Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/21 in all areas

 1. A minap olvastam a redditen, hogy valaki elég szépen elemezte a decemberi előzetest. Az elemzésből ezek derültek ki: - Onderon fel fog valószínűleg tűnni a sorozatban. Az okok: egyrészt, Anakin és Obi-wan beszélgetése a TCW 7.09 -ben (ugye Saw Gerrera Fulcrum néven ismert, Onderon ostromáról beszélnek), továbbá az előzetesben látható egy maszkos illető, aki kísértetiesen hasonlít az Onderoni szál lázadóira, hasonló maszkjuk és ruházatuk volt. Továbbá az erdős környezet is stimmel az elemzés szerint. Ezek szerint Lux és Saw felbukkan a sorozatban? - Fennec Pantorán lesz majd látható.
  3 points
 2. A fórum 2005-ben, nem sokkal az EP3 premier után indult, gyakorlatilag a szélsőségesen prequel-ellenes starwars.hu fórumából kiválva. Én 2006-ban regisztráltam.
  3 points
 3. Mindenesetre nekem érdekesek visszaolvasni az inaktív tagok hozzászólásait. Már-már olyanok, mint a történelmi feljegyzések egy régi korszakból, hisz, mikor ezek íródtak én még vagy csak pár éves, vagy kisiskolás voltam, vagy még nem voltam regelve. Ja, és egyre közelebb az 1000.
  3 points
 4. Aki nem jelölte he a kapcsolattartást, az nem kap értesítéseket - teszem hozzá, azok csak PR levelek Majd a háziorvos hív, ha sorra kerülsz. Neki van több listája a körzetéről, a listák a veszélyességi csoportok szerint vannak kialakítva (pl. 60 év felettiek, krónikus betegek, stb... mindegyik csoport külön listán szerepel), a listákon belül pedig életkor szerint mennek visszafelé, idősektől a fiatalokig. Édesanyám a múlt héten kapta az első oltást AstraZenecából, és megkérdezte az orvost, hogy apa hanyadik a listában, mivel nem értettük, hogy kerülhetett anya sorra ha
  3 points
 5. Azt azért reméltem, hogy senki sem várja el, hogy soha egyetlenegy ellentmondás nem fog születni egy folyamatosan bővülő történetmesélésben. Akármilyen szervezet felügyeli, egy egyre jobban építkező univerzummal egy idő után elkerülhetetlen lesz a hibázás lehetősége. De történet és történet között olyan apró dolgok tértek el eddig, hogy igazi kockának kell lenni, hogy észre legyenek véve. Amik komolyabb ellentmondások, azok majdnem mindegyike filmregényhez, vagy valamelyik referencia könyvhöz köthető. Ezért is gondoljuk sokan, hogy ezek nem tekinthetők teljeskörű kánonnak. Az ezekben
  2 points
 6. Ez a fórum 2005 -ben alakult. Amúgy igen, vicces visszaolvasni. Én pl. a TCW 3-4. évada körül figyeltem fel erre az oldalra, olyan 2011 év közepében. Az biztos, hogy a TCW umbarai történetszálától váltam mondhatni "napi" látogatóvá. Azóta történtek dolgok, emberek mentek, emberek jöttek. Ez az élet körforgása.
  2 points
 7. Majd összedobunk egy össznépi online, fórumos ünneplést eme jeles alkalomra. Mondjuk, egy kis lightos ewok hunntal.
  2 points
 8. Confusing and funny in the same time this meme is.
  2 points
 9. Temuera edzése közben interjút adott az NZ Newsnek, ahol elmondta, jelenleg még mindig forgatják a sorozatot. Most nem ugrik be, hogy októbertől vagy novembertől forgatnak-e, de úgy néz ki, hogy hasonlóan a Mandihoz, ez is 8 részes lesz.
  2 points
 10. Szerintem is. Egyszerűen annyira tökéletesen érnek össze a végén a szálak, pedig végig sötétben tapogatózik az ember, hogy mi a fene is történik valójában. Nem kell ide úúúúj dolgot behozni az időutazásban szvsz, mivel maga az írás mód annyira csavaros, hogy végig leköti a figyelmedet. A karakterek mondjuk sosem voltak túl szimpik, olyan igazán szerethetőek számomra, de a végére azért szerencsére lett egy kettő. Ich bin du!
