Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/21 in all areas

 1. Csak annyit tudok hogy az első szezon tíz részes. Gondolom a többi is tíz körüli lesz.
  2 points
 2. Van már Resident Evil: Welcome To Raccoon City előzetesünk. A CGI néhol gyenge, és a karakterek külleme sem éppen játékhű, de hangulatilag már ennyi alapján is közelebb érzem a játékokhoz (főleg a RE2 remake-hez), mint a "Kaptár" filmeket. A világot valószínűleg nem fogja megváltani, de azért remélem, hogy sikeres lesz annyira, hogy folytassák.
  1 point
 3. A Del Rey csak Adult Star Wars regényt ad ki.
  1 point
 4. Jövőre jön a sorozat első kötete magyarul.
  1 point
 5. Nem, mert YA kategória. Az összes eddigi YA Disney Lucasfilm Press-es.
  1 point
 6. Hát igen én csak örülök ha nem lesz belőle Luke tanitványa. Akkor elég egy semmilyen vége lenne a karakternek.
  1 point
 7. Bár nekem is eszembe jutott ez a lehetőség, sajnos igen valószínűtlen, hogy ilyen irányba mozdulna el a sztori. Egyrészt, Luke első tanítványa Ben Solo volt, és őt csak hat évvel ezután fogja elkezdeni tanítani, és Bent is évekig tanította, mire újabb tanítványokat fogadott. Másrészt, a többi tanítványt is láthattuk már (a képen nem szerepel Ben és három másik tanítvány, azaz Voe, Tai és Hennix): Bár nincs teljesen kizárva, hogy köztük legyen, elvégre nincs meg a teljes tucat, ha szó szerint vesszük Luke szavát és nem úgy, hogy egy megkeseredett öregember elnagyolva mesél el egy sztorit, amiben részben amúgy is hazudik, akkor ott lehet valahol békára vadászva. De én kétlem. Eleve, nem biztos, hogy örülnének annak a népek, ha Baby Yoda sorsa nyílegyenesen a halálba vezetne. Mert hát tudjuk, mi lett Luke tanítványainak a sorsa. Ha Baby Yoda ott lenne, akkor 19 év múlva meghal. Ez egy 900 évet is megérő teremtménynél, ami sok szempontból lehetne kapcsolódási pont a jövőben játszódó SW-k tekintetében is, kicsit durva húzás lenne.
  1 point
 8. De BY nem utódokat eszik. Még nem megtermékenyitett tojásokat eszik. Az élet ugye úgy kezdődik hogy találkozik egy him meg egy női ivarsejt. Ez itt nem történt meg. Majd megtörténhet, de önmagában ezek még csak nagy sejtek, amig nem találkoznak a papával. És ezért hoztam a tojásos példát. Amikor csirketojást eszel akkor nem egy kezdetleges állapotban lévő kiscsibét eszel. A tojás önmagában csak egy nagy petesejt. Nincs benne értelem, de még csak nem is számit élőlénynek. A boltban vett tojás akkorse fog kikelni ha otthagyjuk a csirkének. Mert a tojó nem találkozott kakassal.
  1 point
 9. Ez egy kedves kis történet lenne így, de szerintem azok a tojások amiket megevett már nem jönnek ki Baby Yodából... maximum a toaletten.
  1 point
 10. Na, ez megint egy olyan rész volt, ami tele lett pakolva igazi geek finomságokkal. Persze ez lehetne unalmas is, de olyan erős SW hangulata van az egésznek, hogy már akkor is csak nézné az ember, ha nem történne benne semmi érdemleges. Persze itt nem erről van szó. Erősen kezdünk a Tatooine-i száguldással, majd a harccal és Mando esti besétálásával Mos Eisley-ba. Persze naná, hogy abba a lebujba sétál be ahova az első évadban is. Még azt a rovart is sikerült előkaparni, aki az EPIV-es kantina jelenetben, talán ha a háttérben feltűnik egy pillanatra. Elég ijesztő, én biztos paráznék vele kártyázni. Továbbra is megvesznek kilóra ezekkel az elemekkel. Peli néni nagy kópé, ahogy szívatja a rovart közben pedig Mandónak is szerez egy kis fuvart (az a békaszerű lény (nem néztem utána a fajának) nagyon ismerős nekem, nem csodálkoznék, ha őt is a kantinában láttuk volna először). Aztán olyan apróságok, ahogy egy pod hajtóművel pörkölik a sárkányhúst…besz*rás. A történet továbbra is a mandalori harcosok keresése körül forog, kíváncsi vagyok kit fog találni Djarin. Ebben a részben bekerülünk az UK fennhatósága alatti területre, ami azt jelenti, hogy a külső rim gyűrűn is ellenőrzésük alatt tartanak területeket. Trapper Wolf megint feltűnik, ezáltal pedig jó adag utalás is a börtönhajón történt incidensre. Jó látni mennyire korrekten járnak el az UK pilótái, legyen szó akár igazoltatásról akár későbbi „rehabilitációról”. Pluszban még meg is mentik a főhőst. Éljen az UK! Ami Djarin kalandját illeti, szerintem azzal se volt semmi baj. Nem gondoltam volna, hogy ennyire álomszuszék a főhősünk. Ha nincsenek a gigszerek, átaludja az egész epizódot. A pókos akció nagyban emlékeztetett a The Mystery of Chopper Base című Rebels részre, de élőben azért sokkal parásabb volt (ezek az egyedek amúgy ugyanabba a fajba tartozók lehettek vajon? Ezt megfejtette már valaki?), hála a pazar megvalósításnak. Eszméletlen látványvilág végig! Meg kell még emlékeznem a békanőről, aki szerintem ötletes volt ezzel a fura beszéddel és a tojásaival. A végén már majdnem úgy ugrált, mint egy hatalmas béka. A gyermek pedig hihetetlen, hogy mindent képes megkajálni! Persze a kedvence a béka és a békatojás, de amint láthattuk nem veti meg a kis pókokat se. Fejlődő szervezet, na! Ennie kell. Van egy olyan sejtésem, hogy ha meglesz a keresett mandalori harcosunk, akkor fog igazán beindulni a fő történet. Addig is még megnézem vagy hússzor az eddigi két részt.
  1 point
This leaderboard is set to Budapest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information