Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/02/19 in all areas

 1. 4 points
  Jah igen, nem említettem a grafikát. Lenyűgözött, bár egy idő után bevallom a nagy fényhatás enyhe vakulást válthat ki. Már értem miért válthattak erre a stílusra, valahogy futás közbe, de leginkább a légi csatáknál sokkal jobban néz ki. Tehát mikor manővereznek egy-egy hajóval az olyan "természetes", és nem olyan "nehézkes", mint a Rebels-ben.
 2. 3 points
  Szellemként is elbukott. Something's happening. I am not the ghost I should be. I want more!
 3. 3 points
  Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Ati. Boldog szülinapot!
 4. 3 points
  Boldog új évet mindenkinek! Ati, neked ráadásul boldog szülinapodat!
 5. 2 points
  Valaki a twitteren megkérdezte Matt Martint, hogy mikor számíthatunk egy előzetesre, aki viszont azt válaszolta, hogy nem tudja, mert nem dolgozik a marketing részlegen. Tracy Cannobbio azonban megnyugtatta a gyereket, jelezvén: #StarWarsResistance news coming soon. (előzetes a héten? )
 6. 2 points
 7. 2 points
  Ezen azért jót vidulnék.
 8. 2 points
  Én várok legalább egy, de inkább két meglepetés szereplőt is. A legjobban Hayden Christensen-nek örülnék, illetve Ewan McGregor-nak.
 9. 2 points
  Van. Ott van Rur és Amon. De ők az Ordu Aspectu eretnek Jedi-szekta tagjai. Bane mindig is kánon figura volt.
 10. 2 points
  Ledaráltam ezt a 10 rész, és úgy voltam vele, hogy még többet aztán rájöttem hogy hát várhatok még egy darabig, de ez legyen a legkevesebb Ennyire a CW óta nem kötött le sorozat, hogy várjam a rész kijövetelét, jó nem azt mondom hogy a Rebels-el nem így voltam, de mindegy Végre, végre semmi erő, se Jedi, se Sith, amit már egy ideje vártam. (Jó megkaptam a Solo-ban, de az mellékes) Ebben az egész Disney-s érában a sorozatok visznek mindent a hátukon, szerintem. A dialógusok szépen összeszedettek, a karakterek mind-mind szerethetők, a történet meglepően az első évad de halad, és még csak a fél évad ment le. De könyörgöm, ha Kaz kém, akkor adjanak már neki valami fegyvert, csoda hogy mindig valahogy életben marad.
 11. 2 points
  Nos, bevallom az őszintét, a CW kasza miatt nehezen tudtam elkezdeni, konkrétan lement anno 2 évad és bele se néztem. Akkor simán rám lehetett tűzni azt a jelzőt, hogy "mocskolódó". El nem tudjátok képzelni, hogy mennyi érzelmet, és mennyi idegbetegségemből kipattant leszólást mondtam a Rebels irányába. Aztán idővel komolyodtam, egész lassan igaz, de rájöttem, hogy felesleges küzdenem, a CW már nem lesz rendesen befejezve. Ez után kezdtem el nézni, és az első évad nyilvánvalóan annyira nem nyűgözött le, elvégre kisebbeknek készült, bár az egész SW egy mese ha úgy nézzük. Következett a 2.évad, amibe azért már a Clone Wars szereplőit is beletették, meglepődtem, és jól is esett, az évad vége nah meg Maul vissza hozatala elérte azt nálam, hogy valamennyire érdekeljen a folytatás. 3.évad volt az igazi áttörés a rajongás esetében, egyszerűen ott nálam mindent eltaláltak, de úgy frankón Meglepődés, meg hát Thrawn behozatala, így megvettek kilóra kb, vagy mondjam úgy hogy Kylora? És a lezárás, vagyis a 4.évad. Hát őszinte leszek, itt éreztem igazán hogy háború van, itt éreztem igazán, hogy ez már nem teljesen gyerekmese, itt éreztem igazán hogy súlya van MINDENNEK a lázadás szempontjából, itt teljesedett ki minden, és itt fájt igazán hogy eleinte nem követtem a sorozatot. Én voltam a hibás, mert nem tudtam túllépni, akkoriban kezdetlegesen kb mindenkit hibáztattam akit csak lehetett a CW kaszája miatt.
