Ugrás a kommentre

Laci!

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Jut eszembe legutóbb Karen Millertől olvastam a Klónok hábuorúja,Külső űr-t

    Az is egész jó lett.Nem az az akciódús Bumm BUMMM háborús regény,de nekem tetszik,jórészt Obi1-ról és Bail Organáról szól,amint egy küldetés alkalmábal elég messzire keverednek a magvilágoktól,Palpi meg nagy serényen szövögeti terveit.

    • Tetszik 1
  2. A lentieket én is csak ajánlani tudom, ezeket valóban érdemes elolvasni. Nekem Pellaeon a Thrawn-duológiában lett az egyik kedvenc birodalmim, ha már előbb szimpi volt, akkor ott még inkább az lesz :D

     

    Mármint a Thrawn kezében?

    Eltudnád miondani,hogy miről szól a történet??Akkor Pellaeon vezeti a birodalmat?

  3. Akkor ajánlom még, a 'Múlt kísértete' a 'Jövő látomása' és a 'Kirajzás' c. könyveket, amiket szintén Zahn írt. Bár szerintem a Kirajzás első fele java részt inkább csak egy elhúzott felvezetés, tele felesleges jelenetekkel, míg a vége összecsapott, ennek ellenére számomra a legjobb Zahn-könyv.

    Személyes kedvencem James Luceno 'Sötét Nagyúr' c. könyve, amit azóta sem tudott überelni semmi. :D

     

    Igen,igen a Sötét Nagyúr c.könyvet már én is kinéztem magamnak:)

    És köszönöm a többi tippet,ezeket el fogom olvasni,csak az a baj ahogy látom,hogy annyi mindent kiadnak mostanába a Star Wars név alatt,ami nem is baj,csak egy részük,hát elég "gagyi",ami nem tesz jót az SW.-nek:(

  4. Én nem vagyok régi rajongó,csak 1éve lettem az,de sok fórumon olvastam a Thrawn trilógiáról,és arról,hogy mennyien dícsérik,szal megrendeltem és nekem eddig ez a kedvencem,(azóta szerencsére már elolvastam jópár regényt)szinte olvasatta magát,nekem nagyon tetszik benne Thrawn karaktere,Ő az az igazi stratéga,akire ekkeor szüksége volt a Birodalomnak,már ami megmaradt belőle,és Pellaeon is egy szimpatikus szereplő a számomra,1szó,mint100,remek könyvek:)

  5. Hát most csak az Empire at war-hoz fűzném,hogy bár a küldetések azok tényleg nem a legjobbak,de azért az előző SW.stratégiákhoz képest előrelépés(szerintem).A galaktikus hódítás pedig hosszú ideig le tud kötni minden SW.kedvelőt.A FOC. hát az nekem nem tetszik.Az hogy egy alvilági banda erősebb legyen a felkelésnél és a Birodalomnál az már nevetséges,de ajánlom ezt a modot,

    http://empireatwar.filefront.com/file/GC_Maps_for_FoC;77639

    ez az alap EAW.galaktikus Conquest térképei,és itt nincsenek Zannék,de megmarad a B-wing a 2.Halálcsillag,Thrawn...

    Szóval így megmaradnak a kiegészítő újjításai,de csak a szokásos Empire-Rebel köntösben.

  6. Nekem tetszik a sorozat,jól kidolgozott,és igazán remek a történet is.Engem a lázadás korai szakaszára emlékeztet,hogy a Galaktikus Szövetség maradék flottája,Stazi vezetésével,le-le csap a Birodalomra.A felkelés is így küzdött eleinte,megvolt a flotta,és zaklatták a Birodalmat,csak most kaptunk egy rakás Jedit,birodalmi lovagokat,meg sitheket.Jó kis sorozat ez tartja a színvonalat.

  7. Nem sűrűn. Az élőszereplős szériában inkább kalandozós sztorik lesznek, űrcsaták (főleg akkora, mint az endori) valószínűleg nem.

     

    Hát az Endorinál nagyobb csata nem nagyon lehetne,max egy párszor a lázadók rajtaütnek majd a Birodalmon.

    De úgy hallottam,hogy a sorozatban kiemelt szerepet fog kapni a galaxis söpredéke,vagyis kicsit belekukkanthatunk majd az ilyen Jabba félék mindennapjaiba.

  8. Sokat szoktuk emlegetni a kedvenc jelenteket, így szerintem beszélni is érdemes róluk. Nehezebb a dolgunk ha egy konkrét képsort kell csak megjelölni. Most épp ez lenne a feladat! Írjátok az EPVI számotokra lekedevsebb jelentéről, ha lehet, egy kis indoklással megfűszerezve. Miért az tetszik a legjobban a filmben?

     

    Nekem a film végi űrcsata visz mindent,ahogy a lázadók flottája kétségbeesetten próbál kitartani addíg amíg a pajzsot semlegesítik Hanék,az egyik legjobb űrcsatajelenet,remélem fogunk látni egy pár ilyet az élőszereplős sorozatban is. :)

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.