Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/13/20 in all areas

 1. 9 points
  Megvan!!! Részletes és végleges adatok később.
 2. 7 points
  Kár azon keseregni, hogy egy SW film, pláne a Saga záróepizódja többet kellett volna hogy hozzon, mert "csak" 1 milliárdot fog, és ez nekünk, rajongóknak fáj, mert mi többre becsüljük, és féltjük a jövőjét emiatt. A lényeg úgyis az, hogy nyereséges, hogy a Disney által elvárt küszöböt valszeg ezzel így is túllépi, tehát nagy veszélyben a jövő biztosan nincs. Ma már én is azt a véleményt osztom, hogy még jó is, hogy nem lesz ennél nagyobb siker, hiszen akkor nem vonnák le kellő súllyal a szükséges következtetéseket, mit kell legközelebb másként, jobban csinálni, hogy az SW hangulat megmaradjon és ne legyen megosztó ennyire, ergó nagyobb kasszasiker legyen. De ha aközül kell választani, hogy hozzon 2-3 milliárdot de közben idomuljon a mai csúcstartókhoz, vagy maradjon ezen a mostani szinten bevételben, de megmaradjon a lelke, amit pl. én igazán szeretek benne, akkor gondolkodás nélkül az utóbbiban reménykedek. És most nem arra gondolok, hogy ne szakadjon el az múlttól, mert meg kell újulnia, erre szükség van. Legyen tele friss ötletekkel, hogy minél több új nézőt, generációt tudjon elvarázsolni, ahogy minket is elvarázsolt a magunk idejében, de ehhez hatalmas lélek és szív is kell bele, a látványon túl. És ahhoz, hogy így lehessen, ennyi bevételnek is elégnek kell lennie, miközben megmaradhatna egyedinek a kasszasikerek táborában. Én ebben reménykedem.
 3. 5 points
  Szerintem ezzel akarja kifejezni, hogy összeszedte magát, vége a bizonytalanságának, erőt akar sugározni ismét, és nem utolsósorban megtalálta a célját: meg akarja ölni Palpatine-t, és fel akar ülni a Sith trónra. Ráadásul a saját embereinek is meg akarja mutatni, hogy ő a főnök. A sisak sokkal félelmetesebbé teszi, nem látszik így, hogy milyen fiatal, és az érzelmei sem látszanak. Eleinte Rey előtt is sisakban mutatkozik, de persze hiába, mert Rey átlát a sisakon, neki pl. a sisak azt jelenti, hogy Kylo Ren erősnek akar látszani, mert belül nem igazán az. Egyébként az is érdekes, hogy itt ismét azt látjuk, hogy Rey előtt leveszi a sisakot, így teszi meg ismét az ajánlatát, hogy csatlakozzon hozzá, ekkor mondja el azt is, hogy diádot alkotnak. Ezzel egyértelműen kifejezi, hogy a lányt egyenrangúnak tartja magával, aki előtt nem kell semmit megjátszania. Asszem ezután már nem is kerül fel rá vissza a sisak.
 4. 5 points
  Én régen sok ma már legendának számító könyvet olvastam, viszont akkor még az volt a kánon. Most úgy vagyok vele, hogy mivel túl sok időm nincs, nem akarok olyasmit olvasni, amit bármikor egy tollvonással keresztülhúzhatnak egy másik műben majd. Azt a kevés időmet olyan művek megismerésére szeretném fordítani, amik hivatalosan is megtörténtek az SW univerzumában, tehát ha beszélgetünk egy témáról, akkor a könyvbeli tapasztalatomat fel tudom hozni egy vitában pl. Így hiába tudok jó legendák könyvekről, amiket nem olvastam, ezeket egyelőre nem is tervezem elolvasni, inkább veszek kézbe egy gyengébb, de legalább kánonnak számító könyvet.
 5. 4 points
  A teljes Babu Frik belépő jelenet.
 6. 4 points
  Háromnál, mert újrakezdtem. Kevesebb csapongás, lényegretörőbb megfogalmazás. Így sem lesz rövid azért.
 7. 4 points
  Hát, Obi-Wan nem arról híres, hogy a lezárásokat vonzza be, sokkal inkább a visszatéréseket – elég, ha csak Maulra vagy Qui-Gonra gondolunk. Vagy Darth Vaderre a mustafari affér után. (Lehet, Palpatine-éhoz is volt köze, csak az a jelenet is a vágóasztalon végezte.)
