Ugrás a kommentre

FlóriBá

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    2.031
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

FlóriBá profilja

  • Születésnap: 1984-12-06

Elérhetőség

  • Weboldal címe:
    http://tetrakotta.wordpress.com/

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Bothawui

Legutóbbi látogatók

4.502 profil megtekintés

FlóriBá eredményei

Jedi lovag

Jedi lovag (3/6)

0

Közösségi hírnév

  1. FlóriBá

    Egyéb fontos

    Akkor ennyi volt. A köznéppel tudatom, hogy a "jedi tanács" összeült és felülbírálta azt, ami már anno meg lett szavazva. Névlegesen, hogy maradhatok. Ennyit arról, hogy itt egyenlőség van. Ez már akkor megbukott, mikor egyes mocskolódós, akasztós, reggel 2-3 óra környékén készült hsz, minden felülbírálat nélkül simán bent maradt. Vagy mikor az én általam belinkelt videó nem volt vicces, az azonban baromi nagy derülésre adott okot, mikor más felhasználójával két mod is belépett és "vicceseket" írogatott nekem. Azért ezek szerintem mindenki számára elgondolkodásra adnak okot. Akárhogy palástoljátok, vagy törlitek amit írok, aki még el tudja olvasni, legalább arról tudjon, hogy itt mit nem szabad! 1. ne legyen egyéni véleményed, ha mégis van, SOHA, de soha ne világíts rá a logikátlan, szirupos, vagy nem tetsző részekre, mert máris nem vagy FAN. Érdekes megfigyelni, hogy egyes tagok szerint, minden CTW szál, illetve történet remek. Ezt valahogy nem tudom elhinni. Miért elégedik meg valaki annyival, hogy a kedvenc világából jelenik meg pár szereplő a monitoron, a történet, a fordulatok súlya, vagy a drámaiság miért áldozható fel ezért. 2. a 6 filmet feltétel nélkül kell szeretni, a szerelmi szálakkal, vicces karakterekkel és remek konfliktus kezelésével. 3. modnak illetve ivó pajtásainak ne mondj ellent, ha mégis számíts rá, hogy sértegetnek és ha visszasértegetsz, akkor felemlegetik a felsőbbrendűségüket 4. ha burkoltan is, de szeressed az agresszor népeket, ha mégsem szereted őket, ne szólalj fel ellenük, hiszen az SW-t is ők készítették, így ellent mondanál a 2. pontnak. Jah és ha a gitáros zenéket szereted, az plusz pont, lehet egymást postjaira nyáladzani. Sok embert megkedveltem, voltak jó arcok, meg olyanok is akikkel elszaladt a ló, vagy csalódtam bennük. Neveket nem írnék, mert vagy elbíznák magukat,vagy fekete listára kerülnének, mint megfigyelendő, terrorista személyek. A mai napig nem értem ezt az alkalmazkodjunk másokhoz és erőltessünk egy viselkedés formát. Ez nem munkahely, nem a valós élet, ez egy internetes közösség. Itt sem a hangsúlyt, sem a szavak erejét nem lehet érezni. Persze lehet szájkaratézni, egyeseknek már kifejezetten jól megy. Főleg 3 sör után. Ettől függetlenül azért sok érdekes és fontos infót megtudtam erről a világról, lehet a TCW mozifilmre rá sem bukkanok, vagy olvasok jó kis novellákat. Ennek ellenére, nem hiszem, hogy egy rajongói oldal feladata a fanatikus, minden rész és film tetszett tagokká való agymosás, még mindig tartom ahhoz magam, hogy egy ekkora univerzumban kell, hogy legyen szar minőségű film, OST, TCW, könyv, Anakinos vágódeszka,vagy R2 alakú szájfény. Olyan nincsen, hogy valami mindig tökéletes. Ennyit akartam, gondolom a dolgok folynak tovább a maguk rózsaszín medrében, a nyáj megvédve, a gonosz eltüntetve.
  2. FlóriBá

    Filmek

    TE ott voltál? Valaki, hiteles hírforrás (nem jenki) rögzítette a dolgokat? Ugyan már, ha végelgyengülésben halt volna meg a WC-n is ilyen opuszokat forgatnának róla, az ellenség vezére máshogy nem halhat meg, csak amcsik által. Kezed vedd már ki a csillagos biliből...
  3. FlóriBá

    Egyéb fontos

    Érdekes izé Technikai adatok 0. A keddit is érdemes megnézni.
  4. FlóriBá

    5x09 - A Necessary Bond

    Szerintem egyáltalán nem lepte meg. És a tábornok is sokat tanult, de érdekes, hogy vele a fénykardcsaták mindig rövidek. Amikor a boszorkányokat irtotta, akkor sem tudta Ven legyőzni, ezért az erőt használta, erre válaszolva Grivi rámozdította a droidokat. Most is az erőt vetették be ellene, ez az egyetlen ami megállítja. Szerintem inkább ő fejlődött sokat és méltó mesteréhez. A tanulás képessége teszi erősebbé, azoknál akit irányít. Én úgy látom Maul lenne az aki temperamentumban és vívásban megfelelő lenne a számára.
  5. FlóriBá