 12. 2 points
  A Kánon mind megjelenik, csak a kiadásra váró Legendák száma van függőben, és az teljesen mindegy, hogy utóbbiak mikor jelennek meg magyarul. Odaát sem fog már bővülni, nem részei a Kánonnak, vagyis senki sem marad le semmiről, ami fontos lenne a mostani érában, ha csak az 5 Kánonkönyv jelenik meg idén. Szigorúan könyvekről van szó.
 13. 2 points
  A számból vetted ki a szót én sem értem ezt a fene nagy Ackbar-kultuszt (oké, aláírom, jó mémeket lehet a híres jelenetéből csinálni, na de ettől ikonikus karakter lesz valaki?). Az egész endori csatában lényegében SEMMIT nem csinált kedves admirálisunk, csak szépen végigmozizta, ahogyan a Halálcsillag sorban robbantgatja fel a Lázadó cirkálókat egy embernek voltak valóban használható ötletei a csatában a Lázadók oldalán, és őt Lando Calrissian-nak hívják ha ő nincs, Ackbar már az Ep6-ban fűbe harapott volna szerintem. Mondjuk ez az epizód szerintem elég messze van a remake-től, pont hogy az volt a célja, hogy minél jobban elszakadjon a megszokott sablonoktól. Nagyjából ez sikerült is, más kérdés, hogy kinek jött be ez az új irány és kinek nem
 14. 2 points
  Úgy látom, ma még nem tett ide képet más, illetve még nem szerepelt itt a kép amit ide szeretnék rakni, úgyhogy miért is ne? Gyerekként is már ez a jelenet volt az egyik kedvencem az egész AotC-ból. Amilyen rövid, olyan ütős üzenetet illetve baljóslatot küld a nézőknek. Vader leitmotifjával azzal szembesülünk, hogy a Köztársaság még csak most indul háborúba, de már most elvesztette azt. Mindeközben a balkonról Palpatine elégedetten szemléli ahogy a játék az ő kedvére bontakozik ki. Mindenki vesztes, csak egy ember mániájának kielégítésére van felállítva az egész színpad. Továbbra is kiemelt kedvenc.
 15. 1 point
  A fortress vader történetszálban szerepelt Momin és a mestere Lady Sha. Ők még a Bane előtti időkben élhettek.
 16. 1 point
  Haydent valamiért várom erre a filmre. Ewant már kevésbé. Persze ő sem lenne rossz, de Anakinnak muszáj feltűnnie a záró részben.
 17. 1 point
  És JJ-t ismerve szép kis félrevezetések lesznek, mint minden trailer esetében
 18. 1 point
  Én várnék egy Kenobi bejelentést is.
 19. 1 point
  Szerintem ez az esemény lesz a legalkalmasabb a IX. rész felhypeolására. Szerintem itt lesz az első teaser és abban is biztos vagyok, hogy ütős lesz.
 20. 1 point
 21. 1 point
  Én az Ep8 után rögtön arra gondoltam, hogy a trilógiája az Első Jedik világába visz majd. Csak gondoljunk bele, Ahch-to, az Első Jedi/Primal Jedi szimbólum, az első Jedi-templom. Ezek nekem azt sugallják, hogy még foglalkozik velük talán a trilógiájában. Mondjuk én egyszer azt álmodtam, hogy Rian trilógiája egy házaspárról szól, akik véletlen folytán az Ahch-to -n kötnek ki és az első jedikkel - vagyis hát azok leszármazottaival - találkoznak és rákell venniük őket, hogy segítenek a Galaxisnak, mert egy közelgő háború közeleg. Aztán végül megalakul a Régi Köztársaság, majd ugrás és jön a Százéves háború, a sithek születése stb. Igen, ez fura álom volt, de megmaradt.
