Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/03/21 in all areas

 1. Az átadó napja március 21.
  3 points
 2. Garantálni semmi sem garantálja, igazából attól a pillanattól, hogy az SW-ben bebizonyosodott, hogy a halál után is van élet (1977, A New Hope) vagy egy alapvetően halálos sérülést is túl lehet élni (2005 Revenge of the Sith), erre nincs garancia. A dolog attól függ, mennyire tudják magukat megerőltetni az írók. Ha semennyire, akkor X év múlva újra lesz Palpatine. Vagy azért, mert feltámad, vagy mert remake-elik az ep4-et, vagy mert rebootolják az egész Star Warst... Nekem egyelőre azért lenyelhető ez a feltámadás, mert annyira pocsékul sikerült, hogy ihaj. Palpatine egy rothadó testbe ké
  3 points
 3. 2018 vége felé valamikor, amikor már a Solo promója véget ért, de a TROS-é még nem kezdődött el. Akkor volt egy időszak, amikor a prequel tartalmakra koncentráltak, a Királynő Árnyékával és a Mester és Tanítványával együtt jelentették be.
  2 points
 4. Két embörke, 99afterlife és Kytari fáradoznak a fordításon. kb 2/3-nál járnak és jövő hétre ígérik! Szóval meglesz lassan mégiscsak!
  2 points
 5. Az átadó napja február 28.
  2 points
 6. Az egész első szenátor ötlete a centrista és szélsőséges Carris úrnő indítványa alapján került egyáltalán napirendre. A centristák zöme ettől várta az ideológiájuk megerősödését, hisz egy ember kezében több hatalom is összpontosul. Természetesen a saját jelöltjüktől várták mindezt. Amolyan birodalmi mintára. Sajnos Tai-Lin nem igazán akart semmit kezdeni a majdani hatalmával. Íme: "...nem áll szándékomban bármit is tenni. - Ezt tényleg nem értem - felelte Leia - Ahogy pár héttel ezelőtt is mondtam, az első szenátori poszt puszta létezését is csapásnak tekintem. E
  2 points
 7. 1 point
 8. Ama bizonyos Doktor tisztára mint a képregényben
  1 point
 9. Ez így van, de ennek ellenére használhatta volna hatalmát jól előkészített döntések meghozatalára is. Attól, hogy erős hatalma van inkább éljen vele. Amennyiben jó vezető, akkor maradhatott volna sokáig első szenátor, vagy ha nem ő, akkor egy elvtársa. Sajnos arról nem volt információ, hogy mennyi időre szólt volna a megbízatás. Carris és bandája amúgy is csak időt akart nyerni, amíg annyira megerősödnek, hogy kilépjenek. Őket igazából nem érdekelte már ez a színjáték. Igen, és többek között ezért is ölték meg. Jó kérdés, hogy meddig lett volna Casterfo lojális a
  1 point
 10. Mindenesetre már maga a gondolat mutatja, hogy az öröm és boldogság óráiban Poe már gondol a jövőre is, és az esetleges negatív eshetőségekre.
  1 point
 11. Persze, de, ha anno Mothma nem teszi tönkre a kancellári posztot vagy az utána jövők erősebb kézzel lépnek fel, akkor a centrlistáknak erre lehetősége sem lett volna. Ez egy gyengeség kijavítását célzó ötlet volt, ami mögött persze rossz szándék állt. Mondhatjuk, hogy felfedeztek egy gyengeséget, aminek kijavítását a saját hasznukra akarták fordítani. Ezért írtam, hogy tudta volna, nem pedig azt, hogy akarta volna. Tai-Lin egy jó és határozott politikus volt, jól tudott volna kormányozni első szenátorként. Az más kérdés, hogy nem akart, de az indítékaiban, amit beidéztél, szeri
  1 point
 12. Hétvégén Super Bowl!
  1 point
 13. Az Age of képregény sorozatot mikor jelentették be? Emlékszem hogy ebben a topikban már volt róla szó, de nem találom sehol.
  1 point
 14. 2020-as PS4 összefoglaló: https://www.wrapup.playstation.com Nekem 1343 órát vett el tavaly az életemből. Sok volt a homeoffice.
  1 point
 15. Érdekes adalék, bár a filmben nincs benne, hogy Poe megjegyzi Finnek a Ajan Klossi ünneplés közepette, hogy régen Leiáék is azt hitték Palpatine-ról, hogy halott, és mégis visszatért. Felteszi a kérdést, hogy mi garantálja, hogy a jövőben nem tér vissza újból? (A Disney )
  1 point
 16. A Darth Jar Jaros poénokra reagálva valaki csinált egy CGI képet a "gonosz Jar Jar"-ról
  1 point
 17. Persze nyugodtan, én köszönöm. Egyben látva a hat posztert még jobban kirajzolódik a koncepció, nagyszerűen átgondolt sorozat lett!
  1 point
 18. Avar Kriss is megjött.
  1 point
 19. Napi Trónok Harca Egy matektanár Trónok harca-spoilerekkel tart rendet Még csak március van, de mi máris kiosztanánk az év tanerőjének járó díjat annak a belga matektanárnak, aki ige invenciózus módszerrel tart rendet az osztályteremben. Egyik óráján elege lett abból, hogy a diákok folyamatosan csetelnek, facebookoznak és pofáznak, így a tábla el állt, és megkérdezte: ki az, aki az osztályból nézi a Trónok harcát. A diákok nagy többsége felemelte a kezét, mire közölte velük, hogy ő már mind az öt, eddig megjelent kötetet olvasta, és ha nem hagyják abba a pofázást, akkor a táblára elke
  1 point
 20. Na jó, ezt tényleg nem itt kéne, mert ez alapján NAGYON rosszra gondolhat a laikus olvasó
  1 point
 21. szóval ha minden lábujj ujj, akkor minden ujj lábujj?
  1 point
 22. Ebben végül is egyetértünk. Csak míg te Magyarországot tekinted a hazádnak, én az egész Földet.
  1 point
 23. A hagyományőrzés nem azt jelenti, hogy minden mást zsigerből elutasítunk, és egyáltalán nem fejlődünk. Szerk.: Más országokban(pl. USA, Kanada) pedig él és virul.
  1 point
 24. Királyság! Ezzel együtt eleddig 22 szavazat gyűlt össze 100%-os kitöltöttséggel. Érdekesség: két szavazat nem hazánkból, hanem Ausztriából jött.
  0 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information