Ugrás a kommentre

Yoda József

Ezüst támogató
  • Összes hozzászólás:

    7.364
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    24

Hozzászólások

  1. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

     

    Amióta Jennifer kirakta a Luke idézetet szinte biztosra vehető hogy nem úgy lesz ahogy gondoltuk. 

     

    Egyébként nem csak akkor lehet odabatyós vége ha mindenki meghal. A Rebels vége óta én nem bízok ilyen drámai végkifejletben. Sőt, ez már Filoni névjegye, hogy viszonylagos happy and van.

    A happy enddel nem lenne gond, a szálak elvarrásával már inkább - ez az ami 20 percben nehéz lenne. A Rebels teljesen jó volt ebből a szempontból

  2. 9 perccel korábban, Frenkie írta:

    Ezek nyilvánvalóak. De a dubaji nagy eső most egyszer volt. Sokkal több olyan időjárási jelenség van ami rendszeresebb és szélsőségesebb. Dubajban egy-két nap esett az eső, aztán annyi. Persze lehetséges hogy a klimaváltozás miatt, de az is lehet hogy csak épp ott volt valami a légkörben ami ezt okozta és soha nem lesz ilyen. Magyarán egy eseményből nem érdemes levonni következtetést.

    Ez a dubaji nyilván csak egy esemény volt, de az, hogy az ilyesmik egyre rendszeresebbek, az a klímaváltozás miatt van. Bár Magyarországon ilyen extrém dolgok egyelőre szerencsére nincsenek, azért enyhe mértékben itthon is megfigyelhető volt tavaly nyáron is, hogy korábban ritka jelenségek lettek gyakoribbak. Pl. szinte hetente észleltek kisebb tornádókat, tubákat, ezek 10-15 éve még ritkaságszámba mentek itthon. Szerencsére ezek egyelőre tényleg kicsik, és általában nem veszélyesek

  3. 3 órával ezelőtt, Frenkie írta:

    Az egyik egy időjárási jelenség a másik pedig egy társadalmi, környezetvédelmi probléma.

    Az extrém időjárási jelenségek nagyban összefüggenek a klímaváltozással

    • Tetszik 1
  4. Látom nagyon beakadt ez a Created By dolog neked :D

    Hemlock emlékeim szerint csak annyit mondott Omegáról, hogy a vére képes megtartani a midiklorián-számot, nem volt szó arról, hogy az átlagosnál magasabb lenne neki.

    Ventress tesztjeinél se mutatott különösebb fogékonyságot az Erőre

    • Tetszik 3
  5. Nem, ez nem derült ki, csak annyi, hogy konkrétan ez az ötlet tőle érkezett. De ha tudsz bármit, amiből kiderül, hogy ő kötelezte volna Raut vagy Jennifert, akkor muti.

     

    Ugyanígy, ha esetleg Techről kiderül, hogy mégis ő a CX klón, akkor sem biztos, hogy az az ő agyszüleménye és utasítása lesz (hacsak nem mondják el a készítők) - tehát a kritika sem automatikusan őt fogja illetni.

     

    Igazából az én bajom itt az, hogy méltatlanul kevés figyelmet kap Corbett és Rau. Mindig csak Filoni van elővéve, holott nem is dolgozik közvetlenül a sorozaton

    10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Én azt mondtam Filoni dönt mindenről ami számít, szerinted meg nem.

    Én csak annyit mondtam, hogy nem ő a showrunner, tehát nem elsőszámú felelős. És mivel a showrunner az elsődleges felelőse egy TV sorozat tartalmának definíció szerint, így ő nem lehet elsőszámú felelős.

    • Tetszik 1
  6. De igen.

    "Nem ő a sorozat showrunnere" - ez pontosan azt jelenti, mivel te a "Created By"-ból feltételezted ezt, mint ahogy az rögtön ki is derül az azutáni kommentből:

    2024. 02. 23. - 19:10, Ody Mandrell írta:

    Stáblista első neve: Created by Dave Filoni. Szóval de, Filoni ebben a sorozatban az atyaúristen, nélküle levegőt se vehetnek. ;) 

     

    "Created By" alatt úgy is lehet valakinek a neve, hogy egy kanyi betűt nem tett hozzá a sorozathoz, csak kitalálta az ötletet, hogy legyen egy ilyen sorozat. Sőt, önmagában ez a szerepkör nem is jogosít fel arra, hogy megmondd, mi kerülhet be és mi nem a sorozatba.

