Jump to content

Iqvi

Tag
 • Content count

  3896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Iqvi last won the day on March 1

Iqvi had the most liked content!

Community Reputation

2419 Nagyon kedvelt

About Iqvi

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Istenmezeje
 • Érdeklődés:
  Sci-fi, star wars, hobbicélból marvel és dc képregények vásárlása.

Recent Profile Visitors

2027 profile views
 1. Mik azok a juniorok amik itthon még nem jöttek ki?
 2. Én is beadatnám ha az van csak.
 3. Ez mondjuk köszönhető nagyban a keleti vakcináknak, és hogy inkább azokból vettünk nagy mennyiséget, például kétszeres áron kínait, és az Unio által biztosított készletet nem használjuk ki egészében. De tény, hogy a gyártókapacitás se olyan, amilyennek sokan elvárják, ezért lassabb a nyugati, nagyobb társadalmi bizalommal rendelkező vakcinák, szállítása. Viszont, azt még hozzátenném, hogy az EU biztosított magyarország számára elegendő nyugati vakcinát a teljes lakosság beoltására.
 4. Bocsánat, hogy nem szóltam idejében közbe. Persze aki akar csatlakozhat a klubbhoz, nincs nagy feltétele a bejutásnak. Ezt az egészet ami elindult, és én is hibás vagyok hogy nem szóltam, de át lehet emelni a Közélet klubba, úgy, hogyha megoldható, hogy a teljes beszélgetés ami a legutóbbi bejelentésekhez kötődően indult innen ki, átemelődjön oda. Így megfelel?
 5. Hát tudod, mindig azzal az ellenséggel a legkönnyebb harcolni, akit saját maguk választottak. De gazdasági és politikai rendszert azt tényleg zseniálisan tudtak kiépíteni. Nem volt olyan táesadalmi ellenállás ami ezt megakadályozta volna, hisz lassan megfőzték a társadalmat. Aztarohadt!
 6. Jönne a Bannhammer az életből?
 7. Sith party vibes. https://www.instagram.com/p/CMCt6MkAiEg/?igshid=i1o8xghkmeda
 8. Bezzeg ez Thanosnak eszébe se jutott.
 9. Ez teljesen megokdhatatlan lenne. Abban a pillanatban megszűnne az ország de facto létezni, amikor mindenki, a közmunkástól a mentősön át a köztársasági elnökig azt mondja, hogy nem jár be dolgozni. Mindent mégse lehet online megoldani. Ha pedig nincsenek működőképes állapotban a társadalom védelmét szolgáló, egészségügyön túli szolgáltatások, akkor a jelenlegi járványhelyzetnek méginkább súlyosak lennének a hatásai. Én inkább azt mondom, hogy ahol megoldható, áljanak át online működésre, és csak ott folytassák tovább a rendes munkát, ahol ez megoldhatatlan, de akkor viszont úgy, hogy a lehető
 10. Valószínű hogy a ránkszabadult brit vírusmutáns miatt van ez. Az sokkal fertőzőképesebb.
 11. Bomarr feletted már leírta. A nagy nyári, nyár végi hepajkodásnak, és a kormány elbaltázott járványkezelésének ,,hála" haltak meg annyian. A kormány volt a felelős.
 12. Egy dolog van, ami segíthet, az a vakcináció. Ezek a bezárások lassítani hivatottak a járvány terjedését, és tehermentesíteni az EÜ-t..
 13. Igen ez jó volt eddig, mert csak heti kétszer volt reggel nyolckor órám. Most majd tuti több lesz, kelhetek mindig hétkor. Teljesen értelmetlennek látom ezt a változtatást, hisz az eddigi órarend jól működött, inkább ahhoz kellett volna órákat hozzáadni (német) meg kivenni (hittan), nem venni egy 180 fokos fordulatot.
×
×
 • Create New...

Important Information