Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/13/21 in all areas

 1. Sziasztok! Csak egy kis színes. A minap érkezett egy ilyen komment a podcast sorozatunkra, hogy idézem: "Srácok, ez 10/10 ! (Az összes SW részre értem csak ide írok) ennyire alapos,összeszedett és élvezetes podcastet (pláne ilyen sorozatba összeszedve) én még nem hallottam. Baromi jó lett és hálás vagyok érte minden pillanatban élvezettel hallgattam!" Én nagy örömmel olvastam, gondoltam megosztom Veletek is!
  8 points
 2. Hayden a Floridai Superconon vett részt.
  5 points
 3. Outstanding Music Composition for a Series (Original Dramatic Score) Outstanding Cinematography for a Single-Camera Series (Half-Hour) Chapter 15: The Believer Outstanding Special Visual Effects In a Season or a Movie Outstanding Stunt Coordination Outstanding Stunt Performance Chapter 16: The Rescue Outstanding Sound Mixing for a Comedy or Drama Series (One Hour) Chapter 13: The Jedi Outstanding Prosthetic Makeup Chapter 13: The Jedi
  4 points
 4. TESB Super TV2 - szombaton 16:20-tól RotJ Super TV2 - szombaton 19:00-től TFA Super TV2 - jövő hét szombaton 21:00-től RotS Prime - szombaton 08:00-tól ANH Prime - szombaton 11:00-től TESB Prime - jövő hét szombaton 08:45-től RotJ Prime - jövő hét szombaton 11:25-től Solo Viasat3 - jövő hét pénteken 21:00-től, jövő hét szombaton 18:15-től és jövő hét vasárnap 12:25-től
  3 points
 5. Ebben nem vagyok olyan biztos. Janeway kezét kötik a flotta szabályai, így csak a legénység terrorizálásáig szokott eljutni (magyarán: k*rva nyűgös ). Ellenben bizonyított tény, hogy ha Holden nem kap kávét és elérhető távolságra rádió is van, abból bizony bolygóközi háború lesz.
  3 points
 6. Boldog születésnapot @Dzséjtés @Yoda József.
  2 points
 7. Isten éltesse az Ünnepelteket!
  2 points
 8. @Dzséjt, @Yoda József: nagyon boldog szülinapot kívánok!
  2 points
 9. Köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek Boldog születésnapot, @Dzséjt
  2 points
 10. Boldog születésnapot, @Dzséjt, @Yoda József
  2 points
 11. @Dzséjt, @Yoda József, Boldog Születésnapot!
  2 points
 12. Boldog születésnapot @Dzséjt és @Yoda József!
  2 points
 13. A decemberi szám borítója és szinopszisa: HIDEG KÉNYELEM!
  2 points
 14. Boldog születésnapot @Dzséjt és @Yoda József!
  2 points
 15. Év végi (decemberi) megjelenések: - Star Wars: Crimson Reign #1 (of 5) [A HAJNAL UTÁN... JÖN AZ URALKODÁS!] A War of the Bounty Hunters eseménnyel kezdődött történet itt folytatódik, a trilógia második felvonásában, amely újrafogja formálni a Galaxis történelmét a Lázadók kora alatt. Régi kedvelt karakterek visszatérnek, sokkoló fordulatok várnak és az Erő epikus bravúrjai, továbbá a történet elér az alvilág legsötétebb bugyraitól egészen a Birodalmi palotáig, Coruscanton. - Star Wars #20 [VESZÉLYES LECKÉK] Luke talált a jedihez vezető útja során egy fontos kulcsot - Yoda mester hangját. De a lecke nem Yodától tanulandó a számára, ám mégis sokkal többet ad - és vesz el - Luke Skywalkertől, mint azt valaha is elképzelte. - Star Wars: Darth Vader #19 [Sötét rend] Vader ígérete (amit a Bespinen tett) most megmérettetik, amikor egy valószínűtlennek tűnő, hősökből és bérgyilkosokból álló brigádot kell elvezetnie a VÖRÖS HAJNAL ellen! Mit jelent a Sötét nagyúr számára az a szó, hogy "rend"? Meddig képes harcolni érte, miközben a Vörös Hajnalba való beszivárgás egyre nyilvánvalóbbá válik? És mily sors vár azokra a hősökre, akik őt követik? - Star Wars: Bounty Hunters #19 [A KÁOSZ VÉGIGSÖPÖR AZ ALVILÁGON!] Ahogy a VÖRÖS HAJNAL egy teljes kiterjedésű háborút indított az alvilágban, T'ONGA és fejvadászokból álló bandája lassan kifut az időből hogy megmentsenek egy kislányt, aki megállíthatja a szindikátusok között lévő konfliktust! Egy titokzatos fejvadász célpontja nem más, mint egy magas rangban lévő birodalmi. De vajon a fejvadász a helyes célpontot kapja? - Star Wars: Doctor Aphra #17 [IDÉZÉSEK] Aphra és Sana egy furcsa rituáléba... és egy furcsa ellenfélbe botlik. Vajon egy ősi kultusz gyakorlójának áldozataivá válnak?
