Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/11/21 in all areas

 1. Liam Neeson azt mondta, szívesen szerepelne a sorozatban kérdés, vajon így lesz-e?
  8 points
 2. Szerintem ilyen téren nagyon beszédes az, ahogy megismertük a karaktert és ahogy elbúcsúztunk tőle. Az első rész nyitánya, egyedül, sisakban, egy viharvert páncélban. Az utolsó rész zárása, a fényes páncélú lovag, sisak nélkül, s bár éppen elviszik a "gyermekét", még sincs egyedül: (Azt meg már csak csendben jegyzem meg, hogy Dint csak nők veszik körbe. Na... Irigylésre méltó helyzet. Mondjuk nem meglepő, macsó, titokzatos, bebizonyította, hogy jó apa és megvédi a szeretteit, jól kereső állása van, és még jóképű is. Hát csoda, hogy vonzza a nőket,
  7 points
 3. https://fb.watch/2XTiwu6NGN/
  6 points
 4. A mélyűrben sincs tökéletes csend: fedélzeti hangokat rögzített a Mars felé tartó Perseverance rover A halk morajlás a rover hőszivattyújának a hangja. Ez a pumpa a fűtőrendszer része, ami még a leghidegebb téli éjszakákon is segít fenntartani a működéshez szükséges hőmérsékletet. Ehhez folyadékot keringtet előbb a mindig finom meleg Multi-Mission Radioisotope Thermoelectric Generator generátor hőcserélőjén, majd a rover vázát behálózó csöveken keresztül. Dave Gruel, a Mars 2020 EDL kamerájának és mikrofonjának készítője elnézést kért az Alien filmek “az űrben senki sem
  5 points
 5. A dec 14-20. héten a Mandalorian volt a legnézettebb streaming sorozat https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/the-mandalorian-becomes-first-non-netflix-show-to-top-nielsen-streaming-chart
  5 points
 6. Pedig ez remek alkalom lenne, hogy a Darth Plagueis történetét egészben vagy részben kánonná tegyék. Ha annyira jó könyv, ahogy mondjátok (még nem olvastam), és nincs ellentmondásban a jelen kánonnal (azt gondolom, nincs), akkor érdemes lehet arra, hogy beleszőjék a "hivatalos" történetbe.
  5 points
 7. Előjegyezhető a Szukits oldalán a Star Wars és a Doktor Aphra utolsó száma, ezzel itthon is elérünk a Birodalom Visszavág eseményeihez. Magyarországon volt már egyáltalán ilyen, hogy egy ilyen hosszú képregénysorozat (beleszámolva az SW-t, a 2015-ös Vadert, az Aphrát, és a crossovereket) hiánytalanul végment elejétől a végéig? Mindennel együtt kb. 200 számról beszélünk, szerintem ez eddig példátlan. Le a kalappal mindenki előtt, aki részt vett ennek a megvalósításában, beleértve téged is @Darth Revan9, 5 évvel ezelőtt még a kutya se gondolta volna, hogy egy ilyen jó sorozatot ilyen jó kivitele
  5 points
 8. Még nem írtam a részről, ami hihetetlen mert ez a kedvenc részem. Szerintem ennek a résznek van a legtöbb erénye: szórakoztató, van gondolatisága, tanulsága, jók a dialógusok, karakterárnyalás/fejlődés, feszültség, ötletek, és Mayfeld egy tök jó Comic Relief karakter, stb., persze van hibája is, de egyik résznél sem éreztem ennyi pozitívumot. A kezdés Karthon-on tök jó volt, nagyon átadta azt a roncsmezős hangulatot, és itt még jobban tetszett a darus lépegető, mint a 3. részben. Aztán mentünk, a Morakra, ami nekem pont annyival volt érdekesebb a Tython-nél, hogy elhiggyem, hogy e
  5 points
 9. Jó ez nagyon rossz de nem baj.
  5 points
 10. A nyugati az közös, EU-s beszerzés, akkor jön, amikor küldik. Nincs mit rendelni rajta. Amúgy tesóm is azt mondta, inkább óvakodna a kínai vakcinától. Mondjuk ő az AstraZenecát se választaná, mert a Pfizer és a Moderna modernebbek, és hatékonyabbnak tűnnek egyelőre.