    5x09 - A Necessary Bond

    Én nem értek azzal egyet, hogy Ahsoka annyit fejlődött volna. Itt is azzal került némi fölénybe, hogy azt vetette be a tábornok ellen, amit képtelen hárítani, mivel ő nem a birtokosa. Ennek ellenére, szerintem, ha tovább folytatódik a harc, biztosra veszem, hogy ez lett volna az utolsó szereplése. Grievous az utolsó két részben sokkal dinamikusabb volt és most azokat a droidokat sem csapta szét, akik elszalasztották a menekülő hajót. A sok kudarc után, úgy érzem, maximálisan megérdemelte, hogy egyik legnagyobb ellenségét, majd Tanot is megalázza. Fura, hogy ennyire kezdik felhúzni, kétfelé mehet ez a dolog, most majd egy bukásra ítélt széria következik, ami mondjuk simán kinézhető a készítőkből, vagy ismét egy jó ideig nem hallunk felőle. Az már biztos, hogy nem ő öli meg a tanoncot, akkor Anakin sem úgy állna hozzá az EP III-ban.
  6. FlóriBá

    Egyéb fontos

    Ma reggel már ott várt az 5 raklap árú a földes raktárban. Volt "segítségem" egy diák, akinek a gyakorlati helye van nálunk. Nagyon topa szegény, és a szemtengelyferdülése sem semmi, ha hozzám beszél (?) akkor kb. a neonokat nézni. Szerintem! Ezek a délelőttös leosztások amúgy kemények, 4kor kelek, 3ra érek haza, semmi kassza, csak pakolás. De ma megkaptuk a törött mikulás csokikat, tele volt vele az étkezőben az egyik asztal, ettem is egy After Eight-eset, az a legdrágább!
  7. FlóriBá

    Filmek

    Ezek a Bin Ladenes filmek annyira hitelesek, mint a Péntek 13 bármelyik része. Csak azokat végig bírtam nézni, mert hiába volt az is fikció, szórakoztatott és rengeteg fiatal amerikai +meghalt". Az ilyen mondva csinált ellenségek mészárlásában elég jók az amcsik, Freddy Kruegert sem könnyű leölni, igazi jenki ellensége ő is!
  8. FlóriBá

    5x09 - A Necessary Bond

    Ez nem hiba, inkább szembeötlő hülyeség. Ha valaki elől menekülsz 10percig és ezt úgy akarod beállítani, hogy izgalmas és jó rész legyen, akkor nem úgy fejezed be, hogy miután a járműved felrobbant, minden harc és ellenkezés nélkül megadod magad, holott erősebbek vagytok és túlerővel is rendelkeztek. A másik a "Boss, boss, we are all in trouble!"...bárki megnézi a jelenetet rájöhet mekkora logikátlanság. A szepik már a spájzban vannak, ekkor jelentik csak a főnöknek, hogy itt tényleg nagy a gond? A drámaiságot miért kell észérvekre felcserélni? Az is érdekes, hogy Grivit már láttuk akkorákat ugrani, mint egy Jedi, sőt néha nagyobbakat is, most azonban simán hagyja, hogy Ahsoka elmeneküljön, meg sem próbálja követni, vagy a hajóját üldöztetni. Gondolom a bolygó körüli röppályán maradt pár hajó, amivel a megszállást végezték.
  9. FlóriBá

    5x09 - A Necessary Bond

    Gondoltam, hogy mindenkinek bejön majd ez a rész. Pedig aztán eddig ez volt a legnagyobb ökörség. Volt egy 10 perces üldözés, aminél már azt nem értettem, mikor a menekülésre szánt hajó ellebeg a kalózok felett, miért nem arra nyitnak tüzet, a tankban nem igazán tudtak kárt tenni. Ez még oké, de mikor a hajtóműve találatot kap és felrobban, az már tényleg érdekes volt. Utána 3db kalóz elkap 6, azaz 7 Jedit, mert miért is ne...így az egész üldözéses jelenet haszontalan volt, hiszen, minek menekültek ennyire, ha most meg szó és harc nélkül megadják magukat, főleg, hogy Ahsoka itt is használhatta volna az erőt, a kis jediknek meg ott volt a kardjuk... Aztán jött a megszállás, oké, hogy sem a cirkuszt, sem a kényszerleszállást végző hajót nem vették észre, de egy egész megszálló droid sereget? Plusz, mikor közlik Hondoval a hírt, a konzervek már a fél tábort átrendezték. A buli miatt tényleg mindenki ennyire részeg, vagy a kalózoknak a védelem luxus? A börtönös részt nagyon untam, Hondo inkább már irritáló a kétszínűségével, mint sem vicces, vagy jó karakter. Megértem, hogy olyanná szeretnék tenni, mint a víz, tehát bárki próbálja elfogni, kicsúszik a keze közül, de az a 2. részben még bátran lemészárolna bárkit, kérdés nélkül, most meg a becsület felemlegetésére meggondolja magát? Szegény olyan, mintha agyilag nem lenne ép. Egyedül Grivi részéről éreztem azt, hogy hozza amit elvárhatunk tőle, kemény volt, durva és végre kaptunk egy olyan karaktert aki nyafogás, meg rinya helyett támad és harcol... A mentő akció inkább vicces volt, mint izgalmas, Ahsoka még mindig nem nőtt fel a tábornokhoz, szerintem már nem is fog. Mondjuk 100%ig kiszámítható volt ez is, ha az előző részben Obit így elpakolták, logikátlan lett volna a tanonc győzelme. Arról már nem is szólok, hogy két tank nem tudott leszedni egy tőlük kb. 20 méterre lebegő gépet, hiszen jönne az egyértelmű válasz, ők csak droidok, nem tudnak célozni. A szepik nagoyn betörtek ebbe a rendszerbe, reméljük a folytatás kicsit komolyabb és kevésbé kiszámítható lesz, több harccal és kevesebb semmitmondó párbeszéddel.
  10. FlóriBá