  2 points
 16. Dzséjt és Yoda József: Boldog Születésnapot!
  2 points
 17. Boldog születésnapot kívánok, @Dzséjt és @Yoda József!
  2 points
 18. Boldog születésnapot @Dzséjt és @Yoda József!
  2 points
 19. @Dzséjt @Yoda József Boldog Születésnapot!
  2 points
 20. @Dzséjt , @Yoda József Isten éltessen !!
  2 points
 21. Az utóbbi pár hónap során én is átrágtam magam a könyveken, hogy a jövőre érkező befejező részt naprakészen falhassam majd be
  2 points
 22. @Dzséjt @Yoda József Boldog születésnapot
  2 points
 23. Isten éltessen sokáig benneteket, @Dzséjt és @Yoda József!
  2 points
 24. Dzséjt, Yoda József, boldog születésnapot!
  2 points
 25. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt és Yoda József!
  2 points
 26. Hát ez attól függ, kap e kávét?
  2 points
 27. Amíg jönnek új címek addig felőlem csinálják csak. Amúgy amellett, hogy örülök ennek a remake-nek, kicsit szerintem a Disney saját magát rúgja vele tökön. Ez megint táptalajt nyújt majd a "Legends mennyire jó volt, az új kánon meg sz*r" típusú véleményeknek.
  2 points
 28. Lucifer 6. és egyben befejező évad: Befejeződött az ördög útja, végetért a sorozat 6 évad után. Mindenképpen szükséges volt ez az évad, hogy a maradék történeteket - és egy tényleges lezárást - elmeséljenek. Az utolsó évad valóban egy érzelmi hullámvasút. Az egész szezon során úgy éreztem, hogy mindenki eljutott oda, ahova kellett. Ezen felül az évad mutatott újdonságot is, amit őszintén nem vártam volna ettől a sorozattól, de utólag belegondoltam és rájöttem, hogy már eddig is voltak megmagyarázhatatlan dolgok a sorozatban - hiszen angyalokról, démonokról van szó - szóval ez a plusz elem csak hozzáadódott a felsoroltakhoz. Az előző évadban történtek után elég ötletesen oldották meg az idei eseményeket. Mint minden nemrég kiadott rendőri sorozatban, úgy itt is belevittek egy kicsit a tavaly történtekből, amit értek és itt még úgy-ahogy jól is oldották meg a dolgot, de őszintén, én meg lettem volna nélküle. Ezenkívül volt 1-2 karakter, akinél mindenképpen hiányoltam egy kis pluszt, itt főleg Volt egy karakter, aki sziporkázott. Már korábban is bírtam őt, de amióta a Netflix felkarolta a sorozatot, egyszerűen az egyik legjobb karakterré vált számomra, Lucifer végül elért útja végéhez, amely talán mégsem igaz? Ezt mindenki döntse el maga. Összességében remekül szórakoztam a sorozaton, volt részem nevetésben, kacagásban, szomorkodásban, hamar megkedveltem a karaktereket. Az biztos, hogy néha-néha - inkább sokszor - újranézegetek majd jeleneteket, illetve valamikor jövök majd egy toplistával is, nem fogom az összes epizódot rangsorolni - bár megtehetném, nincs 100 rész - lehet egy top20 legjobb epizóddal jövök majd.