     

    Filoninak, mint a Lucasfilm CCO-jának, természetesen van beleszólása a dolgokba, de ez a "Created By"-tól teljesen független pozíció. Nemcsak a Bad Batch-be, Ahsokába, Mandalorianbe vagy a Skeleton Crew-ba van beleszólása, hanem a New Jedi Orderbe, az Andorba, az Acolyte-ba és a Dawn of the Jedi-ba is.

    • Tetszik 1
  7. Ráadásul én is leírtam akkor, hogy Filoninak mindenhez is köze van, hiszen CCO. Akkoriban még nem tudtuk azt sem, hogy Ventress visszahozásának ötlete egyenesen tőle jött. Vagyis nekem rémlik, hogy a rész után mondta Jennifer vagy Rau, hogy Filoni vetette fel nekik az ötletet

  8. 3 órával ezelőtt, Cpt. Rex írta:

    Én látok benne fantáziát. Nem azt irom, hogy teljesen a klónokról fog szólni, de nagyon lehetséges, hogy maradunk ebben az érában, és esetlegesen Ventress koré épül majd a kövi animációs sorozat, de nem csak Ventress-ről fog szólni. 

    És igy lehetnek benne klónok is, mint esetleges segitő kezek.... :) 

    De persze ez csak egy elmélet, és úgy is kell kezelni. 

     

    Amúgy azt vettem észre, ti kb. minden youtuber-t SW Meg szintjén kezeltek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek....... 

     

    Mert alapvetően nagyon kevés jó SW youtuber van.

    SW Explained, Bombastic, Eckharts Ladder, Rixon. Részemről itt ki is merült a lista

    • Tetszik 2
  9. 8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

    Megy a sírás, hogy  bizonyos küldetés nem lesz elérhető azok számára akik nem a drágább verziót veszik a játékból, máskor pusztán csili vili skinekért hajlandóak kipengetni a különbözetet. Most legalább valami értelmes tartalom is jár az ember pénzéért.

    És miért gondolod, hogy azok ugyanezek az emberek?

  10. 16 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

    Jaj, ne menjünk már le egy szappanopera szintjére, kérem szépen..xD  Amnézia :D 

    Mert te hogy nevezed, ha valaki elveszti az emlékeit? Én amnéziának, mert konkrétan ezt jelenti a szó. Nem is értem ezt a kommentet most töled, miközben előtte te is azt találgattad, hogyan lehetett amnéziás. Ha Birodalom kitörölte az emlékeit, az is amnézia ;)

  11. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    Ennyire nem lehet hülye a Birodalom, hogy az egyik legnagyobb tudásbázissal rendelkező ellenálló klón agyát törlik. :D 

    Lehet, hogy ez a mellékhatása volt az "átkonvertálásnak". Lehet, hogy a zuhanáskor verte be úgy a fejét, hogy amnéziás lett. Azért egy sima emlékezetvesztést nem nagy kunszt megmagyarázni. Azt, hogy hogyan élte túl, azt már inkább :D

    • Tetszik 1
  12. Már nem gondolom, hogy ő lenne Tech, de erre a kérdésre azért nem nehéz válaszolni: törölték az emlékeit.

     

    Én a Crosshair-klón teóriáról nem tettem még le :D És tudom, akkor meg felmerül a kérdés, hogy mégis, hogy növesztettek ilyen rövid idő alatt egy kifejlett klónt. Az EU-ban létezett egy ún. Spaarti klónozó henger, ami alkalmas volt arra, hogy akár 1 éven belül létrehozzanak egy kifejlett klónt, és kb. a Birodalom megalakulásakor találták fel, szóval időben is stimmelne, ha esetleg az EU-ból be akarnák emelni.

    • Tetszik 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.