Ugrás a kommentre

Bence1997

Ezüst támogató
  • Összes hozzászólás:

    10.776
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    225

Hozzászólások

  1. A Total Film április 25-ei számában lesz szó a sorozatról. Amandla az Acolyteról:

     

    "Mi vagyunk az előzmények előzménye" - mondja Stenberg. "És az előzményeknek van ez a fajta presztízse, ez a monarchikus hangulat. Az egyik fő kérdésem tehát az volt, hogy meg tudjuk-e tartani ezt az érzékenységet. És igen, sok szempontból igen, miközben olyan elemeket is beépítünk, amelyek igazán kortársnak és átélhetőnek tűnnek. Amikor megnéztem [az elkészült epizódokat], nagyon megdöbbentett, hogy mennyire univerzális a történet." 

     

     

    Image

    • Tetszik 2
  2. Augusztus 21-én érkezik ez a képregény, amely tippre csak egy füzetet fog tartalmazni, de lehet tévedek. A történet a leírás alapján a Tears of the Nameless előzményéül fog szolgálni:

     

    Reath Silas jedi lovag és Amadeo Azzazzo jedi padawan a Jedi Archívumba lett rendelve, hogy többet megtudjanak a titokzatos Visszhang kövekről (lsd. Quest of the Jedi képregény) és azok Erő-erősítő hatalmukról. A kutatásuk során felfedik Darth Ravi, egy régmúlt sith nagyúr sötét legendáját, és küldetését hogy megfejtsen egy ősi rejtvényt ami minden képzeletet felülmúló hatalmat adhat neki... vagy akár teljesen elpusztíthatja.

     

    Író George Mann, a füzet rajzolója Vincenzo Federici.

    • Köszönöm 1
  3. Az Apple Tv+ az este berendelte a For All Mankind 5. évadát! :yeah:

     

    Ezen felül még egy spin-off sorozatot is bejelentettek, aminek jelenleg a "Star City" nevet adták. A történet szerint visszamegyünk a történet legelejére és megismerjük, hogy (mivel a FAM egy alternatív idővonalon játszódik) a szovjetek miképp jutnak el elsőként a Holdra. Megismerjük majd a Vasfüggöny mögött, a szovjet űrprogramba beágyazott űrhajósok, mérnökök és hírszerző tisztek életét, és azt a kockázatot, amelyet mindannyian vállaltak, hogy az emberiséget előre vigyék.

     

    Egyelőre a FAM 2. évadáig jutottam még év elején, lassan folytatom. :D

  4. Ma közzétették a jövő évi F1-es naptárt, újra 24 verseny lesz, Bahrain helyett most Ausztráliában lesz a szezonnyitó (a Ramadán miatt), a Hungaroring újra visszakapta a megszokott helyét, vagyis a nyári szünet előtti utolsó futama lesz és ha jól látom, akkor az év elején elintézik a korán kelést. :D

     

    Image

  5. 18 perccel korábban, Yoda József írta:

    Ma 23:30-kor kezdődik a Disney CinemaCon panelje, ahol hátha kapunk valami update-et a filmek kapcsán. Na dologra azért ne számítsunk :D

    Tudtommal az idei filmekről lesz csak szó, talán egy picit belemennek a jövőévbe, de ezen kívül talán csak egy megemlítést tudok elképzelni a Mandó filmről. A fontosabb infók szerintem csak augusztusban jönnek majd, a D23-on.

  6. Daisy az Empire magazinnal készített interjújában megemlítette, hogy a következő hónapban fogja elolvasni a film forgatókönyvét.

     

    Mik a reményeid Rey történetét illetően a következő SW filmben?

    Őszintén szólva fogalmam sincs. Tudom, hogy miről fog szólni, de ezen kívül nem tudom, hogy mi lesz belőle. De jövő hónapban elolvasok egy forgatókönyvet. Kíváncsi vagyok rá.

    • Tetszik 4
  7. A következő MG regény augusztus 27-én fog megjelenni. A borítón Zenny Greylark látható (igen, a 2. fázisos Greylark család leszármazottja), mellette az Escape from Valo könyvből Kildo néz velünk szembe kivont fénykardjával. Mellettük Churo, a Hutt fog debütálni (még jó, hogy nem dupla r-el írták a nevét :P), a háttérben pedig egy Névtelen!

     

    Image

    • Nagyon tetszik 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.