Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    5.728
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    17

Hozzászólások

  1. Én általában szinkronpárti vagyok, de a régi X-Men sorozat szinkronja kritikán aluli. Az hogy a színészek játéka finoman szólva hagy kívánni valót maga után, csak apróság amelyen könnyen átsiklik az ember a fordítások ferdítések viharában. A legjobbak a nevek például ott van Gambit. aki az első évadban Mágus, majd a másodikban Varázsló néven fut, aztán ott van szerencsétlen Morph, aki mivel hasonló erővel rendelkezik, mint Mystique, ezért nemes egyszerűséggel átkeresztelték erre a névre. A probléma ott kezdődik mikor a valódi Mystique is felbukkan a sorozatban - Hmmm na vajon most mi tévők legyünk, hogy ne zavarjuk össze a nézőt? - Jelentem a szinkronos kollégák megoldották Morphból "Mystique fiú", Mystiqueből "Mystique lány" lett... de a Cable, mint Vadember is megér egy misét, ezek tükrében az már nem is hiba, hogy a Bishopot lefordították Püspökre, holott az a karakter vezetékneve, nem pedig a hősneve amivel villoghatna. Olyan is előfordult, hogy egy karakter egy sorát a másik karakter szinkronhangja mondta el.

     

  2. Ez így van, a fikázódása van kereslet nemcsak SW fronton, mindenki szeret hőbörögni, az sem biztos, hogy ez teljes mértékben a véleménye, de ez generálja a sok megtekintést, kommenteket stb. Aki egyet ért vele az is foglalkozik vele, meg amint látjuk az is, aki nem.

    • Tetszik 2
  3. Az lett volna a következő kérdésem, hogy hol láttunk ilyen karaktert, mert tudom hogy láttam már ilyet, de az istenért nem ugrott be hol és olyan volt, mint egy viszkető pont amit nem ér el az ember :D de 

    19 perccel korábban, Bence1997 írta:

    az Új Köztársaság utolsó főkancellárja.

     

    -tól egyből magam előtt láttam a jelenetet. :) 

    • Tetszik 1
  4. 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Észrevettétek, hogy a padawanoknak nincs hajtincse? 

     

    Nekem úgy rémlik mintha valamelyik 1. fázisos HR könyvben említenék, hogy ebben az időben nem volt általánosan kötelező. A mesteren múlott, hogy megköveteli-e a padawanjától.

    • Tetszik 1
  5. A rövidebb hajas verzió talán egy flashback.

     

    szerk.: Ahogy nézem Indara haja is más a többi jelenetben, nem takarja a homlokát. Lehet csak a frufruját tűzte hátra, de az is, hogy azért van hátra tűzve, mert már olyan hosszú, hogy belelógna a szemébe.

    • Tetszik 1
  6. Nekem még egy olyan beleférne, hogy annak ellenére, hogy Vader azt mondta a Császárnak elfelejti egykori mesterét, nem bír megülni a s*ggén és titkon nyomoz/kajtatja Obi-Wan-t, aki így kénytelen kimozdulni a Tatooine-ról, tévútra csalva ezáltal Vadert, aztán összeakadnak még egyszer utoljára utolsó előttire, ahol is Obi-Wan eljátssza a halálát, hogy nyugodtan maradhasson Luke mellett.

  7. Isabela Merced az első új DC-s moziban, a Superman: Legacyben is szerepelni fog, mint Hawkgirl, ennek a filmnek a kapcsán pedig azt mondta, hogy a valódi főszereplő nem is maga Superman, hanem a hős kedvese, Lois Lane lesz.

     

    Ha ez igaz jó alappal fog indulni a következő univerzum... hogy fejjel álljon bele a betonba rögtön a nyitással :lol:

    • Vicces 2
  8. Isabela Merced a Madame Web egyik színésznője fullba nyomja a woke kretént:

     

    "Merced úgy fogalmazott, hogy a Madame Web pontosan azért bukott meg, amiért korábban a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), vagy épp a Marvelek: a férfi nézőközönség még mindig mélységes megvetést érez az olyan mozik iránt, amik erős, független nőket mutatnak be."