  2 points
 11. Mondjuk úgy, épp az életben maradásra fókuszáltam szellemi és figikai energiáim zenitjét.
  1 point
 12. Ha ügyes vagy @Iqvi még azt is megtalálhatod a prequel kedvelők formába, amikor toboroztam az embereket a fórum indulásához. Döbbenetes, hogy akkor 1.5 éves voltál.
  1 point
 13. https://web.archive.org/
  1 point
 14. Akár. Bár lehet tartják a kb. 1 hónapos trendet, miszerint a premier előtt egy hónappal kiadják az előzetest/posztert és felfedik a premierdátumot. A TCW-nél ez volt. Mivel márciusban mostmár szinte biztos, hogy nem jön a sorozat, ezért marad április és május. Én azt tudom elképzelni, hogy a héten talán felfedik a dátumot és jövőhéten érkezik a fő trailer. Az epizódszámra kíváncsi vagyok. Vajon 12 rész lesz vagy kicsivel több?
  1 point
 15. A Marsra szállás 4K-ban is visszanézhető! Döbbenetes! Csodás dolgokra képes az ember, maradjon inkább ezen az ösvényen.
  1 point
 16. 2005.06.17. a pontos születési dátuma a fórumnak.
  1 point
 17. Hát, ha jól emlékszem 2008-ban indult, de javíts ki ha nem, olyan 5 éves voltam akkor. Érdekes a hozzászólások alapján belelátni az akkori internetes korba, emiatt néha visszaolvasom az egyéb fontos topik oldalait.
  1 point
 18. A korod bélieknek tényleg érdekes lehet, hisz jobb esetben még kicsik voltatok amikor már működött a fórum.
  1 point
 19. Hihetetlen mit tesz velem már a magány. De úgy érzem, hátrahagyom ezt a verset is itt a fórumon, a jövőnek. Hullámzó érzés, magány Ha vége, nem lesz semmi Igazi változást már nem merek kívánni Hullámvölgy lett az élet Pusztán azért, mert létezek Lehet-e megoldás? Létezik-e megváltás? Megváltás a kíntól Ami időről időre marcangol Felemészt néha a magány mint szú a fát Aztán eltűnik, hogy egyszer újra elkezdje Egyre gyengülő lelkemet Újabb darabokra szedje Minek az a sok ismerő, már nem értem Talán hazugság volt az életem? Törődik-e ugyan m
  1 point
 20. Amúgy 2 hét és ünnepelhetjük a lezárások 1 éves jubileumát (Most ha eltekintünk a nyári lazítástól)
  1 point
 21. No igen, őket lehagytam. A lényeg, hogy mindenki hamarabb fogja megkapni, mint az átlag egészséges ember.
  1 point
 22. Szerintem áprilisban lesz enyhítés, ha jól halad az oltás márciusban, és a járványügyi adatokon is meglátszik majd.
  1 point
 23. Április 1-jétől elérhető válik az HBO Go-n a Wonder Woman 1984, rögtön magyar szinkronnal. Valószínűleg a mozikat kihagyja. Véleményem szerint áprilisi tréfának pont jó lesz ez a film.
  1 point
 24. Kíváncsi leszek hogy fog ez a sorozat bekapcsolódni a Mandiba.
  1 point
 25. Igen, jobban belegondolva zseniális volt az egész.
  1 point
 26. Befejtem a Darkot. Szerintem jó véget kapott, tetszett.
  1 point
 27. Már tavaly regisztráltam. Múlt héten megkaptam az első dózist (AZ).
  1 point
 28. Én is be vagyok regisztrálva, az azóta eltelt időben annyit változott a véleményem, hogy most már az orosszal is oltatnám magam, a kínaival továbbra is vannak fenntartásaim. De néha elgondolkozok már rajta, hogy ha így haladunk tovább, akkor lehet még a kínait is bevállalnám, csak legyek már túl rajta. De jelen állás szerint szerintem nagyobb a sansz, hogy a nyugatikat kapjuk, mert több gyártó lévén is sokkal nagyobbak a gyártó kapacitások.
