Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/20 in all areas

 1. Kinek hogy tetszene? https://www.puliwood.hu/hirek/klonhaborus-visszaemlekezesek-is-helyet-kaphatnak-az-obi-wan-sorozatban-281901.html
  3 points
 2. Tőlem lehet ő a főgonoszunk, de akkor kérjük szépen a célszeméllyel kapcsolatos indokokat, motívációkat! Ezen múlik minden. Biztos hogy klassz lesz!
  2 points
 3. Nos nem tudom, hogy a férfi olvasók mennyire lesznek elégedettek a Királynő végveszélyben regénnyel. Sok érdekes dolog benne van, amit én érdekesnek találok. Egy-két mondatban pedig olyan dologgal is foglalkozik az írónő, amivel korábban soha senki. Mondjuk ez szerintem pár keménykötésű férfi olvasónál lehet, hogy kiveri a biztosítékot.
  2 points
 4. A 6. kötet címe: A lázadók páratlan szuperfegyvere lesz. Ezt tartotta a legjobbnak a nép a Jedi Könyvtár oldalon.
  2 points
 5. Megkaptam a Királynő végveszélybent ellenőrzésre. Már Padmé megválasztásának idejében jelen van a max két ciklus. "A szabályok szerint a Naboo királynői két teljes cikluson át maradtak hivatalban. Ám amikor Réillata királynő már az első után bejelentette visszavonulását, a bolygó polgárainak a vártnál előbb kellett dönteniük az utódjáról." Réillata első ciklusa BBY 36 körül volt. Második ciklusa BBY 28-ban kezdődött.
  2 points
 6. Akár azt is meglehetne, hogy inkább a Föld légköréből vonják ki a CO2-őt és azt szállítgatják a Mars-ra. Mi is jól járunk meg ők is Fákat meg inkább irtjuk mint hogy ültetnénk.
  1 point
 7. Pl. mint én legalább is szavazgatni én is szoktam Azt nem tudom, hogy mi az oka, de én örülök neki, mert nem szoktam külön felnézegetni arra a facebook oldalra, meg mivel aránylag nem is sokat face-zek így nem is dobja fel nekem, akkor szoktam felkeresni azt az oldalt ha Revan itt feldobja a témát, enélkül valószínűleg nem szavaztam volna pár kérdésben, na nem mintha az én szavazatom olyan különleges lenne, csak lehet más is van aki csak innét értesül a szavazási lehetőségről és szerintem az a jó ha minél többen szavaznak.
  1 point
 8. A kiadó döntött úgy, hogy a Jedi Könyvtár legyen a saját Star Wars oldaluk. A marketingesek az ott megnyilvánuló akaratot, vagy szavazateredményeket tartják mérvadónak.
  1 point
 9. Milyen istenek írnak oda, hogy azt kell figyelni ők mire szavaznak?
  1 point
 10. Tök jó képek! A CGI-zést én már hagynám, elvégre mi mind tudjuk mi az ábra, akik pedig nem, ők meg nincsenek itt.
  1 point
 11. Ezt írtad: Most az elengedésből mire kellett volna következtetnem? Hogy továbbra is minden héten nézed? Amúgy meg milyen alázásról is van szó? Annyit írtam, hogy aki nem nézi, annak a véleményem nem számít a témában, hiszen nincs képben. Ezt tartom is. Közben kiderült, hogy bár "elengedted", de azért nézed. Ha anno így engedem el az excsajaimat, most jó nagy háremem lenne. Azt is elismered, hogy Hamilton nagyszerű pilóta, akkor gondolom azt is tudod, hogy attól, hogy jó kocsi van alatta, még nem lenne szükségszerűen VB győztes. Ahhoz kell az a tudás is, ami
  1 point
 12. Utánanéztem: A Darth Plagueis-ben és A megtévesztés leplében is alkancellár. A Queen's Shadow-ban csak annyit találtam, hogy "tanácsos". Szerintem az alkancellár bőven jó fordítás, ez lefedi a posztját. A házelnököt azért nem tartom szerencsésnek, mert a filmekben azt látjuk, hogy a főkancellár elnökli a Szenátus üléseit, ő adja meg a szót a szenátoroknak (nincs teljesen szétválasztva a végrehajtó és törvényhozó ág).
  1 point
 13. Megkeresem. Nem volt mindig konzisztens az elnevezése, hol vice chair vagy vice chancellor. Posztját tekintve ő a Szenátus házelnöke és/vagy alkancellár.
  1 point
 14. A Birodalom örökösei legújabb fejezete!
  1 point
 15. A felkínált opciók közül szerintem is ez volt a legjobb.
  1 point
 16. Jó lett volna, ha legalább a Dawn of the Jedi kiadását engedélyeznék.
  1 point
 17. @Iqvi: @Darth Revan9: Őszintén szólva a Dawn Of The Jedit nem tudom, mert bár létezik magyar változata, de a fordítás elég érdekesre sikeredett, így sosem olvastam végig, az eredeti változatot pedig még nem néztem.