 8. 3 points
  Rey Skywalker tehát az új Jedi rend megalapítója lehet, és a látottak alapján bizton állíthatjuk, hogy a legjobb kézbe került a staféta bot. Egy frissebb, jobb, életképesebb eszmeiséggel felépítheti azt az új rendet, ami az Első Rend romjain megalakuló Új Köztársaság erőskezű támasza lehet. Számomra a legszimpatikusabb, és a legjobb Jedi mind közül.
 9. 3 points
  A Legendákban volt fia Palpatine-nak, egy bizonyos Triclops. Akinek harmadik szeme a tarkóján volt, és fiatalkorában megőrült.
 10. 3 points
  Ja, Valóba nehéz a begyepesedett Birodalom Visszavágos szektásokkal, de ez nem újdonság.
 11. 3 points
  Vótmá. Amúgy nincs a csávóval baj, de a SW videói mindig ritka sz*rok.
 12. 3 points
  Egy friss interjú szerint még mindig benne van a dologban: https://variety.com/2020/film/news/rian-johnson-star-wars-knives-out-sequel-1203464981/
 13. 3 points
  Kicsi Yub-Yubnál senki sem cukkibb!
 14. 2 points
  Valahol ironikus, hogy anno a PT gyűlölettől volt hangos az éter, most, hogy itt az ST a PT elkezdett felértékelődni! Persze annak kifejezetten örülök, hogy a PT kezd feljönni sokak szemében, bár nem tetszik az indok (azért jön fel, mert most van új, amit lehet gyűlölni)... valszeg ha a tendencia ciklikusan ismétlődik, akkor majd az elkövetkező években érkező új SW filmek kerülnek majd a gyűlölet középpontjába, melynek következtében az ST filmjei is felértékelődnek majd, és így tovább... Interesting!!
 15. 2 points
  Azért az se semmi, hogy ez volt a hetedik(!) filmje a Disney-nek tavaly ami átlépte a milliárdot!
 16. 2 points
  De ugye nem Kína a cél.... Lehet, hogy az SW nem hoz annyit mint a Marvel, de ha az az ára, hogy "szép számokat lássunk", hogy lessüllyedünk a Marvel szintjére akkor inkább megelégszem ezzel a k*rva gyenge egy milliárddal is.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Akkor egyedül ez az Utapau-történetszál veszett kárba. Sajnálom.
 19. 1 point
  Jaaaaa.Azt hittem total Marvel mintara lesznek a filmek. Akkor igazabol szamomra semmi extra.Eddig is ezt csinaltak..
 20. 1 point
  Becslések. Domestic MLK weekend: $10.600.000 Domestic összesen: $494,245,801 Foreign hétvége: $10.900.000 Foreign összesen: $534,600,000 Worldwide: $1,028,845,801
 21. 1 point
  Sziasztok! Lenne egy javaslatom a háttérképekkel kapcsolatban. Mivel 6 db hely van és úgytűnik, hogy nem lehet bővíteni(?), ezért a javaslatom az lenne, hogy az SW különböző éráit/médiáit meg lehetne jeleníteni a háttereken. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a 6 -ból 3 ST jellegű - ebből 2 TLJ - van 2 db PT -s hátterünk - Coruscant és Kamino - továbbá a Scariffi csata a RO "jelképe". Szerintem remek ötlet lenne a következő: - A PT -nek maradjon a kaminoi, én például azt használom, nagyon jól néz ki. - Az OT -nak jöhetne egy háttérkép, bármi szinte - Az ST -nek a 3 közül lehet az egyik, én a TLJ -s azon plakátjára szavazok, ahol Rey fénykarddal választja el Luke és Kylo fejét. - A spin-off filmeknek jó a csata képe, de lehet más jellegzetes téma is. - Az élőszereplős sorozatoknak jól jöhet egy. Például most a Mandinak egy háttérkép remekül állna. - Végül pedig az animációs sorozatoknak is megfelelne egy kép. Régen volt Rebels, most lehetne aktuálisabb, mondjuk TCW. Vélemények?
