Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/06/21 in all areas

 1. Ott van kékben egy zseniális mesélő, aki hat filmen át vezette generációk hőseit. Mellette pedig George Lucas áll.
  3 points
 2. Szép életet élt. Az egyik kedvenc filmem tőle a "Kellemes húsvéti ünnepeket!". Ebben a részletben a karaktere épp a feleségét akarja megcsalni, amikor a felesége beállít:
  3 points
 3. Nem sok filmet láttam tőle, de azok mind emlékezetesre sikeredtek, talán A profi volt a kedvencem azok közül, amelyekben szerepelt. A nézésében, a kisugárzásában volt valami egyedi, különleges, ami tükröződött a játékában is. akár szerelmes, akár "keményfiús" szerepeket játszott és azért elég széles repertoár áll a neve mögött. Nyugodjon békében!
  2 points
 4. Nekem az Az arany bűvöletében a favoritom a muvijai közül. Béke poraira.
  2 points
 5. Erre kiváncsi leszek. Jön a Toldi animációs feldolgozása. 12 darab 10 perces részből fog állni, ha jól vettem ki. Viszont egyelőre ahogy látom nincs hír arról, hogy a Toldi trilógia másik két részét is feldolgoznák. Egyelőre csak az első rész jön. Pedig a másik két részt szerintem animációs szempontból hálás téma lenne feldolgozni.
  2 points
 6. Az Outlander első három évadát én is láttam, és kiváló Dougal MacKenzie volt. Egyébként a Lucifer negyedik évadában is szerepelt, ha jól emlékszem, egy fanatikus papot alakított.
  1 point
 7. Itt nem volt azt hiszem róla szó, de korábban kiderült, hogy az egyik szereplőt Graham McTavish alakítja majd. Játszott a Hobbitban is, de ő főleg az Outlanderben alakított nagyot. Nagyon illik szerintem a GoT világába. Még nem tudni hogy kit játszik, de már van egy forgatási kép a karakteréről. A lován látszik a Targaryenek szimbóluma, a háromfejű sárkány. Illetve belett jelentve egy új színész: Tony Woodhead. Ő egy Mallistert fog játszani. A Mallisterek a Folyóvidékhez tartoznak. A Tullyk hűbéresei. Az eredeti Trónok harca TV-sorozatban csak sokadlagos szereplők voltak a Mallisterek. Össz-vissz kettőt láttunk eddig belőlük. Az egyiket, Jaremy Mallistert csak holtan, a harmadik évad elején. Robb Stark háborújában halt meg a Lannisterek ellen. Robb és Catelyn sopánkodott Harrenhalban amint nézték a szivenszúrt Jaremy-t. A másik Ser Deny Mallister, az Árnyéktorony parancsnoka, aki egyetlen részben tűnik fel az ötödik évadban. Havas Jon és Alliser Thorn ellen indul, mint a Fekete Vár egyik lehetséges parancsnoka, de veszit. Ennél nyilván ez a Mallister kicsit jelentősebb lesz.
  1 point
 8. Ezt a filmet én is imádom! Rengetegszer láttam már, és mindig nagyon szórakoztató, Belmondo mellett a feleségét játszó színésznő is zseniális benne, Sophie Marceau pedig nagyon bájos. A film nagyon vicces, nagyon francia, és a szinkron maga a tökély, Sztankai István és Almási Éva nagyot alkottak.
  1 point
 9. Rendben, köszi, reggel berakom. Már nem vagyok otthon!
  1 point
 10. Erről már beszéltünk. Ő azt mondta, hogy nem kell nagyon kiöltözni. Elég sötét nadrág alulra.
  1 point
 11. Törölsz a csatolmányaidból. Valami nagyobbat. Ámbár ahogy nézem úgy van beállítva, hogy nem lehet törölni. Megemeltem 10%-al a limitet, 110 MB-ra.