  4 points
 11. Minden jó szándék ellenére, az a baj Hamill ilyen posztjaival, hogy tovább boost-olja az ST/TLJ hatereket.
  4 points
 12. The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.
  4 points
 13. De azután hogy a filmben HE ként hivatkoznak rá, akkor már kánon hogy férfi.
  4 points
 14. Az nem lehet. Palpatine végig "He"-ként utal rá az operában. Az elég kemény lenne, ha ezt megváltoztatnák. Vagy lehetne egy ilyen egyveleg is, hogy összezavarja Anakint: It's ironic. He could save others from death, but not herself.
  4 points
 15. Zsiday mindig megmondja a tutit. http://www.zsiday.hu/blog/hogy-lesz-így-növekedés
  4 points
 16. Az antológia mint műfaj tud nagyon jó lenni. Egyszerüen ez egy rossz könyv Némelyik iró úgy tűnik tojt bele, elhülyéskedték. A nem emberi karakterek -még az állatok is- meg nagyon emberiek lettek. És érdektelenek.
  4 points
 17. A Light of the Jedi és az A Test of Courage kötetek első és második helyen végeztek a NYT bestseller listáján!
  4 points
 18. Hát én tuti elbőgöm magam, ha élőszereplős alkotásban újra feltűnik Qui-Gon mester Mivel a TPM-el lettem fan, ez legalább olyan nosztalgialöketet adna nekem, mint az előző SW generációnak a The Mandalorian-ban
  4 points
 19. Na, Ody beelőzött, és olyan választ adott, amit kár ragozni, szóval én sem teszem. Ott van az ő posztjában minden, amit válaszolni akartam, csak nem olyan cinikus a válasz, mint amit én adtam volna. De azért ezt még itt hagyom: Ok, akkor majd visszatérünk erre az ep12 után.
  4 points
 20. Ez szerintem is szóljon csak a Saga filmekről. Aztán majd a spin-offoknak később kitalálunk valami mást, ha látjuk, hogyan alakul a sorsuk.
  4 points
 21. Szintén. Ráadásul Qui-Gon kiemelt szerepű Jedi lovag, hiszen nem csak ő a szellemlét (újra?)megtalálója, de a kiválasztott megtalálója is. Érdekelne egy beszélgetés Qui-Gon és Obi-Wan között Anakin árulása után. Ez legalább olyan fajsúlyos beszélgetés lenne, mint Luke és Anakin első vagy Leia és Anakin első meetingje.
  4 points
 22. Az Amazonra érkező sorozat szinopszisa: "Az Amazon Studios következő sorozata először hozza el a képernyőkre Középfölde másodkorának hősi legendáit és mondáit. Ez az epikus dráma évezredekkel J.R.R. Tolkien A Gyűrűk és és A hobbit kötetei előtt játszódik. Visszavezeti a nézőket egy olyan korszakba, amely során hatalmas erők kovácsolódtak, királyságok emelkedtek fel és zuhantak a mélybe, váratlan hősöknek kellett bizonyítaniuk, a remény egy vékony hajszálon múlott, a Tolkien tollából született legnagyobb ellenség pedig azzal fenyegetett, hogy sötétségbe borítja az egész világot. A v
  4 points
 23. Szerintem egy igazán izgalmas utazás elé nézünk ezzel a projekttel. És (remélhetőleg) szép korona lesz a végén majd az Acolyte TV-sorozat ami majd lezárja ezt az érát.
  4 points
 24. Mando második lett a legjobb 40 perces sori szavazáson a Queens gambit mögött. Viszont Mark Hamill behúzta a legjobb vendégszereplő díját. Második helyen Rosario Dawson.
  4 points
 25. Mondjuk azokon amúgy sem lehet segíteni, akik gyáva mód még azelőtt köddé válnak, mielőtt lecsapnák őket egy fénykarddal.. khm...
