Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/28/21 in all areas

 1. 6 points
 2. 1058 downloads

  A fájl a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  5 points
 3. És persze tök jó, hogy van egy Dzséjt, aki leírta mindezt, amit én már k-rvára elfelejtettem, vagy sose vettem észre. Én olvastam az említett könyvet de így is elhittem. Az epizód pedig tényleg hálaisten volt, nagyon komoly dilemmát hozott be a képbe a sorozat Cham és a Birodalom kapcsán. Nyilvánvalóan elege van már a háborúból, szeretné azt hinni, hogy a Birodalom alatt békében élhetnek, de arcul csapja a valóság.
  3 points
 4. Öhm... Barna Virsli a birodalmi erő leginkább tekintélyt parancsoló zászlóshajója.
  3 points
 5. Star Wars: The High Republic #10 variant cover by Marco Turini
  3 points
 6. Eleinte nem nagyon tudtam hova tenni ezt az epizódot, de a hangulatát tekintve ez tetszett talán eddig a legjobban. A jedi-szál érdekelt volna jobban is, hogy ki ő és mi történt vele. Így a rész során eléggé háttérbe volt szorítva és leginkább egy ilyen titokzatos, rejtelmes hősként láthattuk őt. Akik inkább a fókuszban voltak, a szerelmes pár és a bolygón kialakuló konfliktus nem volt rossz, de annyira emlékezetes sem számomra. Azt mindenesetre jól mutatta be, hogy a falusiak kiszolgáltatottsága nem ért véget a háborúval és a Birodalmi éra sem kecsegtet túl sok jóval számukra. Ami szintén nagyon tetszett, az a bolygó és annak környezetének a bemutatása. Az egy nagyon jópofa kis elem volt, hogy az emlékeket így vissza lehetett idézni, egy ilyen megnéznék a mi világunkban is. A vizuális megvalósítás, a rajzstílus és a zene ebben az epizódban volt a legkiemelkedőbb az általam eddig látott Visionsök közül. A végén lévő feloldás ugyan hangulatos volt, ahogy a jedi felfedte magát, de valahogy olyan rövidnek éreztem az egészet, még elnéztem volna egy darabig. Azt is a rész javára írom, hogy a B1-eseket ritkán látni ilyen fenyegetőnek, mint ahogy itt láthattuk. Egy jó kis kaland volt ez, de nálam nem szárnyalta túl az előző epizódot.
  2 points
 7. Kiváló epizód volt ez is. Tényleg kontrasztos volt, hogy a korábbi szeparatista központ mivé lett. Ebben az átmeneti érában érezhetően felbomlanak a korábbi szövetségek / ellenségeskedések és hamarosan mindenki ráébred arra, hogy egy sokkal egyértelműbb fenyegetés / lehetőség jelent meg a galaxisban. Tetszett az is, hogy tovább erősítette az epizód azt a képet, hogy a szeparatisták oldalán sem volt mindenki gonosz/kapzsi hanem sokan valóban egy szebb jövőért, jobb galaxisért küzdöttek. A háború végeztével sejtették, hogy rossz világ majd vár rájuk, de arról akkor még lövésük sem lehetett, hogy pontosan mennyire. Amúgy ez a sorozat olyan szempontból is hiánypótló, hogy kiválóan bemutatja miként alakul át az alapból "csak" korrupt és teszetosza Köztársaság egy korrupt és romlott Birodalommá, miként mosódnak el a korábban azért még viszonylag tisztán látszó határok, és szépen lassan mindenki ráébred a mag bolygókon kívül, hogy mennyire kizsákmányoló az új berendezkedés.
  2 points
 8. Oké, mostmár akkor hivatalos. A Deadline készített egy interjút Diego Lunával és a színész maga erősítette meg, hogy már befejezték a forgatást. Továbbá néhány ismerős arcot fogunk látni.
  2 points
 9. Ez jó hír Donát! Maradjon sokáig így.
  1 point
 10. Én nem vagyok ellene. Ha úgy alakul hogy meg legyenek csinálva akkor ehhez a sorihoz is összehozom a galériákat.
