Jump to content

Darth Revan9

Tag
 • Content count

  15413
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Darth Revan9 last won the day on September 4

Darth Revan9 had the most liked content!

1 Follower

About Darth Revan9

 • Birthday 11/09/1987

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Magyarország Szeged
 • Érdeklődés:
  Star Wars, fantasy-k.

Recent Profile Visitors

11956 profile views

Darth Revan9's Achievements

Council Member

Council Member (5/6)

3180

Community Reputation

 1. Batman: Kísértetlovag A gyűjteményes kötet most a Legends of The Dark Knight halloweeni különszámaiból válogat az 1993 és 1995 közötti füzetekből. Eleinte azt hittem, hogy gyenge lesz a felhozatal, de kiderült, hogy nagyon is jók ezek a történetek. Jeph Loeb írása nagyszerű. Tim Sale rajzai pedig továbbra is kissé szürreálisak. A Hosszú Halloweennál meg megszoktam. Az első történet, a Félelmek Madárijesztőt teszi meg főgonosznak és megmutatja Bruce Wayne emberi, sérülékeny voltát is. Őrület. Ezúttal az Őrült Kalapos lesz az ellenfél. Szellemek. A három sztori közül ez lett a legszürreálisabb. Dickens klasszikus meséje Batman világában. Mindhárom sztori nagyon tetszett. Mindegyik mély lelki, pszichológiai mondanivalóval bír. Egyedül a harmadik sztoriban nem tetszett annyira Pingvin megvalósítása. Ezt leszámítva nagyon élveztem ezeket a történeteket. Négy és fél.
 2. Nem, mert nem publikus a dolog, de a forrás hivatalos.
 3. Nagyszerű, akik elsők között tudtam meg, hogy lesz második évad.
 4. Bizonyos szemszögből nézhetjük úgy is, hogy a fénykardkészítés hívhatjuk speciálisan "kovácsolásnak" is. Egyébként csak nekem új, hogy lesz második évad a Visions-ből?
 5. Ezek szerint Blomkamp kitért volna a Mérnökökre is?
 6. Szerintem is a markolatot simán kovácsolhatják.
 7. Igen, ebben van igazság. De csak akkor, ha lesz szinkronos változat a sorozatokhoz. Személy szerint én biztos nem fizetek elő rá, erre két nyomós okom is van.
 8. Hú, hát ez össze-vissza van náluk is. Áramlatok, Hullámtörés, Kóbor lovag, Tomboló Erő II. Gazfickók, A gonosz útvesztője, Sötét Nagyúr, A túlélők keresése, a Kirajzás, Darth Bane könyvek (?), az első, régi Thrawn-trilógia, Jedi Akadémia trilógia. Most így elsőre ezek jutottak eszembe, amik Legendák csíkkal és nélküle is kijöttek.
 9. Batman: Joker Brian Azzarello Joker képregénye egy újabb, külön utas DC képregény, ami nem igazán része az épp aktuális Batman kontinuitásnak. Kb. olyan kategória, mint A Sötét Lovag visszatér. Ez alaposan érződik a sztorin is. Az univerzumot azt hiszem Batman Damned-nek hívják. Azzarello igyekezett egy keményvonalas bűnügyi sztorit összehozni. A realizmus abszolút érzékelhető a képregényen. Joker kinézete külön érdekes, nem lehet nem észrevenni a tökéletes hasonlóságot Heath Ledger Jokerével. Azt hiszem ez nem véletlen, hisz a képregény eredetileg 2008-ban jelent meg. Nem is tudom, olyan fura sztori volt ez. Az eseményeket végig egy Jonny Frost nevű piti kis bűnöző szemszögéből látjuk, aki csatlakozott Jokerhez. Nem volt szimpatikus a figurája, nem is tudtam átérezni sem gondolatait, sem motivációit. Gyenge figura lett. Őszintén nem volt nagy durranás az egész sztori szem. Joker kijött Arkham-ből és megpróbálta visszaszerezni a hatalmát. Sorban jöttek a történetben Batman ellenségei is, akik Jokerrel különféle interakcióba kerültek. Őszintén, több helyen unalmas volt a sztori. Érdekes volt a gothami alvilág ilyen szemszögű bemutatása. Viszont összességében nem lesz a kedvencem. Valamiféle dinamizmus hiányzott ebből a történetből, ami izgalmassá és megfoghatóbbá tette volna ezt az egészet. Azzarello nagyon erőltetett módon próbálta utánozni a nolani realizmust. Nos, ami bejött Christopher Nolan-nek a mozivásznon, az itt, ebben a képregényben nem jött össze olyan jól. Nem éreztem sem a feszültséget, sem a drámai izgalmat. A jó rajzok és az érdekes ábrázolás mentette meg a sztorit. Hármas. Nem tudom ajánlani.
 10. Akiknek erre lesz pénze, azoknak biztos jó lesz.
 11. @misafeco, boldog szülinapot!
 12. És miért is lesz jó? Igen, ez is benne van.
×
×
 • Create New...

Important Information