 22. 1 point
  Én tudnék örülni egy "The New Path" címnek
 23. 1 point
  Bane -en kívül még nem tudunk senkiről. Miazhogy, még a régi korról is nagyon keveset tudunk. Ami esélyes, hogy ha a Százéves Sötétség újra előkerül, akkor az ottani sithek bekerülhetnek a kánonba, de csak említésszintjén került elő a korszak. Most per pillanat nem tudom, hogy az ottani első sithek kik is voltak, ennyire nem vagyok benne a Legendses TOR korszakban. Talán Revan, vagy valaki más megtudja mondani. Ők esélyesek, de egyelőre Bane -en kívül nincs információnk.
 24. 1 point
  Azért az ne vegyük el Bobától, hogy Han trükkjének egyedül ő nem dőlt be. Valamit sejthetett az Anoat rendszerben, mert emlékeim szerint a szemétben elvegyülve várta, hogy Han megmutassa magát, majd ezután kezdte el követni a Falcont a Bespinre.
 25. 1 point
  Az ep6-ban, mielőtt Han kilövi, kétszer is mondja a nevét.
 26. 1 point
  Érzem én, hogy e hónapban kapunk valamit. Aztán lehet, hogy a Resistance midseason trailer fog megérkezni.
 27. 1 point
  Ez szerintem nem is olyan ördögi gondolat, jómagam is úgy vélem, hogy Finn halála ha akkor megtörténik, az egy szép jelenet lett volna.
 28. 1 point
  Óh, ha tudnád mennyire feldobódtam akkor, pedig egész jó volt a napom. Szétposztoltam minden SW-s ismerősömnek, hogy "Látod B@zdmeg, ezért küzdök már 4 éve"
 29. 1 point
  Ja értem. Ez igaz, viszont az univerzumon belüli fontosság miatt még nem lesz egy karakter ikonikus. Persze, az vitathatatlan, hogy Ackbar a Szövetség és az Ellenállás egyik kulcsfigurája, de ettől még nem éreztem hiányát annak, hogy többet foglalkozzanak a halálával. Igazából a filmekben csak a 6-ban jut neki egy nagyon minimális idő a vásznon, ezen kívül pedig a TCW-ban szerepel pár rész erejéig. Így nézői szemmel ő messze nem egy jelentős figura, ami miatt furcsán is vette volna ki magát, ha a halálával meg annyit foglalkoznak. Ez egyrészt erős túlzás, másrészt pedig elég furcsa lett volna a film, ha csak 3-an szerepelnek benne. Szerintem is jobban ült volna, ha Finn ott meghal. Vagy ha már nem, akkor eleve felesleges volt úgy felvezetni és megoldani azt a részt. A Rose-féle jelenet pedig számomra is a film legrosszabb eleme. Elég veszélyes terep arról beszélni, hogy egy-egy karakter beemelésének mennyi értelme van. Ennyi erővel az összes SW filmben lehetne ugyanaz a 4-5 szereplő, aztán mindent megoldanak velük, meg max. pár állandó mellékszereplővel. Csak hát az úgy elég unalmas és hiteltelen lenne. Én örülök neki, hogy a 8-ban is bővült a szereplőgárda. Igazából kb. minden 2. karakterre rá lehetne húzni, hogy felesleges, nemcsak ezt a filmet tekintve. De ettől is bővül az univerzum, színesebb és érdekesebb lesz. Egyszerűbb lett volna, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy jobb is lett volna. Mindig mindent meg lehetne oldani úgy, hogy már meglévő karaktereket mozgatunk csak, de felesleges. Amilyen szerepet Holdo betöltött, abban Ackbar nagyon nem működött volna. A sztorihoz pedig ez kellett, ez volt a koncepció. Ráadásul konkrétan Holdotól vagy Ackbartól függetlenül, erre a szerepre szerintem jobban is passzolt egy teljesen új szereplő. In-universe pedig arról van szó, hogy Leia-n kívül mindenki más meghalt. A rangjából és fontosságából adódóan pedig Ackbarnál is szükségszerűen