Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/29/20 in all areas

 1. Egészen hihetetlen ,de az Avatar 2 premierjét eltolták újabb egy évvel. Én ezt már nem bírom tovább!
  6 points
 2. Az Andromeda fő témája az volt, hogy újjá kellett alakítani a nagy múltú, fajokat és naprendszereket egybefogó, a békét és a felfedezést hirdető, de az elmúlt 1000 évben szétesett és megszűnt Csillagszövetséget (vagy hogy a túróba hívták magyarul). És ezt a feladatot az 1000 évet kihagyó Andromeda Ascendant legénysége vállalja magára, mint a régi rend utolsó bástyája és a jövő fényes szimbóluma. A trailer alapján a DIS 3. évadának fő témája az lesz, hogy újjá kell alakítani a nagy múltú, fajokat és naprendszereket egybefogó, a békét és a felfedezést hirdető, de az elmúlt 800 évben szétese
  3 points
 3. Karl Urban is kapott egy kisebb szerepet. Ő játszotta a "Knights of Ren." mondatot mondó rohamoszit.
  2 points
 4. 2 points
 5. A gyerkőc már meg is szerzett egy Emmy díjat.
  2 points
 6. Pontosabban 15 jelölést kapott 13 kategóriában
  2 points
 7. A sorozat 13 kategóriában 15 jelölést kapott az Emmyn!
  2 points
 8. Na végre, ideje volt már. Remélem kaszát robbant a pénztáraknál. Kíváncsi leszek, meglesz e az egymilliárd dolláros mozis bevétel.
  1 point
 9. Van néhány HP-könyvem angolul, fele akkorák, mint a magyar kiadások. Odaát sokszor takarékosabban készítik a könyveket.
  1 point
 10. Találtam még egy nagyon remek oldalt azoknak, akik jobban megismerkednének a baseball szabályaival. Ez az oldal egészen pontosan a különböző fogalmak megmagyarázásával foglalkozik. https://bbrules.blog.hu/2012/01/01/2_00_kifejezesek_meghatarozasa
  1 point
 11. A Forum Hungary 2020-as filmjeinek premierdátumai (legalábbis egyelőre) : Az új mutánsok - szeptember 10. King's Man: A kezdetek - szeptember 17. Kampókéz - október 15. Halál a Níluson - október 22. Fekete Özvegy - november 5. Deep Water - november 12. 007 Nincs idő meghalni - november 19. Lelki ismeretek - november 26. Free Guy - december 10. West Side Story - december 17.
  1 point
 12. Ahogy látom két részletben fogják kiadni. Az első volume az évad első felét fogja tartalmazni. A második fele meg majd később jön. Amúgy a TROS képregényadaptációval mi van? Hallottam olyan pletykát, hogy a Marvel törölte. Az októberi menetben nincs benne, ami azért érdekes, mert a képregények kb. 4 hónapot csúsztak és mivel ennek az első száma előző hónapban jelent volna meg, logikus, hogy a csúszás miatt októberben érkezzen. Persze lehet majd novemberben érkezik, de nekem van egy olyan érzésem, hogy a jövő hónapban a Mandi 2. évad promótálása mellett felfedik azt, hogy a Mandi ké
  1 point
 13. A TCW 7.évad Graphic Novel formában is megjelenik!
  1 point
 14. A Witcher sorozat is spin-offot kap, The Witcher: Blood Origin címen. 1200 évvel játszódik majd a mostani sorozat előtt.
  1 point
 15. Négyet. Jó kis könyvek különben, csak meglepett, milyen kicsik a magyar kiadásokhoz képest. Hamarosan belekezdek a Vector Prime-ba. Már beleolvasgattam itt-ott mindegyik könyvbe, nem tűnik borzasztóan nehéznek a nyelvezete.
  1 point
 16. 1 point
 17. Már miért ne lenne? Egy valagnyi "történelmi" mű van a Netflixen, ez miért nem lenne ott jó helyen? Pláne annak tükrében, hogy a magyar történelemben van pár izgis korszak, amiből lazán Trónok harcát is lehetne fabrikálni, persze sárkányok nélkül. Csak értő kezek közé kéne kerülnie a témának. Ezalatt értsd azt, hogy olyanok keze közé, akiknek van elég pénze, tehetsége és kreativitása, hogy a történelmet izgalmasan (nem pedig dokumentarista hitelességgel) feldolgozza. Persze nyilván jönne néhány habzó szájú magyar-magyar, aki elutasítaná, bojkottálná, mert megcsúfolják a magyarokat, mint a Nelv
  1 point
 18. Akkor 2040-re ki is jön talán
  1 point
 19. Gondolom nem kell ecsetelnem hogy elolvadok ha meglátom. Imádom minden pillanatát. Szerintem a Motkány óta a legcukibb karakter. Kár hogy nincs egy olyan gépem amivel plüssfigurákat tudok csinálni, mert szerintem annyit adnék el belőle 2 hét alatt hogy meglenne a 7-es BMW és a bahamai ház.
  0 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information