    Ki mit hallgat most?

    Tegnap este hallgattam haveromnál, először azt hittem egy 80 évek végi, 90-es évek eleji albumot mutat nekem, de ez nagyon friss, még egy hónapja sem adták ki. Érdekes, hogy vannak akik még ezen a vonalon haladnak. Szerintem kifejezetten jó album, habár nekem néha már túl retro 1-2 szám samplerelése. http://www.youtube.com/watch?v=LCOHo-29UTQ
  11. FlóriBá

    Filmek

    Rec 3. Az első rész valóban tetszett és jó volt végre a boszorkányos kézikamerás baromság után egy zombis, európai történést látni. Aztán a 2. a film felénél lévő töréssel már nem volt annyira élvezetes, sőt néha átcsapott unalmasba. A 3. rész egy lagzin játszódik, az első 20 perc szokás szerint amatőr felvételekből van megvágva. De, itt a film szakít a hagyománnyal és a főcím után átmegy egy normális, fényképezett filmbe. A történet nem lenne annyira béna és ha úgymond amerikásan oldanák meg a dolgokat, magyarul a zombi hordát 1 az 1-ben lemészárolnák azt mondom oké. Mert a maszkok és a belezések nagyon rendben voltak. Azonban itt egymás megevését a pap a gonosz démonok megérkezésével magyarázza és az élőholtak ellen beveti Isten erejét...innentől kezdve a film nálam elásta magát. Mert, most őszintén milyen zombi az, aki felken a falra, már a beleid felé nyúl, aztán két miatyánk miatt lekezd rángatózni és megmerevedik tőle. Ezt követően a film végig erre az ellenszerre épít, ami sajnos inkább a blőd vígjáték felé sodorta a zombi akció-horror helyett. A befejezés már-már szappanoperába illően nyálas, olvastam az írók véleményét, szerintük ez csak egy független, a szériától különálló résznek szánták. Reméljük is, mert harmat gyenge, a nők sem igazán szépek és a zenék...annyira rosszul választották meg az aláfestő zenéket, hogy az már fáj. 4/10, csak a durván lerombolt helyszínek és jó maszkok miatt.
  12. Ma már a trágárság sem olyan, mint rég. Megnézel egy alap filmet, pl. a Kertvárosi Kommandót, a szövegek fele kb. abból áll, hogy csúnyákat mondanak benne. Ez már nem a régi idők, amikor mindenhol cenzúra volt és átnézett szövegek. Nekem mondjuk sosem jött be a Jay és Néma Bob féle stílus, de ha valami baromi rossz, akkor a kib*szott sz*r szerintem sokkal nyomatékosabban tükrözi ezt, mint a szemét, vagy minősíthetetlen. Tehát a káromkodásnak is megvan a maga szükségessége és helye, de olyan, mint az alkohol, nagy mennyiségben és hosszú távon már káros és felesleges + szánalmas. Te meg még ennek fejében pro istenhívő vagy, ha jól tudom, nektek ez felettébb tilos.
  13. FlóriBá

    Sorozatok

    Mi ez az új BSG sorozat? Ahogy látom, már egy ideje megy, de még nem is hallottam róla. Valaki látott belőle részeket, érdemes nézni?
  14. Meglátszik, hogy a többi kritikáját, munkásságát nem ismered. Ha csak fele annyira lennél okos, mint amennyire ő ért a filmekhez és azok háttereihez, akkor nem itt tartanál.
  15. De pont ők? Akik a gyerekmesékről híresek és olyan filmeket hoznak létre, amire anyu ül be a 4-7 éves gyerekeivel? Mert aranyos és kedves mesék, ez tény, de mégiscsak bugyuták a maguk színvonalán és azért egy űropera nem kifejezetten ebbe a témakörbe tartozik. Én jobban örültem volna egy olyan stúdiónak akik filmek terén kőkemény profik és nem a marketing az egyik harci eszközük, amit az eladás érdekében bevetnek. ( Verdák csomagolású saláta, 520Ft-ért...)
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.