinyomni. A karakterek, a kémia közöttük zseniális, a moziban viszont már első megtekintésnél is azt éreztem a Starkiller elleni harcra készülvén, hogy "ezt már láttam". Nem tökéletes, de nagyon örülök, hogy elkészült. 6. The Rise of Skywalker - minden hibájával együtt bele tudtam illeszteni az SW univerzumába, és remek hangulat lengi körbe ezt is. Koncepcionális kérdések merülnek fel, túl sokszor játsszák el a meghalt/feltámadt vonalat, de jelen pillanatban kevéssel marad csak el nálam a TFA-tól. Igazából egy szinten van vele. 7. Solo - laza alkotás, amit akárhányszor meg tudnék nézni. De a számozott epizódoktól nálam elmarad, a RO-tól meg pláne. Elsőre eléggé tartottam az alkotástól, mivel bevállaltak egy Han Solo filmet Ford nélkül (szerintem ez hibás döntés volt), de Alden Ehrenreich kiválóan megoldotta a feladatot. Donald Glover meg pláne! ... ... 100. Resistance - csak az 1. évadot láttam eddig, de az alapján nagyon messze van a fenti lista bármelyik tagjától is. Vannak benne jó gondolatok, de a célcsoport szerintem itt sokkal fiatalabbra lett belőve, mint a TCW vagy a Lázadók esetében. Ettől függetlenül, jó, hogy elkészült, pl. Hux beszéde más aspektusból nagyon jól nézett ki. És ha behúz fiatalokat, akik emiatt lesznek SW rajongók, akkor meg pláne megérte.
 18. 6 points
  Ben Solo megtérése a SAGA egyik leggyönyörűbb jelenete!
 19. 5 points
  Szerintem ezzel akarja kifejezni, hogy összeszedte magát, vége a bizonytalanságának, erőt akar sugározni ismét, és nem utolsósorban megtalálta a célját: meg akarja ölni Palpatine-t, és fel akar ülni a Sith trónra. Ráadásul a saját embereinek is meg akarja mutatni, hogy ő a főnök. A sisak sokkal félelmetesebbé teszi, nem látszik így, hogy milyen fiatal, és az érzelmei sem látszanak. Eleinte Rey előtt is sisakban mutatkozik, de persze hiába, mert Rey átlát a sisakon, neki pl. a sisak azt jelenti, hogy Kylo Ren erősnek akar látszani, mert belül nem igazán az. Egyébként az is érdekes, hogy itt ismét azt látjuk, hogy Rey előtt leveszi a sisakot, így teszi meg ismét az ajánlatát, hogy csatlakozzon hozzá, ekkor mondja el azt is, hogy diádot alkotnak. Ezzel egyértelműen kifejezi, hogy a lányt egyenrangúnak tartja magával, aki előtt nem kell semmit megjátszania. Asszem ezután már nem is kerül fel rá vissza a sisak.
 20. 5 points
 21. 5 points
 22. 5 points
 23. 5 points
  A IX elején látott training nem egyedi eset volt. A film előtti időszakban aktívan edzette szerintem Reyt. Legkésőbb akkor leesett neki, de akár már a D'qaron is, megérezhette az Erőben.
