Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/07/20 in all areas

 1. Ehhez inkább nem szólok semmit...
  4 points
 2. Amit írtam, hogy eljöhet, szerintem eljött. Merkely Béla szerint 100 ezer fertőzött lehet most, ami jóval több, mint amit én becsültem. Ennek 43%-a budapesti, ami azt jelenti, hogy a budapesti lakosság 2,5%-a fertőzött. Tehát ha száz emberrel találkozol, akkor 92% annak az esélye, hogy lesz köztük fertőzött. Ha 50 emberrel, akkor 72%. A 4-6-osról inkább nem mondok semmit... Ebből az következik, hogy Budapesten szerintem már folyamatosan érdemes maszkot hordani, kint az utcán is. Ha fiatal vagy, nem azért, mert elvisz a COVID (ez igen valószínűtlen 40 év alatt), hanem hogy ne fertőz
  3 points
 3. Én is összeállítottam a jelöltjeimet: Legjobb epizód - 1×01: The Mandalorian - 1×02: The Child - 1×03: The Sin - 1×06: The Prisoner - 1×07: The Reckoning - 1×08: Redemption Legjobb sidekick - Cara Dume - Greef Karga - IG-11 - Kuiil - Mayfeld - Xi'an Legjobb mellékszereplő - The Armorer - The Client - Doctor Pershing - Gideon - Paz Vizla - Fennec Shand Legjobb negatív karakter - Gideon - Xi'an - Mayfeld - Burg - Fennec Shand - The Client Legjobb szörny - Blurrg - Ravinak - Mudhorn - Loth-c
  3 points
 4. Wow, ezt csak most láttam, nagyon jó concept art-ok. Yoda szereplése azért borítékolható volt. Én még Jabba vagy Maz Kanata felbukkanásának vagy legalább említésének is örülnék.
  3 points
 5. Ma reggel pont ezekről beszéltek Bochkorék a Retro rádióban. Hát ők is fogták a fejüket hogy hogy lehet ilyen irdatlan baromságokat nemhogy elhinni, de még terjeszteni is. Az is kiderült hogy egy részük a márciusi wc-papír, és lisztvásárlákból került ki.
  2 points
 6. Én nemrég olvastam egy interjút egy versenyzőtől, hogy lecserélte a pit droidjait, na és hol hibázott a Mercedes...
  2 points
 7. Akkor azt mondod hogy ideje, hogy Emmerich mester a Holdat a Földbe csapassa?
  2 points
 8. A második galaxis őrzőis muviban szereplő főnökasszony alakítója is ismerős máshonnan.
  2 points
 9. Rey kardjában az is érdekes, hogy a botja végéből alakította ki.
  2 points
 10. Illetve Chewvbacca is feltünhet itt kb csecsemő vagy kisvuki.
  1 point
 11. Nekik is droidok kellenének.
  1 point
 12. Igen és ehhez még hozzá kell tenni, hogy a családok egy jelentős részénél csak egy számítógép van otthon. A Home Office elrendelésével pedig ez a digitális oktatás még jobban elrettentő.
  1 point
 13. Teljes mértékben! Várom már azt a csodát.
  1 point
 14. Nekem ő máshonnan ismerős: Mindkét spoiler mögötti szerepében tetszett.
  1 point
 15. Köszi Sky, felírtam a jelöltjeidet is. Alakul a lista, alakul.
  1 point
 16. @caseyjoneselég szomorú ha nem tudod miről van szó.
  1 point
 17. Elég szomorú, hogy a járvány miatt a "digitális oktatás" kifejezés szinte pejoratívvá vált. Alapvetően egy nagyon jó dolog lenne az e-learning, mert sok terhet levesz a gyerekek és a tanárok válláról is. De mivel egyik pillanatról a másikra, minden előkészület nélkül kellett átállni, az emberekben is csak a negatívumok maradnak meg.
  1 point
 18. Cavan Scott a héten elárulta, hogy a képregényszériája januárban fog elstartolni! Néhány képet már láthattunk is a karakterekről.
  1 point
 19. Nincs hozzáfűzni valóm...
  1 point
 20. Igen, ehhez tudni kéne mi szerepel a szerződésben, de aligha ilyen "lebegtetett" fogalom, hogy "szezon végén". 99% eséllyel konkrét dátum szerepel benne, akkor pedig kampó. Nemhogy nem indulna rossz pozícióból Messi és jogi csapata, de kifejezetten esélytelen lenne bármire. Meg aligha kamuzná be a Barca, hogy dátum van megkötve a szerződésben, hiszen ez egy bagatell ténykérdés, semmi értelme nem lenne, hiszen baromi könnyen lebuknának. Ellenben annak van értelme, hogy dátum van ott, de azért az a dátum, mert alapesetben az a szezon vége, így szóban és a fejekben így is pörgött ez a téma,
  1 point
 21. A jelöltjeim. Értelemszerűen ahol nincs hatnál több, azt nem írom be. Legjobb epizód - 1×1 The Mandalorian - 1×2 The Child - 1×3 The Sin - 1×6 The Prisoner - 1×7 The Reckoning - 1×8 Redemption Legjobb sidekick - Cara Dume - Greef Karga - IG-11 - Kuiil - Burg - Toro Calican Legjobb mellékszereplő - The Armorer - The Client - Doctor Pershing - Gideon - Paz Vizla - Toro Calican Legjobb negatív karakter - The Client - Gideon - Doctor Pershing - Burg - Xi'an
  1 point
 22. Esélytelen. Ha Font nyer, akkor Xavi lesz az edző, ez kb. borítékolható a nyilatkozatai alapján. Ha Laporta nyer, akkor talán, neki nincsen programja, szóval nem tudni, mint akar neki csak neve és múltja van.
  1 point
 23. A mai újdonság: minden topik oldal első posztja alatt olvasható egy kis statisztika az adott topik történelméről. Edit: visszavonva.
  1 point
 24. A képregény írással és képregény illusztrálással is foglalkozó Sachi Ediriweera és Jesse Heagy képregényszínező munkája:
  1 point
 25. Little Yub Yub is back!
  1 point
 26. Egy kiegészített logó, tőlem, nektek!
  1 point
 27. Még Hans Zimmert beraknám a listába.
  1 point
 28. Szerintem nincs még egy olyan zeneszerző a filmtörténelemben, aki ennyi és ilyen magas minőségű, emlékezetes filmtémát tudott szerezni. Személy szerint csak Jerry Goldsmith-t és Ennio Morricone-t merném egy lapon említeni vele.
  1 point
 29. Elképzelem, ahogy épp felkerekednének 4-en, amikor Windu megszólal: - figyuzzatok már, a jóasszonyt nem kéne hívni, elég erőteljes az amazon beste, jól jönne a sith nagyúr elleni harcban - há' hülye vagy te, Mace, nem látod, hogy épp meditál, fel ne ébresszük már, milyen lenne már az...
  1 point
 30. Beleolvastam a facebook-on egy covid-os oldalba. Ne tegyétek. Elképesztő! Komolyan mondom jöjjön az a meteor! Ennyire sötét parazitát, mint az ember nehéz sokáig elviselnie az univerzumnak.
  -1 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information