Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/21/21 in all areas

 1. Fantasztikus rész volt, így teljesüljön minden kívánságom (múlt héten reménykedtem benne, hogy Crosshair és a Kamino hamarosan visszatér). Az animáció már-már tökéletes, a Bracca hihetetlenül látványos helyszín. Ha ilyen ütemben halad a SW animáció, bele se merek gondolni, hogy fognak kinézni az eljövendő Star Wars animációs sorozatok. Crosshair képében most már formálódik egy rendkívül egyedi és szomorú sorsú villain karakter, aki egy személyben megtestesíti a félrehajított klónkatonák tragikus sorsát. Mindezek után most már reménykedem abban, hogy hőseinknek nem sikerül visszaállítani a maguk oldalára. Az túl meseszép lenne. Persze az epizódot a végére Cad Bane hirtelen felbukkanása vitte el. Mikor is láthattuk utoljára a duros fejvadászt mozgóképen? 9 éve? Brutális, hogy repül az idő. Bane egyetlen lövéssel megmutatta, miért ő a valaha volt egyik legjobb fejvadász a Galaxis történetében. Az amúgy kiváló lövész Hunternek semmi esélye sem volt ellene. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kaminóiak milyen saját játékot űznek, de a duros felbérlésével egyértelműen átlépték azt a bizonyos Rubicont és a Birodalomnak lassacskán velük is számolni kell. Egyébként is az az érzése az embernek, mintha a Kaminóra a Birodalom már csak pusztán megszállt bolygóra tekintenének, ahol ők dirigálnak, még ha udvariasságból egyelőre együttműködnek Lama Su miniszterelnökkel. Rampart azonban itt már jól láthatóan utasítást adott a kaminóinak, szóval kezd ez a társulási viszony nagyon eltolódni egy jól felismerhető alárendeltségbe.
  5 points
 2. Az alábbi oldalon írtak a széria főszereplőjéről, persze ezt mindenki vegye pletykaként. https://www.giantfreakinrobot.com/ent/exclusive-star-wars-the-acolyte.html Röviden: a stúdió még nem találta meg a főhőst, de mindenképpen egy ázsiai nőt keresnek. A főszereplő a tiniévei végén vagy a 20-as évei elején van, továbbá nagyon jártas a harcművészetekben. Különösen olyan színésznőt keresnek, akinek megfelelő az "atlétikai teljesítménye". Mint ahogy a cím sugallja, a főhősünk valóban a sitheknek fog dolgozni. (ún. sith acolyte) Továbbá azt fogja elmesélni a sorozat, hogy miképpen válik valakiből sith nagyúr.
  4 points
 3. Mark Hamill - "(Luke) and Bob Anderson (kaszkadőr) (Vader) on the set of ‘Star Wars: Return of the Jedi’."
  4 points
 4. Most sajnos nincs időm még az előttem szólókat sem elolvasni, de annyit muszáj beírnom, hogy tetszett a rész és oda, meg vissza vagyok, hogy Cad Bane-t újra láthattam!
  3 points
 5. Szerintem Keeve Trennis már akkor kivolt zárva a történetből, amikor kiderült, hogy ez a sorozat a HR végén fog játszódni. Most Keeve a tini éveiben van, ha elél még 50-60 évet, még akkor sem jönne ki a matek. Ha a HR korábban ért véget, mint 82BBY, akkor is már-már vén lány lenne. Amúgy ez a pletyka egybecseng azzal, amit már korábban tudtunk. Tudtuk, hogy egy nő lesz a főszereplő és hogy a küzdősport fontos tényezője lesz a sorozatnak. Baromi kíváncsi vagyok, bár a forgatást gondolom csak jövő ilyenkor kezdik el. De pont a minap olvastam Leslye -vel kapcsolatban egy interjút, ahol már az írói gárdáról is beszélt, mondjuk ennél többet nem osztott meg. Szóval azért már bőven az írásos fázisban tengődnek.
