Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/06/21 in all areas

 1. Durva ezt a filmet a Bad Batch után nézni. Valahol ez a szép a Star Warsban, minden egyes új elem megújítja kicsit a régieket. Itt ez a lassan 20 éves film (20 éves, bassza meg!!!!), és már az új gondolatokat idézet elő, hogy Dex megemlítette Obi-Wannak Kaminót. E sorok írása közben meg megérkezett Obi-Wan Kaminóra, és találkozott Taun We-vel és Lama Súval. És még így is, hogy csak fél füllel hallgatom munka mellett, megborzongok, hogy ettől a jelenettől hová jutunk. Hogy Taun We-t egy olyan karakter öli meg egy 19 évvel későbbi animációs sorozatban, akit 17 évvel e film után mutattak be egy élőszereplős Star Wars sorozatban. Csak eme egy jelenet felidézi benne a Bad Batch-et és a The Mandaloriant. És a város látványa... Eddig sem vidultam, amikor Kamino megjelent, de a Bad Batch után szinte síri hangulat uralkodott el rajtam. Ahogy Obi-Wan ugyanazokat a helyeket szemlézi, amik a megsemmisülés előtt üresen konganak. Jujj! "A Sötét Odlal mindent ködbe burkol" - mondja Yoda a film elején, és 21 évvel később ez még inkább kézzelfogható. Már nem csak a Birodalom elmesélt borzalmai lebegik körbe, már láttuk ezeket a borzalmakat. Apropó, a filmben nem messze Tipocától látni egy másik várost is. Szóval szerintem a Birodalom nem állt meg ott. Már csak azért sem, mert nem maradhatnak szemtanúk. Az meg külön poén, hogy az ehhez a filmhez kitalált Nala Se, akinek még a CGI modellje is elkészült (bár ekkor még Ko Sainek hívták), végül kimaradt a filmből, de mostanra a kevés még életben lévő kaminoi közé tartozik.
  2 points
 2. De egyre jobban érthető, miért lett olyan, amilyen. Kár érte, megvolt benne a potenciál, de talán nem akkor kellett volna elkezdeni, amikor elkezdték. Ugyanúgy az ep9 után kellett volna belevágni, mint ahogy a TCW is az ep3 után indult el. Akkor már nem hátráltatta volna az alkotókat a titkolózás és a bizonytalanság.
  2 points
 3. No, a Tiamath dühe befejezve, jó könyv volt, az egyik legjobb a sorozatban
  2 points
 4. Nemrég a munkahelyemen meghívott vendég volt Tóth Tamás Boldizsár, aki főleg a Harry Potter regények fordításáról beszélt, de sok más érdekesség mellett szóba került, hogy a SW előzménytrilógia filmes, és TCW tévés fordítása is az ő munkája volt. Elárulta az is, hogy az utóbbi időben újra fordít sorozatokat, és pont a TCW legújabb évadát említette meg, hogy nyáron azon dolgozott... szóval valószínűleg ha indul a Disney+, a hetedik évad is honosítva lesz várható . 49:30-tól beszél erről:
  1 point
 5. Annyiban más a helyzet, hogy a 6-7. számok a The Rising Storm/Race to Crashpoint Tower eseményei alatt történnek, de mivel nincs kapcsolat közöttük, nyugodtan elolvashatjátok. A Marvel képregény 8. számának végén van egy pici spoiler a TRS -re nézve, de én inkább csak ízelítőnek mondanám a könyvhöz, bemutatja, hogy mire számítson az ember.
  1 point
 6. Második kedvencem az ötödik rész után Még angolul is piszok gyorsan olvastam el.
  1 point
 7. 1 point
 8. Mindennel egyetértek, kivéve, hogy ez a III. rész topikja, nem a II. részé.
  1 point
 9. Cupsy arra céloz, hogy ha nem használod ki a netet, feleslegesen fizetsz érte annyit, amennyit fizetsz.
  1 point
 10. Nos, ezek nagyszerű hírek. Köszönöm. Legalább valaminek tudok örülni.
  1 point
 11. Nem a kiegészítőkről beszélek, hanem a netszolgáltatás havidíjáról.
  1 point
 12. A munkádhoz teljesen jó lesz.
  1 point
 13. Hát abból a szempontból nem jó, hogy ha fizetsz valamiért akkor azt miért nem tudod kihasználni rendesen, Az én 500megás netem ezt produkálta most: De a munkádhoz bőven elég, amúgy a gigás net sem lenne létszükség, persze mindenki döntse el mit akar magának, csak szoktad írni, hogy az anyagiak nem túl rózsásak, esetlegesen ezen is lehetne spórolni.
  1 point
 14. A BIOS-ban nem kotorásznék a helyedben.
  1 point
 15. @Donát és mindenkinek akit érdekel a szakma, egy kis csemege a FTC-Betis meccsről. https://bunteto.com/elemzes/ferencvaros-real-betis-dominancia-es-kontroll-teverzetben-a-ferencvaros/?fbclid=IwAR3dW9eFK-ANIcKQRX9rCfiQg_JwjX6urMta2BiV0m02dt4ZGphK1g9y6-E
  1 point
 16. Köszi a munkádat Darth Sky. Ha jól tudom, ezzel le is zárult az első történetíve a sorozatnak, ugye?
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information