  1 point
 11. Ha nem hangzott volna el néha a "Jedi" szó, meg nem mondtam volna, hogy "Star Wars-t" nézek.
  1 point
 12. 1130 downloads

  A fájl a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  1 point
 13. 1277 downloads

  A fájl a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  1 point
 14. A legjobb zene díjának tulajdonosa: 1×15 – Return to Kamino (13) Csak gondoljunk az epizód végére. Micsoda zenei katarzist hallunk, miközben Tipoca City pusztulását látjuk. Maximálisan megérdemelte a díjat.
  1 point
 15. A legjobb szinkronhang nemmásé, mint… Dee Bradley Baker (21) Ez egyáltalán kérdés volt? A szavazatok több, mint 80%-át megszerezve a veterán szinkronszínész megszerezte a díjat, amiért oly sok klónnak hangot adott. Corey Burton volt még szerencsés 3 szavazattal, illetve Rhea Perlman egy szavazatot kapott. De Dee magabiztosan győzött. Gratuláljunk neki!
  1 point
 16. A főszereplők közt a győztes BB tag: Omega (9) Ez volt az egyik legizgalmasabb kategória. Ugyanis nagyon sokáig Hunter vezetett. De ahogy közeledtünk a határidő végéhez, a többiek is elkezdtek éledezni, különösen Omega. Végül Omega egy szavazattal megelőzte Huntert és bezsebelte a díját.
  1 point
 17. A negatív karakterek közül a győztes… Crosshair (15) Ez nem volt kérdés. Már az elején elhúzott a többiektől. Bár Bane tartotta egy ideig vele a versenyt, de 6 szavazat után ő is megállt parancsolt magának. A Bad Batch mesterlövésze végül a szavazatok 60%-át megszerezve átvette a díját, majd rögtön tovább is állt.
  1 point
 18. Az idegen karakterek közül a győztes nem más, mint… Cid (10) A Bad Batch csapat „anyja” megjelent és egyből az egyik kedvenc karakterünkké vált, olyannyira, hogy végül a legjobb idegen karakter kategóriáját sikeresen bezsebelte. Egyedül Cad Bane volt rá veszélyes (7 szavazat), illetve Hera érdemel meg még említést (5 szavazat), de egyhamar kikerültek a győzelem megszerzésétől. Cid ujjongva vitte haza díját az Ord Mantellre.
  1 point
 19. A győztes nem más, mint a… Muchi (14) Hatalmas harc folyt a Blurrg és Muchi között, de egy idő után megjött Bib Fortuna és egy kicsi boostot nyomott a kedvencének. Végül Muchi megnyerte a legjobb szörny díját, amivel boldogan hazatérhet Jabba palotájába.
  1 point
 20. A legjobb helyszín győztese: Kamino (12) A szavazatok közel felét (48%) bezsebelve az előzménytrilógia egyik meghatározó bolygója kiérdemelte a legjobb helyszín kategória díját.
  1 point
 21. Ezt a kategóriát nem húznám sokáig. A droid kategória győztese… AZI-3 (16) Ez nem is volt kérdés, már az első napon tetemes előnyre tett szert a Kaminoi orvosdroid. És olybá tűnik, a következő évadban aktívabb tagja lehet a Marauder legénységének.
  1 point
 22. A legjobb felszíni jármű kategória győztese… HCVw A9 turbótank (9) A turbótank és az AT-TE legendás harcot vívtak egészen az utolsó szavazásig, végül azonban a 10 kerekű legyűrte ellenlábasát 9-8 -as eredménnyel. Szép győzelem volt!
  1 point
 23. És a győztes… HAVOC MARAUDER (14) A szavazatok 56%-át bezsebelve megnyerte a legjobb űrjárműért járó trófeát. A Venator elleni harc egy idő után eltűnt és a kis Marauder előtörve nyert. Gratulálunk a Bad Batch tagjainak, szépen helyrepofozták az űrhajót.
  1 point
 24. 1406 downloads

  A fájl a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  1 point
 25. Ebben a stílusban és hangulatban megnéznék egy hosszabb, nagyobb költségvetésű Star Wars animesorozatot/filmet Egy rövidebb epilógus hiányzott csak a végéről, kicsit hirtelen ért véget 9/10 Legjobb rész eddig rendezésileg és produkciós értékben.