     

     

    • Vicces 4
  9. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    Tök jó, hogy volt már ennek egy felvezetése az évadban, és a szinkronnál még figyeltek is, hogy egyezzen. Feltűnt már akkor is de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. A végén kiderült, hogy nem véletlen volt az egyezés. :D

     

    Én nem vettem észre, megmondom őszintén elég nyögve nyelősen fogyasztom a sorozatot, általában evés közben nézek meg egy fél részt, szóval nem 100%-ban van ott a figyelmem, viszont amikor eme részben kiderült a turpisság, visszanéztem azt a részt is így már egész másként csapódik le mikor a herceg meglepődik/megijed abban a részben mikor először látja a Jediket.

  10. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    Nem emlékszem pontosan, Csillaghullás vagy az Éjféli horizont? Az is lehet, hogy ez csak easter egg ami a Nihil szabotőrökre utal.

     

    Jah, akkor jó, azokat még nem olvastam, azt hittem valamit kihagytam vagy nem emlékszem, jelenleg a Fergeteghajtót hajtom :D

     

    1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    Igen de a Nihilek feltűnése csak ezután teljesedik ki. Erre gondoltam főleg.

     

    Jah értem, ez igaz. Furcsállottam is kicsit, hogy Yoda azt mondja békében és reményben egyesítette a galaxist az állomás, holott nemrég csapott oda a Nihil nem is kicsit, de most, hogy írod tény s valós, hogy a Valo-s ( :D ) eseményekig azt hihették szétzúzták a Nihil magját Kassavval eggyütt.

  11. Pozitív meglepetést hozott ez a rész, nem gondoltam volna ilyen fordulatot beletesznek egy ennyire gyerek műsorba.

     

     

    2024. 02. 15. - 16:45, Ody Mandrell írta:

     Jók voltak a kis utalások, mint pl. az elromlott ajtó, ami már a Nihil ügynökeinek a műve.

     

    Ez melyik műben szerepel?

     

    2024. 02. 15. - 16:45, Ody Mandrell írta:

    A befejezés maga a tömör remény és emelkedettség, egy mesés korszak lezárása. Pár órával később kezdetét veszi a Nihil válság és a borzalmak sora. :( 

     

    A megnyitó nem a katasztrófa után van? Amikor Elzar Mann-nak látomása támad a Jedik fénye végén?

  12. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Arra gondolok, hogy eleve miért nem ahhoz nyúltak? Szerintem ott nagyobb impulzusra van szükség az írott tartalomnál, de még egy videójátéknál is.

     

    Ezzel egyet értek én is.

     

    5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    A HR a vérfanoknak szól, nem hinném, hogy rajtunk kívül bárki képbe lenne ezzel a korszakkal (még SAGAViktor sincs nagyon otthon ebben a témában, ami mindent elmond).

     

    Ezzel is. De szerintem maguknak volt egyfajta próbaüzem, képesek-e megvalósítani egy ilyen projektet, könyvekben, képregényekben nem buknak akkorát ha nem jól csinálják, mint mozgóképen, meg nem a közkedvelt érát cseszik szét ha egy újban garázdálkodnak. Aztán most megvannak a tapasztalatok, lehet egyet ugrani a mozgókép felé egy olyan érába amiért csorog a nyála a legtöbb rajongónak.

     

    Aztán a franc tudja csak teoretizálok  :D

     

  13. Ugye a THR olvasmányos projekt, ki tudja talán nem merték egyből mozgóképen kipróbálni az ilyesfajta történet mesélést. Vagy arra gondolsz, hogy A TOR érát is elkezdhették volna könyvekben? Az meg szerintem pazarlás lett volna, mert ha a fő eseményeket könyvekben kezdik el akkor mi marad a mozgóképre, meg ha marad is, akkor a csak mozgóképet fogyasztó átlag nézőnek nem lesz valami kerek. Ha meg csak sidestorykkal kezdenek az szerintem nem lenne nyereséges.

    • Tetszik 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.