 24. 5 points
  Egy trilógia középső darabjának fel kell keltenie az érdeklődést a zárórész iránt. Itt viszont nagyon nem ez történt. És még csak nem is arról van szó, hogy az ep. 9 egy picit az ep.8 alatt nyitott. A differencia egyszerüen túl nagy: volt egy 220 milliós nyitóhétvége az ep.8-nál, majd az ep.9-nél egy 177 milliós. Ez nem egy kitalált indok Rian csesztetésére. Ez szerintem egy nagyonis érdemi kritikája az ep.8-nak, miszerint nem hagy nyitva elég kérdést. Nem kelti fel a kiváncsiságot a következő rész iránt. Túl sok dolgot lezár. Más sikeres mozi-sorozatoknál jellemzően pont a zárórész kelti a legnagyobb érdeklődést, hisz az zárja le azokat a szálakat, amiknek a végkifejletére mindenki kiváncsi. Így volt ez a prequeleknél is. Az ep.2 80 millióval nyitott, az ep.3 viszont 108 millióval (nyilván itt a hype-ot az is keltette hogy itt értünk el azokhoz a sztori-elemekhez amikre a többség kíváncsi volt: Vader születése, a Birodalom kikiáltása stb.). A Birodalom visszavág 5 millióval nyitott, a Jedi visszatér 23 millióval. A Két torony 62 millióval nyitott a Király visszatér 72 millióval. A zárórész nyitóhétvégéje rendszerint azoknál a franchise-oknál gyengélkedik ahol az előző részt nem fogadta tárt karokkal a közönség. Például a második Mátrix film 91 millióval nyitott, a harmadik már csak 48 millióval. A Hobbit filmeknél a második 73 millióval nyitott, a harmadik már csak 54 millióval. Természetesen az hogy az ep.9 hogy zár az Abrams sara. Viszont egy film teljesítménye nagyon nagyban függ a nyitóhétvégétől is, illetve attól a hype-tól amit az előző rész kelt körülötte. Ha ez nincs akkor már nehezebb a dolga. Ettől még összességében akár több pénzt is hozhatna, csak sokkal nehezebb úgy épitkezni hogy alapból nincs meg a felfokozott érdeklődés. És ha az látszik, hogy Rian nem tudja felpörgetni a lelkesedést a Star Wars iránt akkor aligha fognak rábizni egy mozi-trilógiát.
 25. 5 points
  Ezt csak úgy érdekességként, aki akarja, itt tudja nyomonkövetni a TLJ-vel együtt: https://www.boxofficemojo.com/showdown/sd2117858820/?view=byDOW&metric=grossToDate
 26. 5 points
  Hmm lássuk csak... Amikor végetért az eredeti trilógia, és kiderült, hogy az amúgy félig gép Vadernek 2 gyereke is van, egyáltalán nem tudtuk meg, hogy ki volt az anyjuk, hogy ki szülte a gyerekeket. Oszt mégis rendben volt. Akkor most miért nincs? Az a fránya kettős mérce... Az pedug, hogy Palpatine-nak fia volt, benne van a filmben.
 27. 5 points
  Keddi domestic becslés: $20,074,000 Domestic összbevétel: $226,847,711 A TLJ 24-én 17.6 milliót hozott. Egyébként ez a TROS bevétel minden idők második legjobb 12.24-ei bevétele.
 28. 5 points
  Holnap megcsinálom. Ha Palpatine kéri, amúgy sincs választásom. Erről ugye Dooku tudna mesélni.
 29. 5 points
  Elképesztő megindító volt, mikor Rey nézi a barátait a légkörben, ahogy reménytelenül zuhannak alá a villámok gyűrűjében. Kylot elvesztette, bár azt érzi biztos, hogy nem halt meg. És akkor elkezd szinte könyörögni, hogy "be with me". Felrepülünk az égbe, a csillagok közé, a kozmikus Erőhöz, és a Jedik bíztatni kezdik. Zseniális. Obi-wan mondata, miszerint these are your final steps hátborzongató. Gondolok itt arra, hogy Rey milyen utat járt be azóta, hogy szintén Obi elmondta, hogy these are your first steps.
 30. 4 points
  A teljes Babu Frik belépő jelenet.
 31. 4 points
  Háromnál, mert újrakezdtem. Kevesebb csapongás, lényegretörőbb megfogalmazás. Így sem lesz rövid azért.
 32. 4 points
  Hát, Obi-Wan nem arról híres, hogy a lezárásokat vonzza be, sokkal inkább a visszatéréseket – elég, ha csak Maulra vagy Qui-Gonra gondolunk. Vagy Darth Vaderre a mustafari affér után. (Lehet, Palpatine-éhoz is volt köze, csak az a jelenet is a vágóasztalon végezte.)