 22. 1 point
  A fura ebben, hogy az angol megtekintésnél a feliratban van egy olyan szöveg, hogy erre a feltámadásra már az Ellenállásánál is gondoltak? Nem emlékszem pontosan, utána kell járnom.
 23. 1 point
  Szerintem ez lesz a csúcs. Erről beszéltem szombaton. Ahogy látom elő lehet rendelni. 250 dollárt írnak kb. https://movieweb.com/star-wars-skywalker-saga-box-set-presale/
 24. 1 point
  Szerintem itt már rég el van veszítve a lépték. Szerintem az alábbi linken látható a lényeg. https://m.the-numbers.com/movies/franchises
 25. 1 point
  Pontosan az ilyenekért. Mert itt csak egy helyes gondolatmenet lehet, ami attól eltér, az "hibás". Én a magam részéről inkább azt vallom, hogy "nem értek egyet a gondolatmeneteddel". Most én kapom meg a tutit, (nem konkrétan Bomarr fentebbi bejegyzésére célzok), a többiek meg díjazzák. Konkrétan én még a filmek minőségét sem vitattam soha, annyit követtem el, hogy nagy problémának tartom, ha epizódról-epizódra csökken a bevétel. (vagy ha egy spin-off megbukik, vagy ha a park gyengén muzsikál) De még csak ezt sem lehet, mert ez nem igaz, nem is baj, és különben is régen se volt jobb. Nem részegen dühöngtem és nem másokat oktattam ki. Mindig lehet úgy csavarni, hogy nekünk tetsző legyen a helyzet. Igen, a Marvel erősebb brand. De ez nem egy adottság, mint az, hogy a delfin gyorsabban úszik, mint a kutya. Hanem inkább ahhoz hasonlít, hogy Hosszú Katinka gyorsabban úszik, mint a versenytársai, mert jobb edzője van/volt. Valóban nem mindenhol volt világsiker annak idején a Star Wars, de nekem azt ne mondja senki, hogy az USA-n kívül falták a Fekete Párduc, Marvel Kapitány vagy A galaxis őrzői képregényeket. Mert a filmjeiket most igen. Ezért nem tudok egyetérteni a fenti gondolatmenettel. Szóval mivel a nagy siker miatt a filmek gyártásával is leállnak egy pár évre, így én is visszavonulok inkább.
 26. 1 point
  Ma meglesz a milliárd.
 27. 1 point
  Sky elkészült a feliratokkal. The New World No Place Safe
 28. 1 point
  Ráadásul itt egy összehasonlítás a Marvel filmekkel. Star Wars Total of: 5.91 B Divided by 5 movies, average of: 1.18 B MARVEL Total of: 22.59 B Divided by 23 movies, average of: 0.98 B
 29. 1 point
  Ütős felhozavatal, ebből a listából nehezen lehet választani, az 1917-et még nem láttam - jövő héten érkezik -, de van olyan ismerősöm, akinek elhiszem, hogy zseniális. Jó mozis év volt.
 30. 1 point
  De Leia is emlékként éli meg az anyjáról szóló érzéseket, pedig biológiailag lehetetlen, hogy emlékezzen Padméra. Nem is láttuk nem egyszer, hogy másképpen értékelik a nem beavatottak az ilyesmit. Anakin jövőbe pillantási képességeit gyors reflexeknek titulálták, Rey az Ahch-Tóról látott képeket álomnak, Leia, meg mint írtam, az anyjáról alkotott képét emléknek. Honnét tudná egy kislány, hogy az Erő mutatta kép vagy tényleges emlék az, amit lát/látott, főleg, ha még nem is tud az Erő létezéséről, arról meg pláne nem, hogy ő Erőhasználó? Felnőhetett úgy, hogy az Erő villantott fel képeket, jelenéseket a múltjából, amit ő emlékként értékelt, mint Leia. Szóval nem magára az eseményre, hanem az Erő által megmutatott dolgokra emlékszik. Ami azt illet, az apja megígérte neki, hogy még látják egymást.
 31. 1 point
  Az valamiféle Mandalore jel, még Boba idejében jött képbe ha jól tudom. Itt a klán szállásán volt látható. A részben több minden is van erről.
 32. 1 point
  Nem gondolnám, hogy bevállalnák Jar Jar-t egy Obi sorozatban. Esetleg cameo szerepet tudok neki elképzelni.