  1 point
 26. 1446 downloads

  A fájl a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  1 point
 27. Ez a történet is tetszett, érdekesség volt, hogy a jedi mester és padawanja öltözéke nagyban hasonlított a High Republic jedijeinek öltözékére, értem ez alatt a világos/sárgás ruhát és a barna köpenyt. Ezt is eltudnám képzelni a kánonban, valahol a sithek kipusztulása és a HR fő eseményei közötti sötét időkben. A rövid fénykardpárbaj tisztára a japán harcokat hozta.
  1 point
 28. Igaz bár ha a power kapitányt is az ILM készíti azért jobb effektek lettek volna abban is.
  1 point
 29. 1596 downloads

  A fájl a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  1 point
 30. 1962 downloads

  A verzió a WEBRip.x264-ION10 és az 1080p.DSNP.WEB-DL.DDP5.1.H.264-TEPES verziókhoz tartalmaz feliratot.
  1 point
 31. Háááát...öööö...bingó!
  1 point
 32. Lehet, hogy ez egy filler. Hogy nem adott a fő sodorhoz stb. De önmagában egy igazi Bad batch kaland volt. Nagyon élvezetes, kalandos és izgalmas. Talán az a fura,amit írt valaki fentebb, hogy így az évad vége felé lett berakva, de nem bánom. Szóval ha kaptunk egy Olyan Bad Batch részt, amiben a BB csak cameo-zott, elfért egy olyan is, ahol egy klasszikus ízig vérig kalandban szerepeltek. Kicsit félelmetes volt, de nekem előtte van azért Rebels anaxes-i kalandjai és főleg a TCW geonosisi történetszála.
  1 point
 33. Ez a rész szerintem leginkább azt akarta érzékeltetni ismét, hogy Omega milyen empatikus, együttérző mindenkivel. Először Cid mellé állt gondolkodás nélkül (bár ennek már volt előzménye), de aztán még Durandt is megvédte, aki pedig tényleg nem szolgált rá az együttérzésre: nagyfiúnak akart látszani, de a fasorban sem volt a pyke-okkal, fogalma sem volt róla, mit kockáztat egy ilyen ügylettel, ha félresiklik. Lehetséges, hogy Omega jellemének kibontása, aminek szinte minden részben tanúi vagyunk, különös jelentőséggel bír majd.
  1 point
 34. Voltak emberei, mint láttuk. Cid egy vénasszony aki bottal jár, és a legjobb emberei Bolo és Ketch. Ezeket még bujaféreg is leverte volna. Ráadásul ahogy iqvi írta, valószínűleg a mami háttere miatt tud erősködni Roland. Apropó Roland. https://youtu.be/slg28DrmdSg?t=388
  1 point
 35. De azért, ha valakiről azt akarják elhitetni, hogy képes átvenni egy Cid kaliberű bűnözőtl a boltot és amúgy tucatnyi fegyveres rosszfiúnak parancsol, akkor a tökéletlenség mellé némi karizma társuljon. Vizago, Lom vagy Hondo sem egy "uber-mega-táp gonosz", de a kisujjukban is több hitelesség van, mint Durand egész megjelenésében. Ez a csávó egy félénk kisfiú, aki csak a kisállatával akart játszani. Az anyját még csak emlegették, de már róla jobban elhiszem, hogy egy bűnvezér.
  1 point
 36. A 10-11.rész megmutatta hogy bármelyik oldalon is harcoltál a Klónok háborújában, végül mindenképp vesztettél.
  1 point
 37. Tényleg, basszus, ez a vizuális eltérés a többi, immár hófehér egyenklóntól talán a legékesebb bizonyítéka, hogy ő "más". Még mindig nagyon hozzá vagyok szokva a színes páncélos klónokhoz, így fel sem tűnik, hogy ebben a közegben ez már speciális dolgot jelent.
