Ugrás a kommentre

Dei

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.103
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 7 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

    Igen, de úgy emlékszem, hogy A Gyűrűk Ura trilógia függelékeiben van szó a Szilmarilok bizonyos eseményeiről. Talán Sauron korábbi állapotáról is.

    Sauron szexi formája már az eredeti filmtrilógiába is benne lett volna. Még a jelenet is le lett forgatva, de kivágták a filmből. 

    Szóval a joguk Annatar felhasználásához biztos megvan. Azt nem tudom, hogy név szerint említik a függelékekben őt vagy sem, de maga a gyűrűk kovácsolása és a tudás átadása Celebrimbornak benne van.

    Illetve még az is benne van a függelékekbe, hogy Sauron elveszíti a szexi átalakulását.

  2. 18 perccel korábban, Whill írta:

    Vajon a Secret Wars után mi a tervük? Ha a képregényből indulok ki, a 2015-ös verzió már tényleg a valaha volt legnagyobb esemény, az összes univerzum összes hősével. Jó gyorsan lezavarják ezt a sagát, az Infinity 11 évig építkezett, most meg évente lesz új fázis.

    A sok sorozat felgyorsítja a folyamatot.

    • Tetszik 1
  3. Én úgy vélem az Amazon Prime Eru Ilúvatarnak hiszi magát, de valójában Morgoth. 

    Sauron pedig úgy néz ki mint aki készül kiadni legújabb rap mixkazettáját. Vagy akit egész nap szekálnak a suliba aztán hazamegy és egyedül D&D-zik az alagsorban. :lol2:

    Már látom is magam előtt ahogy Sauron nem a ring-lore tudását adja át Celebrimbornak, hanem a legújabb albumát, aminek címe The Edgelord of the Rings.

    • Vicces 1
  4. 9 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

    Én szeretnék Disney + t, de a tv-m egy Sony, és a netflix elég jól megy de az amazon prime botrány például. Mindenképp kell egy visszaigazolás, mert a szoftver nem elég combos, ha csak vergődnék vele úgy nem éri meg. Új tv meg nincs tervben. 

    PS4-en is lesz Disney+:peace:

  5. 2021. 07. 29. - 13:55, Darth Cupsy írta:

     

    Jelenleg 7 rész van vissza a 3. évadból ezt már szerintem megnézem, ha már letöltöttem, szinkronnal néztem eddig és jelenleg én sem érzek késztetést, hogy a 4-et elkezdjem feliratosan.

    Amúgy nem lenne rossz, ha nem egy ilyen rinya-p.na lenne a főszereplő. Mondjuk a szőke gyerek se jobb, az meg fullba tolja a kretént. A tüzes-jeges csávó még a legszimpatikusabb, de az is csak azóta mióta belátta, hogy mindkét oldalt használnia kell. Azt hittem meghúzzák a "Naruto csavart", hogy a rivális átáll, na akkor instant kaszáltam volna.

    Most belenéztem újra a sorozatba, de egyszerűen csak nem bírom...Deku annyira irritáló. 

    Az érdekesebb karakterek meg alig kapnak játékidőt. Mindenesetre egyel kevesebb sorozat amire elmegy az idő, helyette újrázom One Piece-t megint. :D 

    • Meglepő 1
  6. 2021. 07. 25. - 9:26, Darth Cupsy írta:

    Valaki nézi a Hősakadémia című animét? Ha igen, a kérdésem az lenne, hogy a főszereplő csávó mindig ilyen "minden részben elrívom magam egyszer" típus lesz vagy kinövi? 

    3 évad után dobtam a sorozatot, mivel a főkarakter irritáló. Későbbiekben nem lesz sírás minden részben, de ettől még ugyanolyan idegesítő marad.

    • Tetszik 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.