 33. 1 point
  Szakállas lesz. Jöhetnek majd a szakállas poénok.
 34. 1 point
  Én is így gondolom. Dzséjt: elnézést, ha túl toltam a dolgot. Abban egyetértünk, hogy nem értünk egyet Plagi kapcsán, leszámítva a Sidious mit kutatott Vader átállása után.
 35. 1 point
  A fentebbiekkel nehezen lehetne vitatkozni... Leia egyébként nem lehet, hogy a TLJ utáni egy évben tudta meg, hogy kicsoda Rey? Mondjuk a testvérétől? Luke pedig akkor szerzett tudomást róla amikor visszatért az Erőbe. Mert azt ne feledjük, hogy Luke teljesen el volt zárva tőle. Viszont miután visszatért, egyből rohant Rey-hez hogy elzavarja a szigetről. Ebbe beleférne, hogy miért változott meg hirtelen. Az SW-nek szokása, hogy lakonikus, de most tényleg nem tolták az arcunkba a válaszokat. Mintha azt mondták volna a rajongóknak, hogy itt egy váz, alkossatok köré történetet.
 36. 1 point
  Ez eddig a legtisztább, legjobban összeszedett vélemény az ST BO-ról. Korrekt.
 37. 1 point
  Ezzel egyetértek, de egyúttal arra is rámutat a dolog, hogy a koncepció előre felvázolva tűnhet gyengének, mégis ki lehet belőle hozni olyat, ami bokafosós. Ennél persze sokkal jobb egy eleve jó koncepció, de mondjuk speciel az itt felvázolt koncepción én egyáltalán nem érzem, hogy gyenge lenne. Lehetne ennél érdekesebb éra és magasabb tét, ezt aláírom. De ettől még nem lesz maga a koncepció gyenge. Ahhoz többet kellene ismerni belőle. A Rogue One is egy rohadt jó film lett, pedig tudni lehetett, hogy mi lesz a vége a szálnak: a terveket megszerzik, a hősöket kiírják (nagy eséllyel). Tudom, az csak 1 önálló film volt. De nem azt énekelte meg Kennedy, hogy el kell engedni a trilógiás koncepciót? Lehet, hogy most ezzel akarnak kikísérletezni egy multiplatformos érát, amibe lesznek könyvek, hangoskönyvek, játékok, és egy film a koronaként. Aztán ha megvan a tapasztalat egy Skywalker korszakon kívüli érából, akkor nekiugranak a Sith - Jedi háborúnak.
 38. 1 point
  Hello there... Nekem úgy tűnik, hogy ez már a fing reszelése. Mindkét álláspontot tökéletesen meg tudom érteni. Elfogadom, hogy Cuspy igen erőteljesen húzza fel a szemöldökét a porgokra. Mi tagadás, ha olyan hangulatban nézem a TLJ-t, akkor én is. Máskor meg teljesen hidegen hagynak. Mondjuk, olyat még senkitől sem hallottam, hogy a mini Yoda ne lenne cuki, azt meg már többektől is, hogy a porgok minek. Mini Yodához egy kis adalék: Karácsonykor a népes rokonság néhány 8 év alatti csemetéjét leültettem a számítógép elé Mandaloriant nézni. A Yodalino teljes sikert aratott. Elvitte a hátán a filmet, bizonyos szemszögből nézve.
 39. 1 point
  Én eddig egyedül A végső dobást és az EP7 könyvváltozatát mondanám kimondottan rossznak, az Utóhatással az volt a baj, hogy egy tehetségtelen író kapta feladatául, hogy a kánonban oly fontos eseményeket megírja.