 33. 4 points
  Szakállas lesz. Jöhetnek majd a szakállas poénok.
 34. 4 points
  Csak jelezni szeretném, hogy az álláspontomon egy hangyányit sem változtatott a TROS. Szerintem semmi tér nem volt ahhoz, hogy Rey származását megváltoztassák és az hogy megváltoztatták nekem az egész Disney-éra legkinosabb pillanatát eredményezte. Amikor elhangzott, hogy egy Palpatine kínomban a plafont néztem. Nagyon örülnék ha tudnám, úgy nézni hogy tetszedjen a dolog, de sajnos egyáltalán nem tetszik. Külön kiemelted azt az érvet, amikor anno azt mondtad, hogy majd úgy tekintünk az egész ep.8 magyarázatra mint egy Kylo-féle porhintésre: nem tudok rá úgy tekinteni, mert nem Kylo mondja ki Rey származását, hanem maga Rey.
 35. 4 points
  Az a baj ezzel hogy jó pár -mondjuk úgy- erőltetett dolgot kell előhúzni ahhoz hogy megmagyarázzanak egy olyan konfliktust aminek annyira semmilyen kihatása nincs a galaxisra, hogy a Baljós Árnyak idején már úgy kezelik mintha meg se történt volna. Nem jobb lenne a mozifilmekben felfedezni olyan korszakokat, amik meghatározóak voltak a Star Wars világára? Én el tudom simán képzelni, hogy ez a 400 évvel ezelőtti korszak nagyon érdekes meg izgalmas lesz a regények meg képregények szintjén, de egy mozibajárót nem hiszem hogy felcsigáz hogy például itt egy olyan régióban vagyunk aminek aztán tényleg semmi köze az eddig ismert Star Wars univerzumhoz és minden érdemi ami történik az annyira érdektelen a Köztársaságnak, hogy a Saga idején már jórészt ignorálják ezeket. A Baljós alapján a nagy konfliktusok 1000 év értek véget. Ha 1000 éve volt egy nagy konfliktus nem inkább arról vagy annak az előzményeiről kéne beszélni? Pláne hogy azért a 2022-es filmnek nagyon nagyot kell dobnia. Annak kell megmutatnia hogy a Saga-n túl is van élet és a mozikban van jövője a Star Warsnak. Ehhez nagyon combos jól átgondolt film kell.
 36. 4 points
  A képekhez vezető link: https://imgur.com/a/OPbfowf A galéria kódja: <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/OPbfowf"><a href="//imgur.com/a/OPbfowf">The Mandalorian Chapter 8 Concept Art Gallery</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
 37. 4 points
  Lehet hogy mire mi becsatlakoztunk addigra Csuvi bepuszilt már egy tucat sült porgot
 38. 4 points
  Szerintem nem egy akkora bonyodalom ez. Volt egy bolygó ami valamiért ennek a klánnak fontos. Kitalálhatják hogy ez is egy bolygó a Mandalore rendszerben vagy közel van hozzá. Most még nem tudjuk az okát hogy mit kerestek ott, de nem hinném hogy annyira nehéz lenne kitalálni egyet. Szerintem idővel meg fogjuk tudni a részleteket.