  1 point
 38. Mindenre számítottam a mai résztől, csak erre nem! Wow! Hera és családjának előtörténete! Cham, Chopper és természetesen Hera anyukája (aki nagy valószínűséggel elhalálozik a következő részben). A Bad Batch most csak epizódszereplő volt, jó, ha két percre felbukkantak. De ez most jó volt így. Nagyon komoly dolgok voltak itt, a Birodalom kavarása egészen elképesztő. Ryloth végre felszabadul, Cham is együttműködőnek látszik, de ez se elég. Totális uralmat kell kiépíteni, és Rampart tudja, hogy ez Syndullával nem fog menni. Orn Free Taa-val már annál inkább… Engem meglepett Taa mocskos hozzáállása az egész birodalmi kérdéskörhöz. Eddig se volt szent a szenátor, de azért a népét sose adta volna el. Mint minden, ez is megváltozott. Még ő javasolja, hogy likvidálják Gobit és Chamot. Halála ékes bizonyítéka volt annak, hogy az ördöggel nem érdemes alkudozni, mert a vége úgy is koppanás lesz. Taa esetében ez egy szép fejlövést jelentett. Megérdemelte! Megjegyzem, az a lövés elég durva volt, még a TCW legkeményebb részeiben se emlékszem ennyire direkt ábrázolásra. Rampart és Crosshair kettőse nagyon ütős, az admirális itt volt eddig a legdurvább, már-már Tarkini szintre emelkedett. Nagyon hatékonyan kezelték a helyzetet, és gyorsan kiiktattak mindenkit, aki veszélyt jelenthetett a birodalomi megszállásra. Az briliáns volt, hogy előtte megvárták míg Ryloth népe leteszi a fegyvert, csak azután lendültek akcióba. Viszont számomra a legérdekesebb karaktert Howzer jelentette! Az ő státusza nem teljesen tiszta nekem. Cham mellett volt a Rylothon mindvégig? Megkapta a 66-os parancsot? Nekem nem tűnt annyira droidnak mint a bekattant társai. Mindezek tetejében a páncélja továbbra is festett, ami arra utalhat, hogy nála nem teljesen ütött be a 66-os (vagy az is lehet, hogy sehogy). Mindenesetre nagyon várom a következő részt, ami nem kevésbé ígérkezik izgalmasnak, mint ez az epizód.
  1 point
 39. Ez egy hálaisten epizód volt. A Bad Batch-ben egyből ez lett a kedvencem, de szerintem sok TCW és Rebels epizódot is maga mögé utasít. Már azzal megvettek kilóra, hogy ezúttal Ryloth-ra mentünk el, amit láthattunk a klón háborúk és a polgárháború idején is, ráadásul bár a filmekben nem kapott szerepet, de az Ellenállás-Első Rend konfliktusban is jelentős szerepet vállalt. És hát tudjuk, hogy a Birodalom nem csak ércekért jött erre a bolygóra, de rabszolgákért is. Nem véletlen szaporodtak meg a Birodalom idején a twi'lek rabszolganők. Aztán jött Orn Free Taa, és persze Cham. Na mondom, ez egyre jobb, de aztán bemutatták HERA SYNDULLA ANYJÁT BAZMEG!!!!!!!! Nem hittem volna, hogy látni fogjuk valaha is a Rebels elején, a végén meg már annyira sem. Nem hittem, hogy látni fogjuk, amikor az Új hajnalt olvastam, de akkor, amikor a Sith nagyurakat. De battya meg a paripa, egy órával ezelőtt sem hittem. És most ott állt a nő, akinek elvesztése kicsit megtörte Chamot, aki inspirálta Herát és aki a nagyanyja Jacennek. És ekkor még csak másfél perc telt el az epizódból. Hát hol volt még a többi? Az nagyon bejött, hogy ezúttal Hera lett a főhős, és a 99-esek (a teljes csapat) csak mellékszereplőként tűntek fel. Mindig szeretem az ilyet, mellékszereplők szemszögéből látni, milyenek a főhősök. Ráadásul elegáns módja volt ez annak, hogy bemutassák, Ciden keresztül Hunterék már a korai lázadást segítik. De a különböző kis apróságok is nagyon ott voltak a szeren. Látszik, hogy olyanok állították össze az epizódot, akik kenik-vágják a Star Warst. Például Herának még megvan a twi'lekekre jellemző franciás akcentusa. A Rebelsben ő csak egyszer beszélt így, amikor újra találkozott az apjával. De