  1 point
 12. Nem vagyok nagy színházba járó, de szerintem manapság már nem nagyon szokta mindenki nagyon puccba vágni magát (zakó, makkos cipő stb.) persze meg lehet tenni, de a kulcskérdés az inkább, hogy a partnered mennyire veszi elegánsra a figurát, nehogy túl vagy alu öltözz hozzá képest, mert az esetleg kellemetlen lehet mindkettőtöknek.
  1 point
 13. Isten nyugosztalja, én is nagyon szerettem a játékát. Igazi sármos francia volt.
  1 point
 14. Huhhhh...hát lehet, hogy valami újabb darab kellene.
  1 point
 15. A profi nekem is az egyik kedvencem tőle. Illetve a Kellemes húsvéti ünnepet is nagyon jó volt. Volt egy film, ahol Alain Delonnal együtt apákat játszottak, pontosabban nem tudták, hogy a fiatal lány, melyikük lánya. De mindketten harcba szálltak érte, mikor veszélybe került.
  1 point
 16. Lehet, nem tudom.. Megvárjuk, míg Ody utánanéz! Köszi! szerk: hoppá! De! Ott a pont 99/100.. Na meglátjuk hogy lehet ebből pucolni, várom az ötleteket. Nézegetem én is.
  1 point
 17. Hmmm, talán végre lesz okom TV-t nézni.
  1 point
 18. A Toldi film és a Hunyadi sorozat kapcsán a következő a helyzet. Toldi film: eredetileg úgy volt, hogy Pálfi György fogja rendezni, aki korábban egy látványos, de merész és néhol kissé botrányos rétegfilmmel futott be igazán (Taxidermia). A Filmalap akkori kulcsfigurájának Vajnának viszont több baja is volt a projekttel. Egyrészt Vajna nem annyira volt oda a középkori tematikáért. Ebben a korszakban játszódó produkciók nem is nagyon készültek a vezetése alatt. Másrészt úgy érezte, hogy Pálfinak nincs meg a tapasztalata, hogy a Toldi akciójeleneteit kellő igényességgel megcsinálja, ezért kifejezetten azt akarta, hogy ha már egyszer lesz Toldi film, akkor az akciójeleneteket nemzetközi tehetséges csinálják. Pálfit viszont kifejezetten az akciójelenetek érdekelték az egészben. Ő úgy volt vele, hogy bármit szívesen felad, csak az akciójelenetek rendezését adják neki. Ezek mellett a feltételek mellett Vajna túl rizikósnak érezte az egészet, pláne hogy rengeteget kellett volna rá költeni. Arról szólt a fáma, hogy 2,5 milliárdot kapna, ha elkészülne. Végül úgy döntöttek, hogy inkább lefújják az egészet. Azután, hogy Vajna meghalt komoly változások álltak be a Filmalapnál. Ebből az egyik az lett, hogy az új vezetés már kifejezetten akart olyan produkciókat, amelyek a középkori Magyarországon játszódnak. Így indulhatott be a Hunyadi-sorozat. Amely eddig úgy 11 milliárd forint támogatást kapott. Ebből 3,6 milliárd a Nemzeti Filmalaptól jön, ami mellé még társul 6,9 milliárd forint állami támogatás. Német-magyar koprodukció lesz. A német fél az a Beta Films lesz, akikhez Oscar-díjas dráma (Mások élete) és látványos történelmi sorozat is tartozik már (utóbbira jó példa a Babylon Berlin). A sorozatot itthon a TV2 adja majd.
  1 point
 19. Nem azzal van gond, hogy betelt a 100 MB feltöltési kvótád?
  1 point
 20. Este megnézem a beállításokat.
  1 point
 21. Én úgy tudom, egyelőre nincs streaming szolgáltató, de jelenleg mennek a tárgyalások a nemzetközi terjesztésben. A TV2 -ről olvastam, ők is besegítenek. Hogy ezt most azt is jelenti, hogy náluk is fog menni (Isten ments!!!) az egyelőre jó kérdés.