  1 point
 29. Ez a Vader-es sztori most olyan semmilyennek tűnik. Az Aphra füzet a legérdekesebb számomra.
  1 point
 30. Vadert követő hősök? Milyen hős követi a galaxis legnagyobb és leggonoszabb államának jobb kezét? Bár ha ez alatt a Ren Lovagjairól van szó, akkor még érdekes is lehet, hogy milyen a kapcsolatuk Vaderrel.
  1 point
 31. Ezek közül most az Aphra tűnik a legérdekesebbnek. A kép és a leírás alapján, csak nem a Sikolyok Fellegvára tér vissza?
  1 point
 32. Boldog születésnapot Dzséjt és Yoda József
  1 point
 33. Én is ismétlek majd még a befejező rész előtt, mert egy-egy visszautalásra már baromira nem emlékszem. Főleg a Perszepolisz felemelkedéséből és a Babilon Hamvaiból vannak durva homályos foltjaim, mert azokat csak egyszer olvastam. Bár már az uccsó könyvet sem akartam megvenni és elolvasni a befejező rész előtt, de egy ismerősöm a kezembe nyomta azzal, hogy márpedig ezt most elolvasod. A jövőm érdekében nem ellenkeztem.
  1 point
 34. A 12. szám borítója, a szinopszis ugyanaz, mint a novemberi.
  1 point
 35. Ez aztán a dicséret! Büszke vagyok rátok, és arra is, hogy az oldal a nevét adta ehhez.
  1 point
 36. Boldog születésnapot, @Yoda József!
  1 point
 37. Nem, a facebook messenger részébe be van már építve a videóhívás funkció, a chatablak felső részén ott van egy kamera ikon ha fölé viszed az egeret akkor ki is írja, hogy "Videochat indítása vele:" A kérdés még az, hogy van-e beépített mikrofon a kamerában, mert ha nincs akkor kell még az is.
  1 point
 38. Azok nem magához a kamera működéséhez szükségesek, hanem ahhoz, hogy fel tudd venni a kapcsolatot mással.
  1 point
 39. Az újabbakhoz már nem kell semmi, berakod, és kész. A start menüben van egy olyan funkció, hogy "Kamera", azzal tudod tesztelni, hogy működik-e. Régebben adtak telepítő cd-t a webkamerákhoz, manapság már nincs szükség erre.
  1 point
 40. Nemrég elkezdtem olvasni egy könyvet. Egy eléggé kiterjedt, harmadrangú ponyva sci-fi sorozat nyolcadik része, tévésorozat is készült belőle, most lesz azt hiszem a 6. évada, ami már önmagában is csoda, a csatorna helyében a harmadik évadnál elkaszáltam volna. Az első hét könyv sem tett rám túl nagy benyomást, de ha már elkezdtem... Na mindegy, szóval olvasva, az jutott eszembe, hogy (spoilerbe teszem, hátha más is belekezdett már):
  1 point
 41. Köszi a szavazást. Néhol nagyon szoros a meccs, nem is kicsit. Szóval még érdekes lesz a maradék két nap.
  1 point
 42. Nekem a kotor annak ellenére a legjobb sw játék a világon, hogy mai szemmel már nagyon idejétmúlt a gameplay. El se tudom képzelni mennyire jó lehet, ha nem piszkálnak bele a sztoriba. És ne felejtsük el, hogy ott van a suhanóversenyzés is a játékban. Na ha azt megcsinálják nextgen grafikával, oda kelleni fog a pelenka. Hihetetlen még mindig. Elmondhatatlanul várom ezt a játékot.
  1 point
 43. Jaj de jó, meglett a nyugdíjpénzem, most már lazíthatok - mondta Boba Fett.
  1 point
 44. A pusztítás útjában benne is van, ahogy Revan holokronjából merít ihletet Bane a kettő szabályához.
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information