ez történt. Valójában pont azért veszett oda, mert annyira jelentős pozícióban volt, amilyenben. Neki nyilván ott volt a helye a vezérhajó hídján, az meg Leia jelenetét és "körítését" degradálta volna, ha rajta kívül bárki más is túléli az esetet, Mert anno Ackbart annyira megszerettük? Nekem ez sokkal inkább úgy tűnik, hogy Ackbar is csak most lett hirtelen ennyire fontos, hogy kiírták. Ez is egy lehetőség arra, hogy támadják a filmet. Mások egyenesen odáig merészkednek, hogy lerombolták és megcsúfolták a gyerekkorukat, és erre többek között ilyen Ackbar-féle megoldásokkal is érvelnek. Mintha annyira meghatározó lett volna a karakter, hogy amiatt nyugtalanul kelljen aludni, hogy nem rittyentettek legalább olyan temetést neki, mint Padmé-nak. Vagy egyáltalán akkora szentségtörés lenne, hogy meghalt. Az a baj, hogy a 8 sztoriját azért húzzák le legtöbben, mert a szerintük "érdekesebb" és értékesebb részeket egyszerűen ignorálják. "Ezt meg azt, meg amazt leszámítva a 8 sztorija fos". Nyilván, de ez kicsit olyan, mintha egy nőre azt mondanám, hogy ha eltekintünk a szép arcától, a jó fenekééről és a formás melleitől, akkor kiderül, hogy valójában rosszul néz ki, mert csak a görbe lába marad.
 30. 1 point
  Megtorlókánk új tízert kapott.
 31. 1 point
  Boldog új évet minden tagnak!
 32. 1 point
  De ezzel Yoda és Obi-Wan látványosan nem foglalkozik. Szóba se hoznak ilyesmit, a szemükben Anakin végleg elveszett, a sitheket pedig el kell pusztítani valahogyan. És mivel most itt arról van szó, hogy Yoda kit látott még reménysugárnak, az a leginkább releváns, hogy ő miben látta a sithek legyőzésének kulcsát. És nagyon nem abban, hogy majd érzelmileg manipulálják és megtérítik Vadert, mert a gyerekeikről van szó. Hát nem tudom... Az a baj, hogy ha Luke már elbukik, akkor nem igazán látom mivel lenne jobb Leia. Mármint érzelmi befolyásolás szempontjából. Ha Vadert nem érdekli a fia, akkor ha megtudná, hogy van még egy lánya is, akkor meggondolná magát? 20 év után előkerül egy gyermeke, ez már csak elég felkavaró, de ha ez nem elég ahhoz, hogy történjen vele valami érdemi változás, akkor az lesz az elég, hogy aztán rájön, hogy igazából 2 gyereke van? Ez nekem nem áll össze. Az, hogy Leia lány, aligha nyom sokat a latba. Egyébként Vader elég masszívan vívódik, ezt végül is láttuk. Még a végső pillanatához elég közel is át akarja állítani Luke-ot, illetve megölni. Amikor pedig kiderül, hogy van egy lánya is, látjuk hogyan reagál. Egyrészt arra használja fel, hogy Luke-ot manipulálja és felhergelje vele, másrészt nála is megpendíti, hogy majd őt is megkísérli átállítani. Ez lehet csak blöff, de igazából miért ne gondolhatná komolyan. Nyilván nem tudjuk mi játszódott le Vader fejében, de én úgy vettem észre, hogy semmit nem számít, hogy csak Luke van, vagy van még mellette egy Leia is. És ez elég logikusnak is tűnik. Ha a fiával szembemegy, akkor miért lenne ez másképp a számára szintén kvázi ismeretlen lányával? Ez nem mennyiségi kérdés. Ez így egy rendkívül bátor kijelentés, ráadásul szerintem igencsak megalapozatlan is. Nagyon nem értjük a nexus működését (legalábbis szerintem nemigen érthetjük, mert ugyan honnan értenénk, ez már más topikokból is eléggé átjött), így feltételezhetünk dolgokat, de sokkal többet nem tehetünk. Azt