Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/09/21 in all areas

 1. A Star Trek: Strange New Worldről is kiderült pár dolog. Például Pike, Una és Spock mellett visszatér Uhura, Chapel és Dr. M'Benga is, illetve kapunk pár új karaktert, köztük egy albínó andoirait a Star Trek: Enterprise-ból.
  3 points
 2. Szerintem ezt a helyén kell kezelni. Olyan őrült kitekintés, mint a Lego Star Wars anim. sorozatok, filmek. Elfér a Disney+-on, és lehet, hogy egyébként nem is echte Star Wars-os, de sajátos hangulatú dolgok születnek belőle, mivel tényleg nagyon neves japán stúdiókat kértek fel, és tetszik az is, hogy az egyes részek markánsan eltérő animációs stílusúak is, egészen különböző korokat mutatnak be, és a Star Wars-akkurátusság is egyes részenként változik: van, ahol tleg japán szamurájok vannak fénykarddal, és van, ahol azért vannak rohamosztagosok, Boonta Eve Classic meg Boba Fett. A Love Death Robots és persze a formátum miatt a Black Mirror ugrik be. Az antológiasorozatoknak ami az előnye, hogy minden egyes résszel egy új, izgalmas világ szakad rád, az a hátránya is: egyenetlen a színvonal. De ha meglesz az a pár izgalmas rész, akkor szerintem megérte. Kicsit olyan lehet majd ez a Visions mint a magyar eredeti trilógiás plakátok, Helényi Tibor munkái. Vannak rajongók, akik utálják, mert nem akkurátus, nem filmhű. Engem azok a plakátok teljesen elvarázsolnak, mert egyrészt van épp elég hivatalos eredeti trilógiás plakát ezeken kívül is, másrészt pedig nagyon pontos kordokumentumok a magyar szocializmusból, nagyon izgalmas, bizarr elemekkel. De ilyen a Holiday Special is, ami már a korában sem, és ma már végképp nem illik bele abba a képbe, amit Star Wars-nak gondolunk, de én egyszerűen nem tudom nem élvezni a trash-jellegét, és nem tudom nem halálra röhögni magam. Most nézem a Droids sorozatot, és azzal is ugyanígy vagyok, elvarázsol az a 80-as évek zeitgeist, ami árad belőle, imádom, hogy C-3PO forgatja a szemeit és pislog (MIÉRT PISLOG???), egyszerűen nem tudom megunni. Én kíváncsian várom, örülök, hogy nem kánon, így sokakat nem is triggerel. Csak egy érdekes kitekintés, és semmi több. Bízom benne, hogy az egyes történetek meggyőznek majd. Így a Bad Batch után, Boba Fett előtt szerintem megfelelő szomjoltónak. És persze egészen mások az elvárásaim a Visions esetében, mint a Book of Boba Fett és a The Bad Batch esetében, ahol azért hamisítatlan Star Wars-ot akarok látni.
  3 points
 3. Eddig 23 ember szavazott, ezek közül van egy emberke, aki Amerikából köszönt be. Gondolom senki se tartózkodik a fórum tagjai közül Amerika nyugati partjain. Az illető szerintem használta a google fordítót, mert 1 órájába telt, míg kitöltötte. Keddig még van idő azoknak, akik még nem szavaztak a fórumról. Illetve ha valaki külsős facen látva szavaz, az is remek. Hogy egy kisebb helyzetjelentéssel jöjjek: a 12 kategóriából nagyjából a fele még akármerre elmehet. Van 1-2 nagyon szoros, néhol pedig 2-3 szavazat is dönthet. Szóval hajrá, hajrá a maradéknak.
  2 points
 4. Állítólag érkezik a Tempest Runner szövegkönyve. Release date of 3/1/22. link
  2 points
 5. A héten megjelent a The Edge of Balance c. manga. Bár még nem találtam meg a neten - ami késik, nem múlik persze - de annyi információt a netről kikutattam, hogy nagyjából a Nagy Katasztrófa és a Köztársasági Ünnepség eseményei között foglal helyet.
  2 points
 6. Jaj de jó, meglett a nyugdíjpénzem, most már lazíthatok - mondta Boba Fett.
  1 point
 7. Ez a Dexi szezon lesz a szülinapi ajándékom.
  1 point
 8. Szerintem egyáltalán nem lesz hozzá szükséges a Discovery, mert azt a hajót és a legénységét a TOS-ban sem véletlen nem említették. Ezután kétlem, hogy olyan történetet írnának, ami a DIS-en alapszik. Azzal lényegében magukat lőnék tökön. Legfeljebb apró utalások lesznek a korábbi sorozatra.
  1 point
 9. Star Wars: War of the Bounty Hunters #5 variant cover by Frank D'Amarta and Steve McNiven
  1 point
 10. Shang Chi: Semmi elvárásom nem volt a filmmel kapcsolatban. A karakter is totál ismeretlen volt számomra. Kíváncsi voltam hogy építik be a nagy egész filmes univerzumba. Egész jól. Nem nagyon szoktam ázsiai filmeket nézni, talán épp ezért találtam még MCU mércével is meseszerűnek az egészet. Szerencsére nem hagyták szó nélkül a Vasember 3-as Mandarint és az ott látott Tíz Gyűrűt sem. Az utalások jók voltak, a cameok is. Van egy komikus visszatérő is. Ezúttal is 2 stáblistás jelenet volt. Az előbbi több kérdést is felvet. Kíváncsi vagyok hova fut ki a 4. fázis. Az eddigi művek - főleg a Loki és a Póki alapján egyértelmű - hogy a multiverzum lesz a főirány.
  1 point
 11. Nagyszerű hír, tehát 2022. január 3. Akkor szólok is a kiadónak, hogy ez mehet a 2022-es tervek közé.
  1 point
 12. A Discovery 4. évada november 18-án tér vissza a tv képernyőkre. A Picardnak pedig berendelték a harmadik évadát is.
  1 point
 13. Ebből is sorozat lesz amúgy? Mert ha jól tudom akkor vol1 címen adták ki.
  1 point
 14. Újabb fejezet a Birodalom örököseiből!
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information