Jump to content

Darth Revan9

Tag
 • Content count

  13997
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Darth Revan9 last won the day on September 19

Darth Revan9 had the most liked content!

Community Reputation

2301 Nagyon kedvelt

1 Follower

About Darth Revan9

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés:
  Star Wars, fantasy-k.

Recent Profile Visitors

10146 profile views
 1. Batman: Méreg Ez a kötet a Legends of the Dark Knight sorozat 16-20. számait tartalmazza. Batmant sokszor láttuk már keménynek, erősnek, rettenthetetlennek. De ez a történet egy nagyon egyedi szemszögből mutatja be az olvasóknak ezt a hőst. Talán az egyik legegyedibb. Bruce itt minden eddiginél sérülékenyebb, sebezhetőbb. Ez az öt füzet nagyon drámai. Egy különleges lelki küzdelem története. Senki se hitte volna valaha, hogy egy hős drog függő is lehet, még ha csak rövid időre is. A történet röviden. Ez egy nagyon kemény és sötét sztori volt, még Batman mérvéjével
 2. Nálam egyenlő szinten áll három színász is. Keaton, Bale és Affleck. Mindhárman nagyon jók voltak a maguk módján. Remélem Pattinson is jó lesz. Eddig csak Kilmerrel és Clooney-val voltam elégedetlen. Egyébként szerintem David Mazouz, aki Gotham tv sorozatban játszotta a fiatal Bruce-t, áll talán kinézetben legközelebb a képregénybeli Bruce-hoz. Most még fiatal a srác, de a 2020-as évek végén már megnéznék egy olyan Batman filmet, melyben ő játssza Batmant is.
 3. Egyik ismerősömmel beszélgettünk a DC-ről. Ő érdekes megállapításokat tett Batmannel kapcsolatban. Épp az volt a téma, hogy melyik filmes Batmant tartják sokan különféle szavazások alapján a legnépszerűbbnek. Ugyebár Christian Bale sokszor megnyeri ezeket a szavazásokat. Ismerősöm érdekes véleményt mondott ezzel kapcsolatban, ami engem is elgondolkodtatott, mert szerintem van igazság benne. Christian Bale azért a legnépszerűbb Batman, mert ő volt az a szerencsés, aki eljátszhatta a szerepet Nolan filmjeiben. Ha nem Bale, hanem mondjuk Ben Affleck kapta volna meg Batman szerepét már akkori
 4. Köszönöm. Én is erre tippelek. Illetve remélem, hogy jövő tavasz második felére már nem kell. @caseyjones, hát nem tudom. Trump már többször mondott hülyeségeket. Majd, ha kutatók mondanak valamit, azt már elhiszem.
 5. Az Acélember nálam hatalmas élmény volt. Az összes élőszereplős önálló Superman film közül ez lett a legjobb. Snyder szállított le azt az Acélembert, akit mindig is látni akartam. Az előtte lévő 5 Superman film a közelében sincs ennek a mozinak. Öngyilkos osztag. Jó film lett, nekem tetszett. Láttam már jobbat is, de sokkal rosszabbat is. A Mindörökké Batmanhez, vagy a Batman és Robinhoz képest fényévekkel jobb. Ragadozó Madarak és Harley Quinn. Ez gyengébb lett szerintem, mint az Öngyilkos osztag. Olyan átlagos, közepes. De Harley Quinn itt is nagyszerű benne. Gotham tv-sorozat
 6. Érdekesen fog kinézni ez A Vérvörös Birodalom gyűjtemény. Itt valamilyen oknál fogva minden füzet elején van egy mi történt eddig felirat. A normál Marvel gyűjteményes köteteknél csak az elején van felúszó szöveg. Itt viszont minden füzet elején van. Egy kissé feleslegesnek érzem.
 7. Egyféle puha fedeles kiadás van, amit Rae Carson írt. A bővített változat reklámszöveg mindegyiken ott kéne, hogy legyen. Az enyémen ott van.
 8. Köszönöm! Igen, szerencsére biztosítanak valamennyit. Megbízási szerződések alapján kapok pénzt többfajta elvégzett munkáért. Köszönöm. Igen, tényleg alacsony. De öcsémmel együtt élek és a jövedelmeinket mindig is közösen kezeltük. Régebben is így volt ez, mikor édesanyám még élt. Ezt szoktuk meg. Öcsémnek pedig most lett piaci munkája. Igaz neki csak részmunkaidőt sikerült. Kb. havi 55.000-60.000-ért. De a kiadós pluszokból össze tudunk kalapálni annyit, hogy meglegyünk. Anyám megtanította, hogyan kell gazdálkodni. Köszönöm szépen. Én is remélem.:)
 9. Jó lenne, ha a The High Republic következő könyveit bejelentenék.
 10. Végre, 6 és fél hónap kín és szenvedés, valamint legalább 60 piaci álláshelyre és 10 közfoglalkoztatotti helyre való jelentkezés után felvettek a múzeumba dokumentációk archiválására és szkennelésre. Igaz, ez is közfogis - havi 70.000-rel, de még így is az elmúlt évek legjobb ajánlatát kaptam.
 11. Én egy Qui-gon Jinn és Obi-van Kenobi tv sorozatnak, filmnek, vagy rajzfilmsorozatnak örülnék. Ifjú Palpatine film: én most úgy gondolom, hogy nekem nem kell. A Darth Plagueis ezt teljesen jól feldolgozta, annál jobb változatot nem tudnak készíteni.
 12. Áprilisban még biztos nem jön magyarul. Túl korai lenne. Más képregények vannak belőve oda. Én úgy saccolom, hogy június-július környékén jöhet a Star Wars 2. sorozat Vol 1-ese, a Darth Vader 3. sorozat Vol 1-ese, augusztus-szeptember környékén jöhet a Doktor Aphra 2. sorozatának Vol 1-ese és a Bounty Hunters Vol 1-ese. Nem tudom még , hogy a Köztársaság Fénykora hogy fog haladni, de valamikor október-november, vagy 2021. december- 2022. január környékén lehet reális a magyar megjelenés.
 13. Fú, ez a Vérvörös Birodalom kiadvány durván vastag. 505 oldalas az eredeti kiadás, amit megkaptam. Árban biztos ott lesz. Szerintem 12.000-15.000 körül lesz.
 14. Vajon ezen sztorik gyűjteményes kötetei mikor jöhetnek? Már 2021 tavaszán? Szerintetek érdemes lenne mind a négy sorozatot futtatni párhuzamosan magyarul? Én azt vettem észre, hogy sokan ezt szeretnék.
 15. Sajnos biztos. Több régi résznek több kiadása is volt már. Ilyenkor nagyon erősen visszakoznak. De azért rákérdezek hátha mégis meggondolnák magukat. De sajnos nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. A Delta Visionnál a molyon valamelyik karcban ismét szóba került Feist és a Résháború. A Deltánál nagyon szeretnék Feistet is felkarolni. A Delta egyik kiadó vezetőjének egyik elsődleges kedvence Feist. De épp most vágtak bele Steven Eriksonba, ami nagyon nagy falat. Amíg nem fut ki valamelyik nagyobb projektjük, nem valószínű, hogy bele tudnak vágni. Azt hiszem David Gemmel áll legközelebb ahhoz,
×
×
 • Create New...

Important Information