Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  7275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

Bence1997 last won the day on September 16

Bence1997 had the most liked content!

About Bence1997

 • Birthday 10/20/1997

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal
 • Érdeklődés:
  Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Recent Profile Visitors

5059 profile views

Bence1997's Achievements

Jedi Master

Jedi Master (4/6)

 • Helpful

Recent Badges

6684

Community Reputation

 1. Eddig mindig szombatonként voltak díjátadók, illetve az utóbbi időkben, ha volt Kantin játék, az is általában szombatra esett, kivéve, ha esetleg ünnepi időszak volt. Szóval ez már-már hagyománynak tűnik a fórumon.
 2. Megint javítva lett az idővonal. Az egyik novellát előrébb hoztam, kicsit utánanéztem a dolgoknak és rájöttem, hogy még a fő képregény 2. száma előtt történik meg a novella. Továbbá a mangát - amihez még mindig nem találtam elérhető utat - hátrébb raktam. Az ok: nemrég olvastam, hogy három szakaszra bontható a több, mint 100 oldalas manga. A Jedik fényében történő eseményektől egészen a The Rising Storm eseményéig tart, szóval ezért illesztettem oda, ahova.
 3. Úgy látom ennek még nem lett topik készítve. Nos, ami késik, nem múlik alapon csináltam neki egyet. A 4 részes mini TY YORRICK karakterét mutatja be, még a The Rising Storm (magyarul Viharfellegek) eseményei előtt. Egyelőre két szám jelent meg - tehát elértük a történet felét - és eddig eléggé kellemes olvasmány.
 4. Szerintem érdekes kis adalékok, láthatjuk, hogy milyen az élet a Starlighton.
 5. Mivel eddig a Kolibri nem nyilatkozott - még mindig - a MG regények megjelenéséről, ezért ez is a levegőben lóg majd valameddig.
 6. Nekem is ez a borító tetszik a legjobban. Egyszerű, de mégis magával ragadó.
 7. Én most feldobom a jövő szombatot, szeptember 25. Mivel már csütörtök este van, inkább hagyok még egy kis időt, addig is megírom a díjátadóra a szövegeimet. És akkor szeptember 25., este 8 óra lenne az időpont. 12 kategória, belesűrítve kb. +-2 órába - kezdési és végcéli csúszásra természetesen számítani lehet, de próbálok majd időben végezni.
 8. Jöhet azon nyomban. Amúgy figyelmedbe ajánlom az idővonalat, amit készítettem, eme topik alatt találod.
 9. A januárban érkező 4. szám borítója. (egyre gyanúsabb nekem ez a mini, pedig még az első szám se jelent meg. )
 10. Az első fázist lezáró felnőtt regény borítója.
 11. Idén decemberben érkezik majd az IDW különszáma, amely a HR 5 írójától egy-egy történetet fog tartalmazni. (Lesz Porter Engle sztori? Jipiiiii. )
×
×
 • Create New...

Important Information