 40. 1 point
  Jó ötlet. Nálam a sorrend: 1. Rogue One - szerintem ennél a filmnél gyakorlatilag minden klappol, elsőre is csak Tarkin zavart, de azt is megszoktam. Óriási dráma van az egész hátterében, és sokkal valóságosabbá teszi a HCS elleni küzdelmet a IV. részben is. Az áldozat sokkalta nagyobb így már. Kiváló! 2. The Last Jedi - formabontó, sok helyen, furcsa humorral, de olyan megoldásokkal és WTF jelenetekkel operál, ami miatt muszáj a második helyre tennem. Itt már több olyan dolog is van, amit megváltoztatnék, ha lehetne, de ezekkel együtt is egy nagyon értékes tagja lett az SW univerzumnak. 3. The Mandalorian - nagyon erős alkotás, Baby Yoda önmagában megérne egy misét. A 8 részből 6-tal maradéktalanul elégedett vagyok, ezek közül 3 is olyan, hogy letettem a hajam. A maradék 2 is a közepesen erős kategóriába tartozik. Egyértelmű, hogy az SW-nek van jövője ezen a színtéren is. 5. The Force Awakens - biztonsági játék, viszont fantasztikus a hangulata. Olyan a film, hogy ha beteszem, akkor igazából egyetlen pontján sincs kedvem kinyomni. A karakterek, a kémia közöttük zseniális, a moziban viszont már első megtekintésnél is azt éreztem a Starkiller elleni harcra készülvén, hogy "ezt már láttam". Nem tökéletes, de nagyon örülök, hogy elkészült. 6. The Rise of Skywalker - minden hibájával együtt bele tudtam illeszteni az SW univerzumába, és remek hangulat lengi körbe ezt is. Koncepcionális kérdések merülnek fel, túl sokszor játsszák el a meghalt/feltámadt vonalat, de jelen pillanatban kevéssel marad csak el nálam a TFA-tól. Igazából egy szinten van vele. 7. Solo - laza alkotás, amit akárhányszor meg tudnék nézni. De a számozott epizódoktól nálam elmarad, a RO-tól meg pláne. Elsőre eléggé tartottam az alkotástól, mivel bevállaltak egy Han Solo filmet Ford nélkül (szerintem ez hibás döntés volt), de Alden Ehrenreich kiválóan megoldotta a feladatot. Donald Glover meg pláne! ... ... 100. Resistance - csak az 1. évadot láttam eddig, de az alapján nagyon messze van a fenti lista bármelyik tagjától is. Vannak benne jó gondolatok, de a célcsoport szerintem itt sokkal fiatalabbra lett belőve, mint a TCW vagy a Lázadók esetében. Ettől függetlenül, jó, hogy elkészült, pl. Hux beszéde más aspektusból nagyon jól nézett ki. És ha behúz fiatalokat, akik emiatt lesznek SW rajongók, akkor meg pláne megérte.
 41. 1 point
 42. 1 point
  Mikor, ha nem most, a saga lezárásakor írjam meg az első postomat. Elvárások nélkül ültem be a filmre, és nagyon, de nagyon élveztem. A fiam képviselte az új generációt a maga 14 évével, és azt mondta, hogy ilyen elégedetten még sosem jött ki a moziból. Ebből látszik is, hogy kire céloztak a készítők. Az fiatal generáció kajálni fogja, a fanok is a visszautalások és a látvány miatt. A film eleje nyugisabb volt, ott még néha a popkornos zacsiért nyúltam, de a második harmadtól úgy felgyorsúltak az események, hogy a popkorn érintetlen maradt a végéig. Jól van ez így. Han feltűnését megkönnyeztem, az volt az érzelmi csúcspont. Érdekes, hogy a lezárás viszont nem sikerült ennyire erzelemdúsra, ebből a szempontból nálam az EP IV. végi ünnepség viszi a pálmát, azon még a huszonsokadik megnézésre is el tudok érzékenyülni. A polkorrektségnek semmi helye egy ilyen típusú filmben, a leszbi csők kimaradhatott volna. nem azért mert bármi bajom lenne vele, csak útálom, hogy bele kell eröltetni. Rose dettó. A poénok jók voltak, pont annyi volt, amennyi kellett, nem volt túltolva. 3PO most nem volt idegesítő, sőt, most volt a legjobb. Az (új) erő képességek tetszettek. A tanítványok túlhaladják mesterüket, és ez így van jól. Voltak badass jelenetek, amik nagyon ott voltak a vásznon. Rey villám, Palpi mass AOE ion villám, Sith flotta kiemelkedése, civil flotta megérkezése... Story, magyarázatok: Nekem elég volt, nem volt túlerőltetve. El kell fogadni, ez egy űrfantasy, nem kell mindenre kifejtett magyarázat. Lesznek könyvek, amik kitöltik az űrt. Most hogy lezárult a saga, zöld a lámpa a regényeknek; epedve várom. A történet lezárása is tetszett, szép volt, jó volt ez így, hogy nem maradt senki a Skywalker vérvonalból, így lett kerek, amire utaltak a szimbolikával is. Ezért kellett a homok és a kettős nap a végére. A legjobb mondat: "Ezek nem ellenállók, hanem emberek." Karakterek: Ren karakteríve rendben volt, a színészi játék is ott van. Abszolút No1, pedig az EP VII.-ben még nem gondoltam volna, hogy kedvelni fogom. Rey is rendben volt, a többiek kevés időt kaptak. Leia elbúcsúztatása tökéletes lett. Zene: na erre nem tudtam figyelni, annyira pörögtek az események. De vajon mit akart mondani Finn? Azt nem hiszem el, hogy ne lett volna a fő szál lefektetve már az elején. Biztos vagyok abban, hogy Rey egy Palpatine, és hogy visszahozzák az öreget már adott volt az elejétől fogva. Megvan az egyensúly is: se Jedik, se Sithek. Egy új kor kezdődik, de ez már egy másik univerzum lesz, nem a SW univerzuma. Szerintem a saga kerek egész, ez a trilógia történetileg talán nem a legegységesebb, de nekem tetszett, ahogy ez a film is. 9/10 Újranézés 1-én IMAX-ben.