tudjuk, hogy Sidious pl. nagyon, de nagyon bekívánkozott a nexusba, ami nem lehet véletlen. Ha annyira haszontalan lenne, akkor nem vágyott volna ennyire oda. Amúgy nem tudom ez mennyire tény, de Dzséjt mintha azt írta volna, hogy a loth farkasok pl. a nexust használják a fura kis utazásaikra. Az azért elég jó. Meg ugye ismerni mindenféle múltbeli és jövőbeli eseményt se rossz. Meg beavatkozni a dolgokba. Ráadásul azt se tudjuk, hogy a nexus "ereje" mennyiben függ az azt használó erejétől. Simán lehet, hogy van összefüggés, és ha Ezra azt látta és tehette, amit, akkor belegondolhatunk abba, hogy mire lenne képes általa pl. egy Yoda. Szerintem szó sincs arról, hogy ne avatkozhatnál bele a dolgokba, mert összeomlana az univerzum. Elvégre Ezra is beavatkozott azzal, hogy megmentette Ahsoka-t. Kanan megmentésével az lett volna a bökkenő, hogy akkor abban a pillanatban meghalnak a többiek, beleértve Ezra-t is. Azt az Ezra-t, aki később bejutott a nexusba és megmentette Kanant. Ez így egy paradoxon, ami akár szétcincálhatja az univerzumot. De pl. ha Obi-Wan bejut a nexusba, majd visszamenőlegesen leböki Anakint a Mustafar-on... Akkor ki tudja mi történik, de én nem mernék ilyeneket kijelenteni, hogy összeomlik az univerzum. Persze nem biztos, hogy beljebb lennének vele, de ez csak egy opció. Egy opció a végtelenül sok közül, amit a nexusban meg lehetne tenni. Elképzelhetetlen befolyással bírhat az univerzumra az, aki ott ténykedik, szerintem el se tudjuk ezt képzelni. Nem biztos, de simán tudhat róla. Ha meg nem tud róla, akkor Ezra és/vagy Ahsoka el is mondhatják neki. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Őszintén szólva, én most nagyon azt látom, mintha kikapcsolt volna a fantázia. Tudjuk, hogyan pusztultak ki a sith-ek, tudjuk mi történt Luke és Vader között, és mindenki csak ebből indul ki. Mintha minden más irány totálisan elképzelhetetlen lenne. Ha Luke elbukik, akkor jöjjön Leia és próbálja meg tök ugyanazt, mert semmi más esély nincs. Én ezt nem így látom. Szerintem sokféleképp meg lehetett volna buktatni a sith-eket, és sokféleképp tudott volna törekedni az Erő az egyensúlya felé. Ugyebár ez egy mindent átszövő és irányító egyfajta "vezérelve", szervezőereje a SW világának. Nehogy már csak egyféle út létezzen bármi elérésére. A sith-eket se úgy kell elképzelni, mint valami megölhetetlen alakok. És nemcsak párbajban lehet megölni őket. Igen, Luke-nak úgy nem lett volna esélye, ahogyan Ahsoka-nak vagy Ezra-nak sem, de miért is kellett volna úgy győzniük? Miért is lett volna az az egyetlen másik lehetőségük? Sidious-nak anno vajon mennyi esélye lett volna legyőzni a mesterét? Nem tudjuk, de igazából lebökte álmában és kész. Kylonak mennyi esélye lett volna Snoke ellen? Konkrétan nulla, úgy játszott vele az öreg, ahogy akart. Mégis megölte. De maradjunk a Vader-Sidious duónál. A yavini csatában nüanszokon múlott, hogy Vader nem hagyta ott a fogát. Nem kellett ott vele senkinek párbajozni, ha nincs "mázlija", odalett volna egy űrcsatában. Sidious meg azon a Halálcsillagon csücsült, amit percekkel később felrobbantottak. El tudott volna menekülni időben, ha nincs Vader átállása? Nem tudjuk, de nem biztos. Aztán akkor, ha felrobbantják HCs-ostól, akkor nem sokat számít mennyire tudnák lenyomni egy párbajban. De