 39. 4 points
  Zseniális lezárás volt. Megtudtuk Mando múltját és levette a sisakot. Hát ezzel elvett tőlem egy rekesz sört. A múltra visszatérve, az a Mandalore-n volt? Ok hogy nem ott született, de úgy vettem ki a jelenetből hogy a Szepik támadják a bolygót, aztán jön a mando felmentő sereg. Vagy ha nem Mandalore-on volt akkor viszont mit kerestek ott Mandok? Ott klónoknak kellett volna jönni felmentő seregként szerintem. Miért avatkozna bele egy Mando klán a Köztársaság és a Szepik hábórújába? A 2 scout trooper hatalmas volt ahogy egy tök közeli dobozt sem találnak el. Mikor ráütöttek a kicsire egyből a jó öreg shoti jutott az eszembe hogy úgy mellkason őket. Ig 11 maga volt Charles Bronson és Clint Eastwood. Berobogott és kiírtotta a katonák felét. Amúgy ha már klasszikus western szerintem a helyzet utalás a Butch Cassidy és a Sundance kölyök, mikor Paul Newman és Robert Redfordot ugyanígy sarokba szorították. Baby Yoda továbbra is nagyon aranyos és kellőképpen védi hőseinket. Az nem volt semmi hogy visszaterelte a lángot a rohamosztagosra aki felrobbant. Az E-Web tetszett, főleg hogy bemutatták a fejlődését. Az EP5-ben még egyes lövéseket lehetett leadni vele, most már sorozatot. Bravó. Szegény mandikat kinyírták, sajnáltam őket főleg hogy alig vannak már a galaxisban. Az életben maradt hölgy viszont kemény volt a kalapáccsal. Mando is kigyógyult robotfóbiájából, így hogy IG 11 mentette meg az életét. Az nagyon tetszett hogy bemutatták hogy alakul meg egy mandi-klán. Meg a becsület. El kell vinni a kicsit a szülőföldjére. Imádom. IG 11-et sajnáltam de így megmentett őket. Gideon egy állat, kár hogy életben maradt. Mando harca a TIE-vel nagyon bejött, ilyen közelről még nem láttunk TIE-t. Egyben az is kiderült hogy Kylo az EP9-ben és Gideon miért maradt életben mikor felrobbant a gépük. Mikor Mando rálött a pilótafülkére semmi hatása nem volt. Valószinü olyan erős a pilótafülkéje egy TIE-nek hogy egy robbanás után egyben marad. Védik a bent ülőket. Szerintem Mando nem Jediket fog felkeresni mikor keresi baby Yoda szülőföldjét. Neki a fajt kell megtalálnia és a bolygójukat. A Jediket nem ismerem téma engem is zavar. Mando élt a klónháborúk alatt ahol rengeteg Jedi mozgott. Nehogymár a Mandaloriak csak valami nagyon régi háború miatt emlékezzenek a Jedikre. Simán kéne emlékezniük a Köztársaság Jedijeire. Az élet részei voltak akkoriban. Ez olyan mintha én nem emlékeznék a Munkásörségre.
 40. 4 points
  Itt is 19 regény szerepel + 2 (hát akkor a lista logikája szerint legyen mondjuk) "kisregény", a "Recovery" és az "Ylesia". Tudod, mit? Írtam neked egy idővonalat egy mi micsoda megjegyzéssel. YU. 24-25. Boba Fett - A Practical Man (1-5. "fejezet") (kisregény) YU. 25. TNJO: Vector Prime (regény) YU. 25. Csubakka (képregény) YU. 25. Invázió: Menekültek (képregény) YU. 25. Invázió: Rescues (képregény) YU. 25. Boba Fett - A Practical Man (6-17. "fejezet") (kisregény) YU. 25. Mesék: Revenants (képregény) YU. 25. TNJO - Dark Tide I: Onslaught (regény) YU. 25. Invázió: Revelations (képregény) YU. 25. TNJO - Dark Tide II: Ruin (regény) YU. 25. TNJO - Agents Of Chaos I: Hero's Trial (regény) YU. 25. TNJO - Agents Of Chaos II: Jedi Eclipse (regény) YU. 26. TNJO - Balance Point (regény) YU. 26. TNJO - Recovery (kisregény) YU. 26. TNJO - Edge Of Victory I: Conquest (regény) YU. 26. Emissary Of The Void (#1-4, nem sokkal a "Conquest eseményei után) (novella) YU. 26. TNJO - Edge Of Victory II: Rebirth (regény) YU. 26. Emissary Of The Void (#5-6, a "Rebirth" eseményeivel párhuzamosan) (novella) YU. 27. TNJO - Star By Star (regény) YU. 27. TNJO - Dark Journey (regény) YU. 27. The Apprentice (a Dark Journey eseményeivel párhuzamosan) (novella) YU. 27. TNJO - Enemy Lines I: Rebel Dream (regény) YU. 27. TNJO - Enemy Lines II: Rebel Stand (regény) YU. 27. TNJO - Traitor (regény) YU. 28. TNJO - Destiny's Way (regény) YU. 28. TNJO - Ylesia (a "TNJO: Destiny's Way" 21. és 22. fejezete között) (kisregény) YU. 28. TNJO - Force Heretic I: Remnant (regény) YU. 28. Mesék: Equals And Opposites (képregény) YU. 28. TNJO - Force Heretic II: Refugee (regény) YU. 28. Or Die Trying (novella) YU. 28-29. TNJO - Force Heretic III: Reunion (regény) YU. 29. TNJO - The Final Prophecy (regény) YU. 29. TNJO - The Unifying Force (regény)
 41. 4 points
  Mert jól néz ki, ahogy kiemelkednek onnan.
 42. 4 points
 43. 4 points
  Neked csak az EPV az isten, elég megnézni a filmekre adott osztályzataidat. Szóval nem lehet, hogy csak azt az egy filmet szereted a kilencből? Magadban kell tisztázni ezt a kérdést.
 44. 4 points
  A Halálcsillag maradványain való vívásban van pár EP3-as Kenobi-Skywalker párbaj utalás. Pl Mikor kivédk egymás csapását az Erővel az hasonl mint mikor Vader és Kenobi egymásnak feszültek az Erővel a mustafari tárgyalóban. Vagy a ami itt a víz előli ugrás volt, mikor átugrottak a másik roncsdarabra, ott a láva elől menekülve csináltak hasonlót.
 45. 4 points
  A számomra kiemelkedő jeleneteket már kiemeltétek.De volt egy pillanat amin jót nevettem,mikor Kylo megkapja a háta mögött Reytől a fénykardot...előrántja és tesz a Ren lovagok felé a másik kezével egy "hát akkor most rábasztatok" mozdulatot. Zseniális volt,már ott és a későbbi egyetlen Star Warsos Adam Driver mosolynál tudtam,hogy brutál jól működne ő Jediként is...ezért is nagyon sajnálom,hogy így alakult. Háromszor láttam és minden alkalommal jobb és jobb lett a film,de ezt az egyet még mindig így gondolom, Ben Solot kellett volna látnunk a végén a Tatooine-on. Viszont még így is 4ről 5re módosítom az értékelésem
 46. 4 points
  Zseniális rész volt! Egyetértek Odyval, Baby csak Mandot akarta védeni. Belegondolatok már, hogy 2019 dec 18-án kaptuk eddig a legtöbb élőszereplős játékpercet egynapon az SW-ből?
 47. 4 points
  Örülök, Vincent. Anno a Hosnian Prime-ot tévesen Coruscantnak néztem, és bántam, hogy kiderült, nem az volt. Kicsit féltem, hogy most meg Mustafarral járok így, de akkor hip-hip-hurrá, Mustafar szerepel az ep9-ben. Így máris nem bánom, hogy a film végén csak a Tatooine-t látjuk, ami részben képviseli a prequel érát.
 48. 4 points
  Luke már a TLJ végén a Yoda lecke után megváltozik. Teljesen logikus, hogy szellemként, megdicsőülve másként lát néhány dolgot. Egy kis LOL.
 49. 3 points
  Kis kiegészítés, hogy nagyon bírom, ahogy Gideon és a Megbízó is annyira választékosan beszél.
 50. 3 points
  A tréler és a poszter is megjött.
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information