remek volt látni a lezuhant Y-szárnyút a palota előtt, amiről tudjuk a Rebelsből, hogy Hera a klón háborúk idején abból mentette ki Choppert. És persze tök jó, hogy a közbeszélyes asztroszer is visszatért, bár most még nem tűnik olyan kis vadállatnak, mint később. Bár lehet, hogy csak azért, mert Ezra, Kanan és Zeb még nincs a közelben. És akkor még itt a sztori is. Hát azért a Birodalom nem kispályás. Újra és újra meg tudnak lepni a szemétkedésben. Cham kooperál a Birodalommal, egyedül Taa pattog (midig is tudtuk, hogy egy gennyláda az a hájpacni, na de ennyire?), de nem, a Birodalomnak ez nem elég. Simán lelövik a hozzájuk maximálisan hűséges és az érdekeiket leső Taa-t, aztán rákenik Cham-ra és családjára. Ja, és mindezt szépen elő is készítették azzal a tárgyalás nélküli ítélettel. Jól tudta Rampart, mire fog ugrani Cham és Eleni. És gondolom ezután majd előadják majd Taa-nak is, hogy Cham volt az orvlövész, véletlen sem egy bizonyos Crosshair nevű klón. Apropó, klón, Howzer vagy nem kapta meg a 66-os parancsot, vagy nála bedöglött a chip, mert az tuti, hogy nincs a befolyása alatt. Ahogy beszél, ahogy reagál a dolgokra, nincs meg benne az a hűvös, droid magatartás, mint a többiben. Főleg akkor látszik, amikor Rampart kiadja Hera letartóztatására a parancsot, és míg a sima klónok egyből reagálnak, Howzer elbizonytalanodik. Ezzel is tuti kezdeni fognak valamit. Kívcsian várom, hogy mit. És most baromira várom a jövő heti részt. A cím elég árulkodó. Kíváncsi vagyok, láthatjuk-e majd azt, hogy Hera megszerzi a Ghostot. Az még egy momentum lenne a javából. Mint amikor Han először látta meg a Millennium Falcont.
  1 point
 40. Kevesebb volt az akció, mint korábban, de egy nagyon érdekes rész volt. Már amikor Rampart mögött a háttérben életlenül megjelent egyből az ugrott be a Taa-val beszélgető twi'lekről, hogy ez akár Hera anyja is lehetne és hát így is lett , de még ezután sem gondoltam volna, hogy Hera aktív szereplő lesz ebben a részben. Szintén érdekes - ahogy már Bence is írta - ,hogy a BB nem sokáig volt a képben. Érdekes volt látni, mennyire különbözően fogja fel Hera és Tech rajta keresztül pedig Omega is a repülést. De a legérdekesebb az volt, hogy láthattuk 66-os ide vagy oda, de feléledezhet a klónokban a lelkiismeret és a helyes tettekre való törekvés. Nem írták ki, hogy a következő részben folytatják, de valahogy úgy érzem/ remélem, hogy így lesz. És ha tényleg így lenne abban szerintem láthatnánk már egy konkrét parancs megtagadást is attól a klónparancsnoktól.
  1 point
 41. Ebben speciel igazuk is lenne, csak amit (talán) ők nem látnak be, hogy az ő oldaluk sem volt jobb. Ez talán sosem következett be, legalábbis az elkövetkezendő 20 évben nem nagyon. Később, amikor már rálelhettek Palpatine titkaira az endori csata után, talán jöhetett a megvilágosodás, hogy Dooku és Palpatine valójában összedolgozott, de addigra meg már senkit sem érdekelt. Fontosabb volt, hogy a polgárháborúban ki hol állt, mint az, hogy a klón háborúkban ki melyik pártot választotta. Mondjuk egy Rex és Cassian Andor közti találkozót megnéznék. Lehetséges, hogy korábban csak a hirtelen kitört tűzharcok hevében nem váltottak, most viszont bőven volt idejük átgondolni a stratégiát, és emiatt döntöttek így. Vagy esetleg még az állhat a háttérben, hogy már tudják, hogy a chip kiműthető, így a testvéreik menthetőek, és emiatt nem akarnak felslegesen áldozatokat. Ha rajtuk ütnek, akkor nem szórakoznak kábítással, de ha van az összecsapás előtt idejük átbeszélni a stratégiát, akkor megdumálhatják, hogy kábítást használnak.
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information