Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/08/21 in all areas

 1. Volt twitteren egy jótékonysági "est" az 501 -es légiótól, ahol feltűnt Ming-Na Wen is. Megerősítette azt, amit már az egyik stábtag is elmondott korábban: végeztek a forgatással.
  4 points
 2. Elkészült a teljes guide, köszönhetően @Dzséjt, @Rog, @Darth Sky és @Ody Mandrell munkájának.
  3 points
 3. Itt lesz a jó. Köszi, hogy szóltál!
  3 points
 4. Nem az az alapfeltevés, hogy a BB azért nem aktiválódott rendesen/ egyáltalán, mert defektesek a chipjeik a mutációk miatt? Vagyis ha így nézzük, Wrecker chipje nem elromlott az ütéstől, hanem megjavult
  3 points
 5. Megjelölted magad, a saját hozzászólásodban. Szerénység, Drax se mondhatna rá szebbet.
  2 points
 6. Interjú Michelle Ang-al, aki Omega hangja a sorozatban.
  2 points
 7. Alapvetően lényegtelen, de ha mondjuk egyszerre több programot kellene használnod, akkor kényelmes dolog, hogy ha összekötöd a laptopot a monitorral, és a monitoron megjeleníted az egyik programot, a laptop képernyőjén a másikat így nem kell folyamatosan váltogatni a programok között.
  2 points
 8. Valami ilyen történhetett sok rajongóval tegnap.
  2 points
 9. Kiszivárgott pár kép a forgatásról. Úgy néz ki flashback is lesz a filmben.
  2 points
 10. F1 Baku: hát ilyen kaotikus futam nem tudom, hogy mikor volt utoljára. De nagyon élveztem.
  2 points
 11. Igen, de elsősorban az elkövetkező években Warcraft jön. Nagyon nagy az elmaradásunk, és rengeteg a könyv és a képregény. Starcraft-ból a most megjelenő képregényeken és az Evolúción kívül más egy pár évig nem várható. Ha majd kevesebb lesz az elmaradás a Warcraft könyvek terén, akkor Starcraftból és Diablóból is több jöhet. Aminek nagyon fogsz örülni elméletileg novemberben jönne.
  1 point
 12. Ha jól látom, Amerikában Blizzard Legends címen elkezdték újrakiadni a régi Starcraft és Warcraft könyveket. Ha ezt a sorozatot a Szukits hosszú távon felkarolja, az nagyon jó hír, sok hiányzó történet eljuthat így a magyar közönséghez, egységes fordítással. Én réges-régen olvastam néhány Warcraft/Starcraft könyvet (pld. Tracy Hickman - Ámokfutás), és az újrakiadott Ősök Háborúját is tervezem beszerezni. Apropó, arról van már infó, hogy mi az a kiadvány, aminek én "nagyon fogok örülni"?
  1 point
 13. Biztos nem aktiválódott, hisz akkor azt láttuk nála, mint Crosshair-nél.
  1 point
 14. A fiát befogadták a majmok, és azóta is vidáman lengedezik a dzsungel mélyén. Bár szerintem pont a fia az, akit könnyű kiírni. Eleve nincs közte és Indy között szoros kapcsolat, 30 évig nem is tudtak egymásról. Ezután könnyen hihető, hogy később sem tartották szorosan a kapcsolatot, és a fiatalabb Fiatalúr valahol máshol kalandozik. Ezt meg elég megemlíteni, ahogy Marcus és az idősebb Jones halálát is csak említették. Komolyabb kérdés Marion, mert bár azt sem nehéz kimagyarázni, hová lett Indy neje, de azért mégis csak gáz lenne, ha megint szétmentek volna.
  1 point
 15. Nem is tudatosan gondoltam. Inkább úgy, hogy a defektes génjeik miatt a chip nem tud hatni az agyukra, de a folyamatos fejsérülés (agyrázkódások tömkelege) a chip javára dönti a mérleg nyelvét. Mondjuk mintha a chip egy kullancs lenne. Rádobták Wreckerre, de mivel jól be volt bugyolálva, a dög nem jutott be a ruhája alá. Ám a ruha most elszakadt több helyen is, így a kullancs rácuppanhatott.
  1 point
 16. Még jobb, mert pénteken!
  1 point
 17. De, az első részben ő is megkapta a parancsot. Tech mondja, hogy minden komcsatornán csak azt ismételgetik, hogy "hajtsák végre a 66-os parancsot", és erre pont Wrecker válaszolja azt, hogy ő is hallotta. Tehát a chip nála is aktiválódott, de valószínűleg a fejsérülései miatt már nem tudja vagy egyre kevésbé tudja elnyomni.