  4 points
 26. A KRT megszellőztetett néhány PLETYKÁT:
  4 points
 27. Aki esetleg tartott volna az oltástól (bár szerintem ilyen nem nagyon van itt): a bátyám 29-én kapta a Pfizer oltást, azóta sincs semmi baja
  4 points
 28. Két nap alatt elolvastam. Remek volt, bár valamiért négyest adtam neki...érzésre. Talán egy hajszál hiányzott az ötöshöz. Nem is igazán tudom megfogalmazni miért. A történet sodró lendületű, ezért ahogy haladunk előre és minél több ismerős helyszínt és eseményt látunk, annál inkább nem lehet letenni a könyvet. Remek kitekintést kapunk arra, hogy a galaxis népe mit tud a Jedikről, azok múltjáról. A történelem a kis emberek fejében gyakran zavaros, fontos részletek hiányoznak, kevernek dolgokat. Főhősünkről sokáig hisszük, hogy potenciális Jedi de a végén kiderül, hogy csupán
  3 points
 29. Szomszédom már hosszú évekkel ezelőtt feltalálta a vakcinát a koronavírus ellen úgy, hogy nincs is orvosi végzettsége. És sokkal hatásosabb az ő ellenszere ennél a kínai vacaknál. Vörös színű, és meg kell inni. Ennyi az egész. Ráadásul finom is. Van átlátszó fajta is, az mondjuk kicsit jobban marja a torkunkat, miközben isszuk, de hatékonysága a Covid ellen ugyanolyan. Szomszédommal én már beoltattam magam kétszer is az utóbbi időben, úgyhogy én már tuti, hogy védve vagyok.
  3 points
 30. Igen, az lesz. A Másodkorban kovácsolták a Gyűrűket, szóval azt is látni fogjuk sok egyéb mellett. Tetszik ez a projekt.
  3 points
 31. Állítólag a sorozat díszletei épülnek itt.
  3 points
 32. Majd az lesz a jó kérdés, hogy az OGYÉI is miképpen, és mikor dönt majd az engedélyezéséről. Kínaival az a bajom, hogy sok dokumentáció nem nyílvános ami a többinél igen. Állítólag 78% körüli a hatékonysága, bár az arabok meg 86%-ról beszélnek akik szintén ezt kapták meg. Ennek alapján egyedül az OGYÉI-ben bízok, ha ők rámondják az okét és nincs más akkor ám legyen, de én jobban örülnék azért a nyugatinak.
  3 points
 33. Sziasztok! Mint azt néhányan tudjátok, én írom mostanság a Star Wars Empire blogra megjelenő cikkeket. Viszont úgy gondoljuk Gellai Tamással, aki a Youtube csatornát, és a blogot is alapította, hogy ideje lenne egy kis csapatbővítésnek. Ezért, ha valaki szívesen ír kritikákat a kedvenc könyvéről, vagy szintén követi a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatos hírek világát, netán otthonosan mozog a videojátékok háza táján is, és alaposan ismeri a lore-t, az bátran írjon itt nekem egy privát üzenetet. Csak annyi elvárásunk van, hogy tudj csapatban dolgozni, és ne legyél hater.
  3 points
 34. Imádom Liam elkötelezettségét az SW iránt. Abszolút nem szélkakas, 1999 óta csak dicsérte pl. a TPM-et. Már csak ezért is megérdemelné a szereplést.
  3 points
 35. Idén 50 éves a Lucasfilm! Állítólag egész évben ünneplések lesznek, valószínűleg különböző bejelentések. A héten a Lucasfilm Games volt a nagy hír, sejtésem szerint lesznek még itt érdekességek.
  3 points
 36. Tönkre is lett téve szegény Rey gyermekkora is.
  3 points
 37. Most nézem újra a hivatalos trailereket, és rájöttem, hogy Rian mindenkit előre figyelmezetett, hogy ne sablon folytatásra számítson.
  3 points
 38. Kicsit csalódnék, ha nem lenne Qui-Gon. Hisz Obi elvileg az ideje egy részét azzal tölti, hogy tőle tanul.
  3 points
 39. Ezennel ünnepélyesen megfogadom, hogy minden HR művet megveszek ami hazánkban megjelenik.
  3 points
 40. Három. Nekem egy kicsit jobban tetszett mint Az ellenállás újjászületése, pedig az hittem fordítva lesz. Igazi kis kalandregény szimpatikus főszereplővel.
  3 points
 41. Schwarzie klassz videót posztolt a Kapitólium ostromának apropóján.
  3 points
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information