éppenséggel elképzelhető lett volna az is, hogy már az első HCs-on személyesen jelen van a Yavin 4 fölött. Persze ezek csak feltételezések, de szerintem egyik sem épp világtól elrugaszkodott. Annyiféleképpen be tudja valaki végezni, nem kell ahhoz egymással szemtől szemben párbajozni. Meg nem kell ahhoz Vadernek átállnia és neki megölni Sidious-t, hogy a sith-eknek vége legyen. Ez egyfajta út, lehet sok más is. Egyébként meg a két sith már nyíltan egymás skalpjára is vadásztak, ami ugye náluk teljesen természetes. Ha Vader módot talál az öreg megölésére (teljesen mindegy mifélét), akkor azért eléggé kiegyenlítődnek a dolgok. Láttuk, hogy Vader azért messze nem legyőzhetetlen még akár egy párbajt tekintve is. Luke pl. nem volt túl képzett, de lenyomta. Ahsoka is elég jól állta a sarat vele szemben. Anno még ereje teljében volt, de Kenobi legyőzte. Csak amíg azon megy a kételkedés, hogy Ezra vagy Ahsoka hogyan juthatott volna egyáltalán vissza az ismert színtérre, addig nem igazán szárnyal szabadon a képzelet. Azt sem tudjuk hol vannak, de nyilván elképzelhetetlen, hogy onnan bármelyikőjük is előkerüljön. Miközben Ezra pl. űrbálnákkal vitette oda magát. A loth farkasok megy gyakorlatilag önként megkeresték, hogy átutaztathassák egy bolygó egyik feléről a másikra, illetve bevezethessék egy tér-idő független "világok közti világba". És a nexuson kívül a SW univerzuma az animációs sorozatokban olyan motívumokkal bővült, mint egy kettévágott figura túlélése, Talzin-féle boszorkánymágia, élőhalott sereg, vuduzás, az Erő papnői, életre kelt barlangrajzok, Mortis világa, sith mágia, hatalmas pusztítóerővel bíró rejtélyes ősi sith csodafegyver, beszélő és "teleportáló" farkasok, hiperűrutazó állatok, Bendu stb.. Én ezek után igencsak vigyáznék az olyan kijelentésekkel, miszerint valami lehetetlen, elképzelhetetlen, nagyon valószínűtlen, kizárható és társaik.
 33. 1 point
  Az számomra is érthetetlen hogy egyesek miért akarják a lassabb tempót, az oké hogy nem olcsó mulatság lépést tartani a hazai megjelenésekkel de évente ha spórol rá az ember azért nem lehetetlen megvenni 3-4 uram bocsá 5 könyvet csak SW téren. A szukits előtt pedig le a kalappal hogy ilyen gyorsan elhozzák nekünk a star wars ,,újdonságokat". Nos amit én a legjobban várok az a Master and Apprentice ( nagyon imádom gray star wars könyveit, a vérvonal rántott bele a star wars univerzumba konkrétan) a másik pedig az Alphabet squadron, legalább már nem csak az utóhatás trilógia foglalkozik a birodalom pusztulásának 1 évével.
 34. 1 point
  Szuper hírek! Egyébként nem értem ezt a lemaradás dolgot. Ha Magyarországon visszafognák az SW regény/képregény kiadást és azokat megveszitek az nem jelenti hogy behoztátok a lemaradásotokat. Hisz attól még a meg nem jelent képregények/regények léteznek csak nincs hivatalos magyar forditásuk.
 35. 1 point
  Uh....akkor én mit mondjak..:D No, és még a Képes Enciklopédiákról nem beszélve pl. a Zsivány meg a Solo nincs meg meg még lehetne sorolni.... Most vettem meg nem rég a 40 Receptes Kantin könyvet mert cimborámmal terveztük,hogy majd megcsináljuk ezen ételeket, italokat poénból Nem volt olcsó de bánja a tök nagyon menő dolgokat tartalmaz külön örülök neki, hogy még a bolygókat is bemutatja, és az ottani étel-ital szokásokat.