  1 point
 22. A Toldi-téma tényleg érdekes. Tényleg akartak belőle filmet, de a költségek miatt kaszát kapott. Hunyadi sorozat viszont lesz, Bán Mór regényei alapján, ha jól tudom, nemzetközi koprodukcióban, valamelyik steaming szolgáltató bevonsával. Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem a Netflix-szel.
  1 point
 23. A témából filmet is akartak ha jól rémlik.
  1 point
 24. Váratlanul felbukkantak az Iker-napok
  1 point
 25. A randi során a lány emlegette a színházat. Én is szeretném kipróbálni. És akkor pont ma este felvetettem, hogy remélem találkozunk még. A lány erre írta, hogy színházba nagyon jó lenne menni. Úgyhogy épp most szervezzük a második randit, ezúttal színházba. Ezt el se hiszem.
  1 point
 26. Megvolt ma az első randi és csodálatos volt. Körbejártuk a múzeumot és nagyon tetszettek neki a kiállítások, a Sissi, a Zöld Móra, a Várműzeum helytörténeti részlege. Felvittem még a múzeum kilátójába is. Nagyon élvezte. Közben jót elbeszélgettünk.
  1 point
 27. Egyelőre nem találtam. Időközben amúgy felkerült az IDW Adventures széria 2021-es Ingyenes Képregény Napjára kiadott történet is, amely a Race to Crashpoint Tower eseményei után játszódik közvetlenül.
  1 point
 28. Sziasztok! Ha minden jól megy, akkor a jövő hónapban letudhatjuk a díjátadót. Sikerült összeszednem az összes (remélhetőleg) anyagot, ami kelleni fog majd a jelöléshez. Lehet, hogy egy-két kategóriánál hiányzik egy-két dolog, wookiepediát használtam, szóval elvileg fullosnak kell lennie, de könnyen előfordulhat, hogy pl. hiányzik egy szinkronhang, aki például mondott 1-2 mondatot és ennyi - mondjuk ebben az esetben nem is igen kéne jelölni. No mind1, 12 kategória lesz végül, a legjobb főszereplő már fullus, a többihez kell nektek majd 6 jelöltet felsorolnotok. Legjobb főszereplő: Hunter Omega Wrecker Tech Echo Crosshair Legjobb mellékszereplő: (minden olyan szereplő, aki több részben szerepelt) AZI-3 Nala Se Lama Su Wilhuff Tarkin Taun We (a wookie szerint több részben is szerepelt) Gonky Rampart admirális ES-02 ES-03 ES-04 Fennec Shand Cid Ketch Bolo Rex Cad Bane Todo 360 Hera Syndulla Cham Syndulla Eleni Syndulla C1-10P (Chopper) Howzer Gobi Glie Serin Lenk Legjobb negatív karakter: Crosshair Rampart admirális Wilhuff Tarkin Fennec Shand Cad Bane Roland Durand Pyke-ok Legjobb idegen karakter: Nala Se Lama Su Taun We Cid Ketch Bolo Cad Bane Hera Syndulla Cham Syndulla Eleni Syndulla Gobi Glie Serin Lenk Orn Free Taa Pyke-ok Legjobb droid: Gonky AZI-3 C1-10 (Chopper) B1-szériás droid B2-szériás droid Orvosi droid modell Viper kutaszdroid 8D-szériás kohó droid 225 asztrodroid CG-67 protokolldroid Clink DK-3 asztrodroid Taktikai droid Birodalmi rendőrdroid Todo 360 Vallató droid RA-7 protokolldroid Tréning droid Legjobb űrjármű: Havoc Marauder NU-osztályú támadó/szállító űrhajó