  3 points
 6. Még a Queen's Peril-t sem hevertem ki.
  3 points
 7. @RacerX, az nem velociraptor, hanem egy moros intrepidus. És az sem pulykaméretű, hanem inkább emberméretű.
  2 points
 8. 2 points
 9. Ismerős volt, de akkor ezért. Lux Bonteri gyere elő.
  2 points
 10. Hivatalos Cad Bane poszter/plakát! https://pbs.twimg.com/media/E4aSqT3VkAkUQS-?format=jpg&name=large
  2 points
 11. War of the Bounty Hunters Alpha variant by Clayton Crain
  2 points
 12. Dögös rész volt. Először kicsit lagymatagon indult, de aztán öttek a V-szárnyúak, amivel máris feldobták az epizódot, utána meg a többi. A kaminoiak mesterkedése roppant érdekes mellékszál, ami most úgy tűnik, szorosan összefonódott a főszállal. Cad Bane megjelenésekor nagyjából olyan pofát vágtam, mint Hux, amikor elsült... mármint a Csillagpusztító. Eszembe sem jutott, hogy ő is feltűnhetne ebbe a szériába. Valahogy mindig úgy gondoltam, hogy ő egy élőszereplős szériában jelenhetne meg, például a Book of Boba Fett-ben, mint addigra vén duros fejvadász. Pedig aztán adta magát, hiszen a Bad Batch a TCW folytatása, Cad Bane pedig annak a sorozatnak egy jól ismert arca. Amikor párbajozni kezdett Hunterrel, aggódtam, hogy Cad máris megy a levesbe, hogy a tervezett Boba általi halált átadták Hunternek. De hála az égnek nem, sőt kellemes meglepetésként ért, hogy kis híján Hunter hullott el. Amúgy a Phase I és II páncélok mennyivel jobbak már a rohamosztagos páncéloknál. Nem cask az, hogy az utóbbiakban semmit sem látni rendesen, de több alkalommal is átvészeltek már klónok mellkaslövést. Hát igen, a KNH még nem spórolt semmin, pláne nem a klónok életén. Emellett azt hittem, Crosshairt elfogják és majd neki is kiműtik a fejéből a chipet. Erre szegényt kis híján felgyújtották. Eléggé lerobbant a rész végére. De azért még így sem nyugszik, nem semmi. Kíváncsi leszek, hogyan fognak a 99-esek Omega nyomára bukkanni. Egyetlen nyomuk Fennec Sand - és itt jön a képbe, hogy milyen jó, hogy legalább ezt megtudták Cidtől. Gondolom megrpóbálják felkutatni, aztán majd Wreckerrel egy direct hit () keretében szépen megkérdi, ki a megbízója. Aztán megrohamozhatják Kaminót. Szegény Kamino, béke vizeire.
  2 points
 13. Én is úgy érzem, hogy az a sorozat sikerének egyik titka, hogy jól kezelték Grogu karaktetét. Az első évadban nem bántak szűkmarkúan a jelenlétével, mindenki szívét rabul is ejtette, de volt is helye ennek a sztoriban. Jó ízléssel bántak a cukiság faktorral. A második évadra már kialakult az erős kötődés Mando és Grogu között, ez teljesen világos volt, megvolt a főhős tiszta motivációja, így ezt nem kellett annyira hangsúlyozni, teret kaphattak más mellékszereplők, akik remekeltek és további lendületet adtak a sztorinak. Annál bölcsebbet nem is tehettek volna a készítők, mint amit tettek, hogy változtattak az arányokon, és hagyták Grogut elmenni a sztoriból, pont ahogy Mando is hagyta elmenni őt Luke-kal, mert az volt a legjobb neki.