  1 point
 29. Valamelyik fajtát csak magamba kell majd nyomatnom. Aztán majd kiderül mi lesz.
  1 point
 30. Regisztráltam én is. Jelen pillanatban úgy vagyok vele, hogy a kínain kívül a többi rendben van és átlátható, így azokkal oltatnék.
  1 point
 31. Én magamat és a fateromat beregisztráltam pár hete. A fatert ezen hét elején hívta a házidoki hogy ha akar mehet Szolnokra a Hetényibe oltatni. Az le lett mondva mert csak a Спутник lett volna neki szánva de az nem kell neki mert nem bízik benne. Nekem az csak akkor lenne jó ha az európai gyógyszerészek megfelelőnek találnák és kábé 92%-os védettséget adna plusz ha minden variáns ellen védene. Szerintem akkor az öregemnek is jó lenne. A kínaiból nemigen kérünk. A katona öcsém ma kapta meg a Phizer második dózisát. A mázlista.
  1 point
 32. Én már regisztráltam. De se a kínai vakcinával, se az orosszal nem szeretném beoltatni magam. Csak a nyugatiakban bízom.
  1 point
 33. Közületek ki az, aki regisztrált már a vakcinaoldalon?
  1 point
 34. Ha csak egy jelenetet kellene mondanom a megannyi zseniális jelenet közül, akkof a választásom erre esne. Nagyon hatásos jelenet amikor Luke és Yoda újra találkozik.
  1 point
 35. Mondj már valami olyan nagy horderejű dolgot ami ezt alátámasztja. Egyébként még ha vannak is kisebb hézagok, azok eltörpülnek a régi EU őskáosza mellett.
  1 point
 36. Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem neked a kánon gondolata nem tetszik ezért az apró eltéréseket felnagyítod. Mivel a Tarkin regény semmi olyat nem állít ami ellentmondana a Padmé könyveknek (bizonyára te is tudod: de amikor a kánonban utalnak a legendákra akkor ott csak és kizárólag az a kánon ami a kánonműben le van irva - olyan nincs hogy a kánonban utalnak valamire a legendákban és onnantól minden amit érintett az utalás az hirtelen kánon lesz) ezért az egyetlen amivel itt ellentmondás van azok az enciklopédiák. Neked tényleg ennyire fontosak az enckilopédiák vagy csak azért érdekes
  1 point
 37. Teljesen fölösleges. Ezek olyan ellentmondások amit túlnyomó többségében azok se vesznek észre akik olvasták a könyvet annyira jelentéktelenek. A Tarkint meg ezeket például itt jó páran olvastuk szerintem de egyáltalán nem rémlik ez az ellentmondás. És van egy olyan érzésem hogy Revanon kivül kb. mindenki igy van ezzel. Az igazi probléma az hogy a könyv rossz. Ha már javitani akarnak rajta akkor irja meg valaki aki tudja hogy néz ki egy jó könyv.
  1 point
 38. Én is szeretek moziba járni. No nem mondom magam rendszeres moziba járónak, tkp. 4-5 éve van az, hogy évi 1-2 alkalommal ellátogatok szüleimmel a moziba, illetve tavaly volt az, hogy kicsit többször voltam moziban, mint eredetileg terveztem. De nekem abszolút nem volt semmilyen "negatív" élményem, ami a nézőket illeti. Az egyetlen kivétel, az tavaly volt, amikor a szüleimmel elmentünk az Arénába, hogy megnézzük az élőszereplős Oroszlánkirály filmet. Alapból nem akartam megnézni, de anyám szerette volna látni, szóval elmentünk rá. Nos, voltunk egy páran, ami nem is volt baj, ami inkább bosszan
  1 point
 39. Közben egy anyanyelvi angoltól is kaptam választ: "You can use it, but it's not necessary. We usually don't use past perfect when the order of events is clear without it."
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information