  1 point
 18. Széthullás lett a második Alphabet osztag címe. A nép a Jedi Könyvtáron ezt tartotta a legjobbnak.
  1 point
 19. A Dawn of the Jedi képregények is így jártak? Ott a harmadik történetszál - 11-15. számok- volt az utolsó. Plusz négy éves különszám, plusz Vader lezuhan és Sikolyok Fellegvára 1. részei külön füzetekben. Ezekkel együtt 81.
  1 point
 20. Pontosan. Minden showrunner jól felfogott érdeke, hogy minél nagyobb verseny legyen az élen. Ez a fentebb tálalt összeesküvés elmélet fárasztó nagyon. Főleg, mivel elég sok szabály változott 2014 és 2020 között, csak épp valahogy a többi csapat képtelen volt megugrani a lécet. Én sem örülök, hogy állandóan a Merci nyer, de ez nem hinném, hogy a FIA sara. Azt meg kizártnak tartom, hogy örülnének a Merci hegemóniának, talán csak rájöttek, hogy nem az Ecclestone féle évről évre hozunk egy szabályt az aktuális bajnok ellen elvet kell követni a "rezsimváltáshoz", hanem költségcsökkentést és az alap
  1 point
 21. 1 point
 22. 75 szám pontosabban.
  1 point
 23. Hát, a Marveles több, mint 80 részen keresztül futott, ezt pedig a 20. résszel le kellett zárni. Ha több időt és füzetet kapott volna, biztos, hogy jobban sikerül (bár így is voltak benne jó pillanatok, nem is egy), de mint említettem, ez a fajta hirtelen lezárás nem tett neki valami jót.
  1 point
 24. Szerintem ha jól megmarketingelik, és lesz egy kis SW-éhség, menne rá a nép. Legfeljebb nem tudnák hová tenni, hogy ez most mikor is játszódik és hogy kötődik a többihez, bár mondjuk ez eddig is jellemző volt az OT óta kb. minden mozgóképre.
  1 point
 25. Valamennyire egyetértek, de nem gondolom, hogy felülről kivan adva egy ukáz, hogy a Mercedest másképpen kezeljék mint a többi csapatot. Közben volt egy tulajváltás is azért, mégsem változott nagyon semmi, pedig a Libertynek a show a minden, tehát a Mercedes dominancia nekik nem annyira feltétlen érdekük. A Ferrari tavalyi motorja egy érdekes téma. Azért abba is bele lehet kötni, hogy nekik miért volt szabad egy külön egyezséget kötniük az FIA-val totál titokban, ami valószínűleg csak évek múlva derült volna ki, ha az FIA maga nem kotyogja ki. Az viszont tény, hogy eddig a Ferrari m
  1 point
 26. A szintén Mythbusters-es Tory Belleci egyik kedvenc fotója amelyen Grant-tel ügyködik:
  1 point
 27. Grant Imahara egy CGI modellel. A Kereskedelmi Szövetség hajójának hangárja, mint látható, minden részletében komputer generált modell volt a filmben.
  1 point
 28. Ki lett magyarázva, hogy Rex miért mondja azt, hogy nem támadt jedire a 66-os alatt
  1 point
 29. Akkor itt minek kérdezgeted mi legyen a fordítás?
  0 points
 30. Nem azt likeolom, hogy Hamilton rossz pilóta hanem azt, hogy a forma 1 nézhetetlen f*s lett.
  0 points
 31. Kövezzenek meg, de szerintem irtó gusztustalan, ami évek óta a F1-ben zajlik. Anno a Ferrari vagy a RB dominanciája ellen elég sokat megtettek a zöld asztalnál, hogy hátráltassák őket, ehhez képest a Mercedes minden támogatást megkap egy amúgy is kiemelkedő autó mellé. Az új erőforrásokkal anno betaláltak, azóta is azok a szabályok vannak érvényben, minimális változtatásokkal. Most jött a korona, nyilván ki kellett tolni a módosításokat egy évvel, de azért az idei szezont is megtartják. Persze amióta a Merci ennyire domináns, azóta kb, fejleszteni és tesztelni is alig lehet. Nyilván nekik
  0 points
 32. Én már elengedtem több éve az egészet. Elképesztően szánalmas amit művelnek az meg hogy a FIA=Maffia hogy támogatja a Mercit az egyszerűen egy laikus nézőnek is simán lejön. Most hadd ne kezdjem el sorolni a dolgokat. Szánalom amit csináltak ezzel a sporttal műmájer Hamiltonnal az élen.....
  -1 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information