  2 points
 14. Javítva!
  1 point
 15. Az oroszok is 3 ponttal estek ki.
  1 point
 16. misafeco, Adrián és én szereztünk ma 5 pontot. Kiemelném még Bencét is, aki egyedüliként mind a 4 meccs végkimenetelét eltalálta, igaz, telitalálat nélkül. Tabella: 1. Ody - 28 misafeco - 28 3. Adrián - 25 Donát - 25 5. Norbilordi - 23 6. Nute - 21 Wilde - 21 8.. MissKarrde - 20 9. Whill - 18 Yoda - 18 11. tomcsi - 17 Bence - 17 13. Fulcrum - 15 14. Fives - 5
  1 point
 17. Az oroszok senkinek sem fognak hiányozni a torna hátralévő részében.
  1 point
 18. Lassan fel kéne zárkóznom Jurassic Worldből. Az első két Jurassic Parkot nagyon szeretem, a harmadik nézhető, a Jurassic World szintén nagyon tetszett, viszont a Fallen Kingdomot még nem láttam.
  1 point
 19. A fenyegető sötétség után elkezdem a képregényeket.
  1 point
 20. A Cavan Scott féle High Republic képregény főszereplője, Sskeer padawanja.
  1 point
 21. 1 point
 22. Villanthatnának a héten 1 új hosszabb trailert, a sorozat második feléből jó lenne! Ennyi maradt, amit nem láttunk még..
  1 point
 23. Az lesz az érdekes, hogy megkapjuk egy éra lezárását, holott az csak most indul be.
  1 point
 24. Új infók E.K Johnston következő Star Wars könyvéről: https://starwarsmedia.hu/hirek/ime-a-padme-trilogia-3-reszenek-vegleges-boritoja.html
  1 point
 25. A topik címe egyébként hibás. A szerző neve E. K. Johnston.
  1 point
 26. A Queen's Shadow nekem összességében egy pozitív élmény volt. Ha lett volna benne egy átfogó történetszál (mondjuk ha a végén lévő kalózos sztorit jobban beépítik a teljes cselekménybe), akkor a jobb SW könyvek közé tudnám sorolni. A Queen's Peril előtt már rágódtam rajta, hogy elolvassam-e, mert bár nagyon szeretem a Baljós Árnyakat, az udvarhölgyek témaköre nekem tökéletesen elegendő volt egy könyvben. Végül elolvastam, és bár nem tartom olyan sátáni rossz könyvnek, mint sokan mások, valóban az új kánon egyik leggyengébb könyve. Ezt a harmadikat nem terveztem elolvasni, viszont ha tényleg a Klónháborúk idején játszódik, akkor még meggondolom.
  1 point
 27. Ez nálunk szerintem a ráér kategória lesz.
  1 point
 28. Én most eldobtam az agyam. Már létezik kísérleti vakcina, amit a BioNtech gyárt, a bőrrák ellen! https://m.hvg.hu/tudomany/20210620_Megkapta_a_Biontech_rak_elleni_vakcinajat_az_elso_beteg
  1 point
 29. Szerintem attól függetlenül, hogy ismerték egymást vagy sem, logikus lépés lett volna, ha kapunk velük pár közös jelenetet, ahol a múltról beszélgetnek, mert egyikőjük sem találkozott már Prequel érából származó jedivel, jó ideje és mindkettejük karakterfejlődése szempontjából fontos lehetett volna, különösen mert sok hasonló dolgon mentek keresztül. Filoni egyébként a Twitteren anno elárulta, hogy ismerték egymást: Szerintem jó lett volna, ha legalább ezt a rövid jelenetet belerakják a sorozatba, mert már ebben sok minden benne van. Anno amúgy megkérdeztem erről Freddie Prinze Jr.-t az egyik Twitch streamje alatt és a válaszában kissé csalódtam, főleg mert anno az ő 2. évad előtti interjúiban elejtett mondatai miatt sejtettem azt, hogy lesz Ahsoka és Kanan között valami nagy TCW-szintű drámai jelenet, ahol a 66-os parancsot tárgyalják ki, de közben ez nem igazán így történt, csak a fickó kissé túlhypeolta a dolgokat, de értékeltem az informatív válaszát.