Rho-osztályú szállítóhajó W-wing Star Commuter 2000 Birodalmi járőrszállító (LAAT/i) Fennec hajója YV-865 Aurore-osztályú fregatt 4-es osztályú konténerszállító Silver Angel Rex Y-wingje Justifier LAAT/i Gobi Glie hajója, Rainhawk osztályú űrhajó Orn Free Taa űrhajója Venator osztályú csillagromboló Legjobb felszíni jármű: AAT-tank AT-TE RGC-landspeeder ComfortRider szállító airspeeder Szeparatista airspeeder Flash Speeder BARC Speeder Geonosisi Speeder (ismertebb nevén) Rawlings TK5 speeder bike Starhawk speeder bike Guberáló hajó Kaminoi escape pod HCVw A9 turbótank Legjobb helyszín: Kamino Onderon Kaller Saleucami Ordo hold Pantora Ord Mantell Corellia Bracca Bora Vio Raxus Secundus Ryloth Ryloth holdja Daro Wayland Legjobb szörny: Pikobi Nuna, másnéven mocsári pulykák Nexu Hordó pillangók Ord Mooni sárkány Voorpak Brezak Muchi Törmelékpatkány Blurrg Can-cell Ruby Irling Massiff Aiwha Saberjowl Legjobb epizód: 1×01 Aftermath 1×02 Cut and Run 1×03 Replacements 1×04 Cornered 1×05 Rampage 1×06 Decommisioned 1×07 Battle Scars 1×08 Reunion 1×09 Bounty Lost 1×10 Common Ground 1×11 Devil’s Deal 1×12 Rescue on Ryloth 1×13 Infected 1×14 War-Mantle 1×15 Return to Kamino 1×16 Kamino Lost Legjobb zene: 1×01 Aftermath 1×02 Cut and Run 1×03 Replacements 1×04 Cornered 1×05 Rampage 1×06 Decommisioned 1×07 Battle Scars 1×08 Reunion 1×09 Bounty Lost 1×10 Common Ground 1×11 Devil’s Deal 1×12 Rescue on Ryloth 1×13 Infected 1×14 War-Mantle 1×15 Return to Kamino 1×16 Kamino Lost Legjobb szinkronhang: Dee Bradley Baker Michelle Ang (Omega) Archie Panjabi (Depa Billaba) Ben Diskin (AZI-3) Matthew Wood Freddie Prince Jr. (Caleb Dume) Bob Bergen (Lama Su) Gwendoline Yeo (Nala Se) Andrew Kishino (Saw Gerrera) Stephen Stanton Nika Futterman Kath Soucie (Jek) Noshir Dalal Cara Pifko (Suu) Emilio Garcia-Sanchez Daheli Hall Bobby Moynihan Ming-Na Wen Taram Killan Rhea Perlman (Cid) Liam O’Brien Brigitte Kali (Trace Martez) Elizabeth Rodriguez (Rafa Martez) Corey Burton (Cad Bane) Seth Green (Todo 360) Sian Clifford (GS-8) Alexander Siddig (Avi Singh szenátor) Vanessa Marshall (Hera) Robin Atkin Downes (Cham) Ferelith Young (Eleni) Phil Lamarr (Orn Free Taa) Tom Taylorson (Roland Durand)
  1 point
 29. 88 éves korában elhunyt Jean-Paul Belmondo!
  0 points
 30. Édesanyám egyik utolsó nagy kedvence volt a régi színészek közül. Istenem, hogy szerette. Nyugodjék békében.
  0 points
 31. 88 éves korában elhunyt a francia filmlegenda, Jean-Paul Belmondo.
  0 points
 32. BRÉKING: Kimi Räikkönen nem indul a Holland Nagydíjon! Az Alfa Romeo versenyzőjének, Kimi Räikkönennek pozitív lett a koronavírus-tesztje, és bár a csapat közleménye szerint szerencsére jól van, nem vehet részt a Holland Nagydíjon – helyette Robert Kubica fog rajthoz állni.
  0 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information