 43. 1 point
  A Gyűrűk Ura-trilógiát és a Hobbitot már legalább 5-6 alkalommal elolvastam, és úgy gondoltam itt az idő valami újdonságnak is, ezért pár napja megvettem a Szilmarilokat. Most eléggé Star Wars-dömpingben vagyok, de jövőre valamikor mindenképp el akarom olvasni.
 44. 1 point
  Szerintem ilyen összefoglaló rajongói videóból magasan ez a legjobb (korábban már posztoltam a rajongói alkotások topikjában, de hátha lemaradt róla valaki, meg amúgy is, zseniális, nem árt meg még egy poszt neki ):
 45. 0 points
  Aki nem szeretne lemaradni az Imax-ról, az holnap nézze meg, mert csütörtöktől már nem adják!
 46. 0 points
  A következő videó elég nagy port fog kavarni azt hiszem. Robert Meyer Burnett producer és filmes hozzájutott az eredeti Colin Trevorrow-féle scripthez, a scripthez, ami még Carrie Fisher halála előtt készült! A videóban ezt a scriptet elemzi. Redditen itt van a komment, amit folyamatosan frissít a szerző, miközben nézi a videót: https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/comments/eoaxdn/robert_meyer_burnett_reviews_an_early_draft_of/feb0pzw/ Ide is bemásolom, majd én is folyamatosan frissítem. Ha valakinek van kedve, majd lefordítja. A hossza miatt spoilerbe tettem.
 47. 0 points
  Dobbantott a Doctor Strange 2. rendezője, kreatív nézeteltérések miatt elválnak útjaik a Marvelnek és Scott Derricksonnak!
 48. 0 points
  Persze, hogy kamu. Néhányan twitterre kiírták, hogy mivel nincs már Mandalóri, lemondják az előfizetésüket. Néhány ember... erre a net ráharapott és úgy adták elő, mintha tömegek ezrei mondanák le.
 49. -1 points
  És itt is erre a legfrissebb példa. Erre a videóra 100%-osan igaz Luke híres mondata: "Elképesztő! Minden egyes szavad tévedés!" Fájdalmas hallgatni azt a sok sületlenséget amit ez összehord. Ráadásul meg lehet nézni a kommenteket, mindenki beáll mögé. Ékes példája annak, hogy hogy manipulál a média. Senkinek sincs önálló gondolata, mindenki csak beáll ekézni a filmet, mert most azt "kell".
 50. -1 points
  Nem szeretem hogyha meg kell magyarázni a poént de akkor tessék: "anyira beszippant, annyira visz magával hogy az sem érdekelne, ha Kylo Ren Grevious unokája lenne. " Erre a részre céloztam :)) szóval semmi nem zavarja elég a látvány meg az SW logó, az hogy legyen egy történet, értelmes karakterek, logikus íve az egésznek az nem számít mert LÁTVÁNY meg amúgy is SW, te meg hülye Camee csak utálni akarod a filmet!!! (pedig nagyon nagyon nem, csak van realitásérzékem)
This leaderboard is set to Budapest/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information