  1 point
 30. Most éppen az Umbarás szál végén vagyok a TCW maratonomban, amiről még tavaly beszéltem és hihetetlen, hogy még mindig milyen jó. Abszolút a háborús filmeket idézi, úgy mint a 2. évadban a Landing at Point Rain, ami valószínűleg a kedvenc részem, onnan. Az, amikor Anakin a klónsereg élén belerohan a csatába, női énekszó kíséretében, az egyszerűen... Érdekes úgy újranézni a sorozatot, hogy közben most a Bad Batch is megy és gyakorlatilag két korszak között ugrálok. Különösen furcsa Fives-t és Jessie-t újra látni, tudván, hogy mi lesz később a sorsuk. Még nem néztem meg egybe így mind a 7 évadot és kíváncsi leszek, hogy a Siege of Mandalore szál mekkorát fog így ütni.
  1 point
 31. Ez csak azt jelenti, hogy meg tud lepni a sorozat. A teóriákkal amúgy nincs semmi baj. Ez érdekes gondolat. Ha kiderülne, hogy az ő fejébe is van chip....az ütne!
  1 point
 32. nézd meg, hogy melyik héten milyen comic jön ki és meg is van a sorrend. amúgy meg itt van a teljes.
  1 point
 33. Amennyiben Bobával már itt összeállt Fennec, akkor sanszos a konfrontáció a két fejvadász között. Lamas Su-ban fel se merül, hogy megszállhatják őket. Ő még mindig az üzleti viszonyban hisz, és nem látja, hogy a partner itt mér nem a Köztársaság hanem egy diktatúra. Bármikor bekebelezhetik a bolygót. Számítok is erre.
  1 point
 34. Annyi feszültség volt ebben az epizódban, ami akár háromra is elég lenne. Crosshair könyörtelen, ellentmondást nem ismerő stílusát már nem csak a biochipnek tudnám be. Kezdem egyre jobban azt érezni, hogy ő már tényleg gyűlöli a Bad Batch tagjait és ugyan az előző részben annak ágyaztak meg, hogy el lehet távolítani a klónokból a chipet, itt számára szerintem nem egy megváltás, hanem sokkal inkább egy bukás van előkészítve. Ebben komoly szerepet kapott az, amit itt művelt hőseink ellen. Képes lett volna elevenen elégetni őket a hajtóműben és végig a halálukat akarta, ugyan nem járt sikerrel és még ezt is betudhatjuk annak, hogy nem önszántából csinálta és nem uralja a gondolatait, de itt már erőteljesen kezdt túlmenni a határon. Amikor Wrecker fordult ellenük és megtámadta Omegát, az is félelmetes volt, de nem volt ennyire elrugaszkodott, mint ahogy Crosshair bánt velük és ő már kezd annyira elsüllyedni a Birodalom bugyrában, hogy nehezen lehetne visszatéríteni, még akkor is, ha kivágják belőle a chipet. Ennek a fordulatnak egyébként örülnék is, ha ő végül nem térne vissza közéjük, hanem akár a chip eltávolítása után is ellenséges érzelmekkel viseltetne irántuk, így bemutatva, hogy akár önszántából is lehet valaki gonosz és a Birodalom szimpatizánsa. Ettől még a klónok helyzete nem lenne kevéssé drámai, de nem lehetne mindent annak a számlájára írni, hogy "csak parancsra tettem" a chip miatt. Cad Bane belépője zseniálisra sikeredett. Ahogy megpillantjuk a halott klónok holttesteit és elkezdejük érezni azt a sejtelmes atmoszférát, ami körbelengi az egész jelenetet már tudjuk, hogy baj van. Aztán a western zenére egyszer csak megjelenik Cad Bane, félrebillenti a kalapját, megigazítja piszkát a szájában és teljesen olyan volt, mintha Clint Eastwood elevendett volna meg a dollár-trilógiából. Faltam minden pillanatát