  1 point
 18. 1 point
 19. Amit linkeltél kettő laptop az mind HDMI-s, de ma már kb. mindegyik új laptop az Elsősorban akkor találkozni vele, ha a laptopot monitorhoz akarod csatlakoztatni. A laptop mellé nem fogsz ilyen kábelt kapni. Nem tudom mikori a monitorod, ha nem mai gyerek akkor valószínúleg DVI csatlakozója van: A HDMI meg ugye ilyen: Vannak monitorok amihez a DVI-t és a HDMI-t is tudod csatlakoztatni.
  1 point
 20. Ha folyamatosan mindig "bokalefosás" van azt megszokja az ember, és egy idő után az se lesz "bokafosós" aminek annak kellene lennie, jó példa a Trónok Harca erre is. 2-3 lényeges karakter halála után a következő esetében nem a bokámat hanem kb. magát az eseményt "fostam" telibe, megrántottam a vállam aztán ennyi. Ha valakinek meg nem az az ízlése, nem szereti azokat a sorozatok amikben (kvázi) lényegtelen vagy lassúbb folyású részek is vannak az nem a sorozat hibája.
  1 point
 21. Természetesen örülök, de legalább ugyanúgy szeretem a vilálgépítős részeket is.
  1 point
 22. Szerintem borzalom amit a rajongók elvárnak. Csak akkor értékelhető valami, ha minden rész bokafosós, vagy valamilyen szinten forradalmi. Röhej a köbön.
  1 point
 23. A sokat emlegetett TCW is ilyen volt, néha pörgős, néha lassú, a változatos sztoriszálak miatt is, volt olyan rész, ami a cselekményt és/vagy a karakterfejlődést vitte tovább, volt ami csak a világot építette, és szerintem olyan is volt, amire minden tisztelettel ma már talán azt mondanám, hogy ha nem készül el, nagy veszteség nem ért volna minket. Ezt eltérő mértékben szerettük a fórumon is, akkor is volt morgás néha, hogy miért nem jobb, szebb, mozgalmasabb egy-egy epizód - de egy valami biztos: azok akkor is nagyjából 22 percesek voltak. És most meg már ahhoz van hasonlítva a BB is, hogy miért nem olyan, mint a TCW volt, ami múlt távolából immár tökéletesnek tűnik... Szerintem időt kell adni a BB sorozatnak is, hogy önmaga legyen és ezt megszokjuk.
  1 point
 24. Ez van amit kaptunk. Kész. Ezt alkották a készítők. Ha valakinek nem tetszik megvan a lehetősége, hogy vagy mindezt legyűrve követi tovább a sorozatot, vagy nem nézi tovább.
  1 point
 25. @Darth Cupsy elnézést!
  1 point
 26. Élőszereplős tévésorozat lesz a látványra sem gyerekbarát Boba Fett-tel a The Mandalorian alkotóitól. El nem tudom képzelni, ebből a kiindulópontból hogy lehet eljutni oda, hogy a sorozat szívonala egy olyan animációs sorozat szintjét fogja elérni, amiben a főhős ügyetlenebb, mint Jar Jar Binks és ennek a bizonyos főhősnek a legjobb pajtija idegesítőbb, mint Jar Jar Binks. Még ha "csak" olyan szinvonalú lesz a The Book of Boba Fett, mint a The Tragedy címó epizód volt, akkor is ezer kört ver a Resistance-re. De valahogy pont a The Tragedy világít rá arra, hogy Boba Fett főszereplésével nem lesz gyerekbarát sorozat, hiszen az ürge fejeket zúzott be egy gaffival. És még csak ezután mutatta be, mennyire a szívén viseli az egyenjogúságot, amikor ugyanúgy szétzúzott egy nővel egy kocsmai asztalt, ahogy tette volna azt egy férfival is. Valahogy az egész figuráról nem az jut eszembe, hogy az őt középpontba állító sorozat Resistance szintű lesz. Kivéve persze, ha célzottan akarjk megerőszakolni a karaktert és a Star Warst.
  1 point
 27. Gyerekek... ha Tython-on Mando megtalálja Luke-ot, az már túl sok lesz a jóból, de már ezt sem tartom elképzelhetetlennek
  1 point
 28. Kb. a fele.
  0 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information