 36. 1 point
  @Donát, @Darth Krande, @MissKarrde, köszi szépen! 2019 Star Warsban gazdag lesz Rajongónak lenni jövőre fasza lesz És mivel idén regét már nem írok Ez úton boldog új évet kívánok!
 37. 1 point
  Lehet tudni hogy az Alphabet Squadron mikor jön angolul?
 38. 1 point
  Visszatérve Leiára, a fentebbi kép nagy kedvencem! Eleve úgy vélem, hogy a hercegnő szerepe a TLJ-ben teljesedik ki igazán, amit ez a kép is jól szemléltet. Leia sziluettje olyan mint egy szárnyas angyalé, a jóság megtestesítőjéé. Körülötte a pusztulás, a háttérben lévő ER flotta és a menekülés mind-mind Leia küzdelmét szimbolizálja, hisz ez töltötte ki a hercegnő egész életét. A koronát Leia Erőhasználata teszi fel, amit ilyen direkt módon először látunk tőle a Star Wars-ban. Fantasztikus kompozíció!
 39. 1 point
  Ezzel én is így vagyok, most van 7 könyves lemaradásom és 2 képregényes lemaradásom SW fronton.
 40. 1 point
  Nekem elég lenne az 5 könyv jövőre, legalább utolérném magamat valamennyire az idei könyvekkel.
 41. 1 point
  Azért amikor a halálán lévő Padmé nevén nevezi az ikreket, és mutatják is őket, az emberből önkéntelenül is előtör az áhítat. Ekkor érzi, hogy nincs még egy ilyen sorozat a filmes világban. Egyszerűen minden összeáll, a 41 év szisztematikus építkezése. Fergeteges.
 42. 1 point
  Összegyűjtöttek gyorsan, hogy a jövő évi Celebration miket fog tartalmazni. Már kevesebb, mint 150 nap van hátra - pontosabban 147 nap. Azt tudjuk, hogy 5 napos lesz a rendezvény - április 11-15 - így látva az alábbi listát, nem meglepő ez a "hosszú hétvége". - THE PHANTOM MENACE 20TH ANNIVERSARY Bizony, jövőre lesz 20 éve, hogy bemutatták a Baljós Árnyakat. Nehéz elhinnem, pedig akkor még 1-2 éves picurka voltam. Ez szerintem rögtön az első nap lesz, április 11 -én. Nagy programot várok, színészekkel, Lucassal stb. Hogy kik jelenhetnek meg? Nos akikben fogadok, az Liam Neeson, Samuel L. Jackson, Ewan McGregor, Ian McDiarmid, Anthony Daniels. Hogy mások is részt fognak venni rajta? Remélem, legalábbis örülnék neki. - STAR WARS: EPISODE IX Az első előzetesre ekkor számítok. Nagy esemény lesz ez is, mint az elmúlt 2 rész esetében is, itt is hatalmas hype -ra tippelek. Remélem elárasztanak minket információkkal. Eltudom képzelni, hogy az első napon fog ez is szerepelni, a TPM ünneplése után, mint volt az tavaly az SW 40. évfordulója utáni TLJ panel. - THE MANDALORIAN Jon Favreau élőszereplős sorozata szerintem az egyik legnagyobb esemény lesz. Előzetesre bizony számítok, továbbá van egy olyan sejtésem, hogy a castingnál 1-2 emberkét eddig a panelig fognak titkolni. - THE CLONE WARS SAVED / SEASON 7 Fél éve, amikor bejelentették a következő Celebration helyszínét és időpontját, még elképzelni se tudtuk, hogy lesz jövőre ilyen panel. Most viszont biztos, hogy az egyik legvártabbá lépett elő. Filoniék végre pontot tehetnek a klónháborúk végére. Érdekes lesz majd látni, hogy mivel is rukkolnak elő. - STAR WARS RESISTANCE SEASON 2 Justin Ridge, Brandon Auman és Athena Yvett Portillo kitett magáért. Bár még fejlődnie kell ennek a sorozatnak, de már 6 rész után szépen kiegészítették a ST időszakát. És ez csak a kezdet. Elképzelhető - sőt a korábbi rendezvényekkel