Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  6932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Bence1997 last won the day on May 21

Bence1997 had the most liked content!

About Bence1997

 • Birthday 10/20/1997

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kartal
 • Érdeklődés:
  Könyvek, sorozatok, filmek, képregények, de legfőkébb SW.

Recent Profile Visitors

4202 profile views

Bence1997's Achievements

Jedi Master

Jedi Master (4/6)

 • Helpful

Recent Badges

6159

Community Reputation

 1. Bence1997

  Sport

  Loool. Átkapcsoltam a dán-orosz meccsre, éppen visszajátszották a 2. dán gólt. Mondom: oké. Ezek után visszakapcsoltam a belga-finn mérkőzésre. 5 perc után gondoltam, megnézem mi folyik a másik oldalon... semmi. Oké, visszakapcsolok, mit mutatnak? A belga gólt. szerk.: oké, a belga gól les miatt nincs. Oké. De megint átkapcsoltam a túloldalra, erre mutatják az orosz tizenegyes ismétlését.
 2. Érdekes az egyik concept art: Ez alapján lehet, hogy a párbaj Bobával megtörtént? A fején lévő kibernetika korábban nem volt jelen. Ez talán azt is magyarázná, miért is van neki másabb kalapja.
 3. Ha minden igaz, akkor úgy néz ki, hogy szerdánként jönnek ki a sorozatok, pénteken pedig maradnak a Disney+-os filmek. A Disney valószínűleg azzal számol, hogy hamarosan mindenhol megnyílnak a mozik és az emberek oda mennek majd hétvégenként. Különösen csütörtök este illetve péntek az, amikor megindul a nép a mozik felé. És mivel a Disney -nek nagyon fontos a nyitó nap, ezért más napra pakolja a sorozatait. Mindenképpen lesz változtatás, talán már jövőre is, hiszen egy idő után elég sok tartalmuk lesz, sőt előbb-utóbb egy Marvel és egy SW sorozat egy azon héten fog kijönni - tippre a Hawkeye/Book of Boba Fett kettős ilyen lesz év végén - így szinte muszáj lesz nekik két külön napra tenniük eme két sorozatot, ha mindenképpen azt szeretnék, hogy mindkettő streamelésben tejeljen.
 4. Szerintem Keeve Trennis már akkor kivolt zárva a történetből, amikor kiderült, hogy ez a sorozat a HR végén fog játszódni. Most Keeve a tini éveiben van, ha elél még 50-60 évet, még akkor sem jönne ki a matek. Ha a HR korábban ért véget, mint 82BBY, akkor is már-már vén lány lenne. Amúgy ez a pletyka egybecseng azzal, amit már korábban tudtunk. Tudtuk, hogy egy nő lesz a főszereplő és hogy a küzdősport fontos tényezője lesz a sorozatnak. Baromi kíváncsi vagyok, bár a forgatást gondolom csak jövő ilyenkor kezdik el. De pont a minap olvastam Leslye -vel kapcsolatban egy interjút, ahol már az írói gárdáról is beszélt, mondjuk ennél többet nem osztott meg. Szóval azért már bőven az írásos fázisban tengődnek.
 5. Az alábbi oldalon írtak a széria főszereplőjéről, persze ezt mindenki vegye pletykaként. https://www.giantfreakinrobot.com/ent/exclusive-star-wars-the-acolyte.html Röviden: a stúdió még nem találta meg a főhőst, de mindenképpen egy ázsiai nőt keresnek. A főszereplő a tiniévei végén vagy a 20-as évei elején van, továbbá nagyon jártas a harcművészetekben. Különösen olyan színésznőt keresnek, akinek megfelelő az "atlétikai teljesítménye". Mint ahogy a cím sugallja, a főhősünk valóban a sitheknek fog dolgozni. (ún. sith acolyte) Továbbá azt fogja elmesélni a sorozat, hogy miképpen válik valakiből sith nagyúr.
 6. Bence1997

  Sport

  Ukrajna - Ausztria: 0-2 Észak-Macedónia - Hollandia: 1-2 Oroszország - Dánia: 0-1 Finnország - Belgium: 0-3
 7. nézd meg, hogy melyik héten milyen comic jön ki és meg is van a sorrend. amúgy meg itt van a teljes.
 8. Bence1997

  Sport

  Olaszország - Wales: 2-0 Svájc - Törökország: 2-0
 9. Bence1997

  Sport

  Szép volt. Megvan a pontocskánk, szóval már elégedett vagyok.
 10. Bence1997

  Sport

  Magyarország - Franciaország: 0-3 Portugália - Németország: 1-0 Spanyolország - Lengyelország: 2-0
 11. Érdekesség Cad Bane ruházatával kapcsolatban, hogy ugyanazt viseli, mint a TCW -hez készül fejvadászos történetben. A különbség egyedül az, hogy a mai részben a kalap kisebb, mint az alábbi concept arton.
 12. 2012. február 10. -én láthattuk Cad Bane karakterét utoljára. Azóta egyszer tűnt csak fel, a 2017 -es Darth Maul miniképregényben, amely a TPM előtt játszódik.
 13. Bence1997

  Sport

  Svédország - Szlovákia: 2-0 Horvátország - Csehország: 1-0 Anglia - Skócia: 3-0
 14. Magam alá fogok pisilni, ha megcsinálják. Jesszusom, megmerték lépni. Pedig azt hittem, hogy Fennec lesz az. Bár azért még ő sem olyan kegyetlen, második gondolatom, hogy Boba. DE NEM!!! CAD "MOTHERF*CKER" BANE!!!
×
×
 • Create New...

Important Information