ennek a jelenetsornak! Én korábban már elkönyveltem magamban, hogy Banet nem valószínű, hogy látom még mozgóképen és most majdnem tíz év után egyszer csak megjelenik... ezt még mindig nehéz feldolgozni. Valójában ezért ő a kedvenc fejvadászom, amit itt is láthattunk, az ő stílusát, karizmáját, laza eleganciáját egyetlen kollégája sem tudta visszaadni, a space western vonal itt ért a csúcsára ebben a galaktikus pisztolypárbajt megelevenítő jelenetben. A kamerakezelés, a beállítások, a zene mind mind annyira a helyén volt és annak is örültem, hogy Bane győzött most itt, ez annyira az ő pillanata volt. Ami még felkeltette az érdeklődésemet, az Lama Su és Rampart beszélgetése volt. Abban a jelenetben nagyon úgy tűnt, hogy a kaminoiak eléggé sarokba vannak szorítva. A Birodalom kényelmesen berendezkedett a Kaminón és nem úgy tűnik, hogy igazán partnerként kezelnék a "vendéglátóikat". Lama Sunak külön módszerekhez kell folyamodnia, hogy célt érjen és továbbra is nagyon bízik ebben a projektben, amivel biztosíthatják a jövőjüket, de nekem ennek az egész kapcsolatnak a dinamikájából úgy tűnik, hogy nincs igazán szükségük rájuk a birodalmiaknak. Tegyük fel, hogy Omegából tényleg meg tudják csinálni az új szuperkatonát... akkor a Birodalom miért ne vehetné át az irányítást Kamino felett és megcsinálják maguk az egészet, anélkül, hogy a kaminoiak függésében lennének és jelentős honoráriumot kellene fizetni nekik ezért? Szerintem eléggé naivan kapaszkodik abba Lama Su, hogy fenn tudja tartani a tevékenységük jelentőségét, de mentségére legyen mondva, hogy ő nem látja át úgy Sidious terveit, hogy a klónokra csak egy eszközként volt szüksége a hatalomba bebetonozódó Palpatinenak. A fejvadászos szál ennek kapcsán még érdekes lehet, nagyon adnám, ha most már mégis feltűnne Boba Fett és lenne közöttük valami showdown Cad Bane-nel, meg Fennec Shanddel, de a Bad Batch csapat is nagyobb sebességi fokozatba fog kapcsolni. Omega jelentette számukra azt, ami egy új célt és küldetést adott nekik ebben az új helyzetben (meg is jegyzi Echo, hogy inkább Rex-el kellett volna menniük) és miatta ők is egy kicsit új, óvó, gondoskodó szerepben tűntek fel a korábbi céltudatos kemény katonaélet helyett. Most, hogy Omega kikerült a képből a BB tagjai egy kicsit ismét régi önmaguk lehetnek, azok a katonák akiknek keményen le kell csapni az ellenségre. Nagyon várós a folytatás!
  1 point
 35. Hát mi volt ez a rész... te jó ég!! Nem találom a szavakat, annyira ott volt minden. Igazából Cad Bane volt a legkevesebb aki miatt ennyire erős volt ez az epizód, de egyszerűen nem tudok napirendre térni afelett, amilyen lazán és egyszerűen egyszer csak feltűnt és úgy dominálta a pisztolypárbajos jelenetet ahogy csak a legnagyobbak tudják. Minden mozdulatából érződött, hogy ez a csávó nagyon tudja mit csinál és még az eddig a legkompetensebb és kifejezetten vezető szerepben látott Hunter is eltörpült mellette. A rész sztárja ezzel együtt Crosshair, akinek a karakterét nagyon elvitték negatív irányba, de a feszültség ami a BB-el közös jelenetekben megvolt a sorozat legjobbjai között van. Bitang erős rész volt és az események csak most kezdenek majd bedurvulni.