egyetemben - hogy levetítik az első részt a panelen, ezenkívül egy előzetesre is számítani lehet. - ROB BEDROW: STORIES AND INSIGHT OF THE CREATION OF THE EFFECTS OF SOLO: A STAR WARS STORY Az előző héten lett bejelentve, hogy Rob felfog tűnni egy panel keretében a Celebration -ön. A Solo -ról tehát fognak beszélni. - MARVEL'S COMICS PANEL Számomra ez a panel is várós, hiszen jelenleg jó képregényekkel vagyunk körülvéve. Amikre számítok azok a következők: Fő SW széria, Doctor Aphra, Age of ... széria (és itt remélhetőleg az Age of Resistance -ről is megfogunk tudni többet, nem úgy mint a NYCC -on, ahol az író nem volt jelen ) továbbá a Solo és a Han Solo - Imperial Cadet ekkora már véget fog érni, de tuti beszélni fognak róla. Továbbá a Poe Dameron és a Darth Vader sorozatról is megemlékeznek. Az is elképzelhető, hogy Charles Soule itt fogja bejelenteni az új szériát, amin jelenleg dolgozik. - STAR WARS BOOKS Amilyen fontosak a képregények, olyan fontosak a könyvek is. Néhány új könyv bejelentésére számítok - amik TPM/EPIX központúak lesznek majd szerintem. - STAR WARS GAMES Itt minden lesz. TOR, Galaxy of Heroes, BFII de amit legfőképp várok, az a jövő decemberben érkező új SW játék, a Jedi: Fallen Order lesz. Ekkor már szerintem elkezdenek információkat csepegtetni róla, hogy aztán majd az E3 -on jöjjön egy gameplay. (vagy a gameplay marad a Gamesconra. ) - FUTURE THINGS PANEL Bizony, hogy számítok erre. 2015 -ben és 16 -ban volt ilyen, tavaly nem. De jövőre mindenképpen számítok egy ilyenre az utolsó napon, hétfőn. Én úgy gondolom, hogy szó lesz röviden a 2020 -ban érkező Cassian Andor sorozatról, Rian Johnson trilógiájáról talán megtudjuk, hogy hol játszódik majd/mikor fog érkezni az első rész. A GoT áprilisban kezd, szóval Weiss & Benioff is tiszteletét teheti majd és elhinthetnek néhány információt a filmsorozatukról. Ezenkívül számítok még egy-két meglepetésre. Egyelőre ennyi lenne, ami szerintem fontos lehet a számunkra. Nagyon nagy esemény lehet a jövőévi, hiszen ennyi minden fog szerepelni. Már kíváncsian várom.
 43. 0 points
  Nah, hát abban a "csatában" mindenkét félnek nagyon értelmes volt a taktikája mondhatom, tipikus Hoth-i csata beütés, várjunk csak . Én a rang miatt gondolom ikonikusnak, csak úgy nem lesz az ember admirális, vagyis bocsánat Mon Calamari Eltudtam volna viselni, hogy csak ők 3-an legyenek a képernyőn, mert kb csak ők mutattak valami érzelmet, vagy bármi színészi játékot. Most ez is szubjektív lesz, meg szét is leszek szedve érte, de Finn-nek sztem az tett volna jót ha meghal, csak hát ugye j9tt Rose, meg az a klisés mondata, amit mintha György írt volna. Holdo behozatalának semmi értelme nem volt, nem hogy ilyen erős nőnek akart tűnni, de hogy a többieknek, köztük Poe-nak nem mondta el a tervet, mi haszna is származott belőle neki? És itt térek vissza Ackbar halálára: Nem egyszerűbb lett volna életben hagyni, és neki átvenni Leia helyét? Mert az egész film alatt azt éreztem, hogy ez az az új trilógia kitöröl mindent, amit anno megszerettünk. És egy film, főleg egy nagynevűnek tervezett, nem lehet jobb a setting-je, mint a sztorija.
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information