Ugrás a kommentre

Dei

Tag
 • Összes hozzászólás

  714
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

56 Nagyon kedvelt

Dei tevékenysége

 • Születésnap 1988-05-05

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Pellérd
 • Érdeklődés
  Star Wars, Doctor Who , olvasás, anime nézés, kockulás, bringázás, foci
 1. Én személy szerint nem egy kiadóra bíznám a jogokat, hanem szétosztanám több között. Egy jó kis Creative Assembly által hegesztett Star Wars stratégia.
 2. Ráadásul az EA már 2013 óta birtokolja a jogokat, és ennyi idő alatt két darab Battlefront játékot tudtak letenni az asztalra. Ahogy Nabo is írja, az első rész félkész volt és hiába jöttek hozzá a DLC-k, szerintem azt a játékot semmi nem menthette meg. A második résznél meg ugye a mikrotranzakciós botrány, az alibi hadjárat és ugye a félrevezető marketing összessége eléggé felhúzta a rajongók agyát. Amúgy ha választanom kéne az Activision és az Ubi között, akkor egyértelműen az utóbbira voksolnék.
 3. Videjó játékok 2.0

  Subnautica nekem is a radaromon van, csak sajnos a PS4 verzió odébb van. Ha jól tudom még megjelenési dátumot se kapott.
 4. Videjó játékok 2.0

  Monster Hunter World-el játszik valaki? Én lassan 70 óránál tartok benne de még mindíg nem vittem végig a sztorit. Totálisan leragadtam a páncélok és fegyverek craftolásánál. Minden páncél set-et le akarok gyártatni a kováccsal, csak azért, hogy meglegyen. A fegyvereknél meg az összes ágat fejlesztem egyszerre, így a játékidőm nagy része alapanyagok farmolása, de még soha nem élveztem ennyire egy játékban se a farmolást.
 5. Videjó játékok 2.0

  Én kétszer is végigvittem a játékot, és bár megfogadtam, hogy második nekifutásra máshogy döntök, de mégis ugyanúgy döntöttem.
 6. Videjó játékok 2.0

  Köszi a válaszokat. A negyedik résszel kapcsolatba én is hallottam, hogy a legjobb, ezért kb 1 éve meg is vettem. Sajnos azóta se volt esélyem kipróbálni, mivel a 2017-es év így is annyi új játékot hozott, hogy a backlog listám már kezd nevetségsesen nagy lenni. Ráadásul idén is már megjelent két kötelező vétel. Néha azt kívánom, hogy teljen el úgy 1-2 hónap, hogy semmi számomra érdekes ne jelenjen meg.
 7. Videjó játékok 2.0

  Szóval elég sok jót hallottam az Assassin's Creed Origins-ról, úgyhogy kedvem támadt kipróbálni. Viszont a harmadik rész óta egyik AC-val se játszottam. Érdemes így is belekezdeni, vagy előbb pótoljam azokat?
 8. Ma kijött az 1.1-es javítás a játékhoz, ami a balance és bug fix mellett más tartalmakat is hozott. - Blast játékmódba bekerült a crait map - Új hős a Starfighter Assault módba, TIE Fighter (Iden Versio) - Új Star Card-ok Iden gépéhez - Új Milestone challeng szintén Iden vadászához - Tatooine éjszakai verzió Ezeken kívül jött pár könnyítés is. A fegyver kiegészítőket és az utolsó fegyvert sokkal egyszerűbb megszerezni, mivel csökkentették a szükséges killek számát. Mondjuk nekem már decemberbe megvolt az összes Trooper milestone, szóval elkéstek vele egy kicsit.
 9. Az nem véletlenül 59 ezer km?
 10. Még passzolna is, mivel a Pyke Szindikátus felelős azért, hogy Kessel-ről eljut a fűszer Coruscant-ra. A csempészek a fűszert a Kessel Run nevű hiperúton keresztül csempészik ki. A lego set neve amihez a karakter tartozik nem más, mint Kessel Run Millennium Falcon.
 11. Egyéb fontos 10.0

  Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
 12. - Az Első Rend szakadjon 2 frakcióra. Az egyiket Hux, míg a másikat Kylo vezesse. - Ren Lovagok szereplése - Újabb erőképességek - Legalább három új bolygó - Az Első Rend és az Ellenállás kapjon végre bombázót!! (Battlefront 2-be elég szívás bombázó nélkül) - Mivel az Ellenállás elvesztette a vadászai nagy részét, nem lenne rossz új típusú gépeket látni. - D.J. térjen vissza Most hirtelen ennyi.
 13. Egyéb fontos 10.0

  Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
 14. Ahogy ebben a filmben is. Van nekünk egy Chewbacca és Yoda, de ezen felül ott van Ackbar és C'ai Threnalli akik tagjai az Ellenállásnak. Illetve Canto Bight, ahol legalább 2 idegen is kap szerepet. Az egyik aki feljelentést tesz Rose és Finn illegális parkolása miatt,a másik pedig aki telenyomja zsetonnal BB-8-et. Illetve ott van még a csávó akinek a seprűs srác a rabszolgája. Meg ugye Maz is kapott szerepet. Igaz nem volt sok szerepe, de ott volt Nien Numb is, aki lassan túléli az összes PT és OT karaktert. Ja igen és Snoke se volt ember, de ő hirtelen kiesett a fejemből.
 15. Az a térkép nem Luke-hoz vezet, hanem az első Jedi templomhoz. A térkép egyik részét még R2 töltötte le a Birodalmiaktól, a másik fele meg gondolom Lor San Tekka kutatásának eredménye.
×

Fontos információ