  1 point
 36. Szerintem is, max. egy jól ismert a "jó cél érdekében feláldozom magam" féle megváltást tudnék elképzelni, de nem igazán hajlok erre. Ebben a részben ahogy élve megsütné a BB-t a hajtóművel az nagyon rideg. Aztán persze aki másnak vermet ás... De ebből meg ahogy te is írtad: Nekem már-már az a benyomásom, hogy oké, hogy van chip, de Crosshair viselkedésének egy jelentős hányada már nem csak annak tudható be, szerintem már személyes a dolog.
  1 point
 37. Fantasztikus rész volt! Sűrűsödnek az események, pár dologra választ is kaptunk. Pl. arra, hogy ki küldte Fennecet Omega után. Ahogy sejthető volt, a Kaminoiak. Kudarca után, gondolom felkeresték Bane-t, hogy talán ő sikerrel jár. A klónok harca a Braccán fenomenális és epikus volt! Nem tudom kinek a fejében fogant meg, hogy az inaktív hajtóműben akciózzanak, de bárki is legyen, kitüntetést érdemel! Hihetetlen hangulatos volt az egész, de a csúcsot az jelentette, amikor beindították a cuccot. Utána a robbanás...áhhh! Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy ez a sorozat az új standard az SW animációk között. A klónok harca a roncsok között továbbra is szívszaggató. Tulajdonképpen nincs jövőjük. Egyiknek se. A klónok és főleg Crosshair egy olyan valamiért harcol, ami gyakorlatilag el fogja őket pusztítani. Szomorú látni, hogy egy biorobot szintjére süllyedve csak és kizárólag az értelmetlen pusztítás a céljuk. Ráadásul Crosshair még meg is égett. Kicsit reménykedtem benne ez majd befolyásolja a chip működését, de sajnos nem így lett. Talán még fanatikusabban is viselkedett, mint előtte. A végén Cad Bane percei következtek, melyekben a régi fényében ragyogott a durosi. Elég régen nem láttuk, jómagam arra is gondoltam, hogy meghalt de természetesen él és virul az öreg. Még mindig az a hideg és célratörő alak aki volt. Egy cseppnyi érzelem sincs benne, csak is a megbízásnak él. Itt is elintézte egy szívlövéssel Huntert, és elvitte Omegát. Kicsit meglepődtem, hogy ezt már most bevállalták, de annál izgalmasabb lesz a folytatás, ezért nagyon örültem neki. Megérzésem szerint igazán remek részek várnak még ránk az évadban.
  1 point
 38. Érdekesség Cad Bane ruházatával kapcsolatban, hogy ugyanazt viseli, mint a TCW -hez készül fejvadászos történetben. A különbség egyedül az, hogy a mai részben a kalap kisebb, mint az alábbi concept arton.
  1 point
 39. A sorozat eddigi legjobb része! Cad Bane a kedvenc fejvadászom, ezért a felbukkanása igazi csemege volt. Lett volna pár tippem, de arra nem számítottam, hogy pont őt bérelik fel a kaminóiak. Kicsit azért a végén megijedtem, hogy Hunternek lőttek (szó szerint), de gondoltam, hogy nem mernék meglépni a halálát, pláne nem ennyire az elején a sorozatnak. Ahogy a szemével látjuk a dolgokat, miután magához tért, na azt viszont olyan remekül megcsinálták, hogy arra szavaim sincsenek. Vajon mitől annyira különleges Omega, hogy külön vadásznak rá? Remélem, kitalálnak egy picit kreatívabb magyarázatot annál, hogy erőérzékeny klón (bár az az opció is tetszene, de szeretném, ha más miatt lenne értékes, és attól a magyarázattól eldobnánk az agyunkat. )
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information