Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  12.278
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

971 Nagyon kedvelt

Bomarr tevékenysége

 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

8.875 profil megtekintés
 1. Ott van a neve a kép fölött
 2. Trailer

  A Disney érában még egyik film se volt tele ennyi érdekes helyszínnel. Jó kis kalandfilmnek ígérkezik
 3. Videjó játékok 2.0

  Jönnek a kritikák az új Gof od War-ról és egyelőre az egekbe magasztalják. Videojátékot rég vártam ennyire.
 4. Érdekes. Lehet hogy az lesz a nagy fordulat, hogy ő lesz Emilia Clarke karaktere és kiderül hogy Solo volt csaja a főgonosz?
 5. Könyvek

  Olvastam. Egy okés, könnyed olvasmány. Ha nem vár tőle sokat az ember egynek elmegy. Nekem a három novellából ami szerepel benne a Poe-s tetszett a leginkább. Egyrészt van egy kis visszaemlékezés a gyerekkorára meg kiderül, hogy miként csatlakozott az Ellenálláshoz.
 6. A filmben kifejezetten kivan hangsúlyozva hogy az átlagnál többet tud az Erőről. Hogy kalóz lenne arról szó sincs. Deha neki nem hiszünk akkor talán hihetünk a nála is nagyobb Erőhasználó Rey-nek. Hisz ő az első aki kimondja hogy a szülei senkik. Ha ebbe a dologba fordulatot akarnak hozni akkor nem azt kell megmagyarázni hogy Maz miért kamázik- ez a kisebb része- hanem hogy Rey miért emlékszik rosszul. Nade épp ezaz, attól hogy Mault visszahozták ez az ötlet ugyanugy marhaság maradt. Ezen semmit nem változtatott az hogy meglépték. És persze hogy megléphetik azt is hogy Rey múltját megkavarják. Az hogy meglépik-e vagy sem az semmit nem változtat azon hogy ez az ötlet egy marhaság Mert tönkretesz egy jó üzentet és megtöri a logikus ivét a sztorinak. Ez a nagyot markolás egyébként se nagyon megy az SW-nek. Egyszerüen vannak dolgok amiknek annyira minimális az esélye hogy fölösleges velük foglalkozni. Például volt már hogy békák potyogtak az égből ennek ellenére ha kimegyek a szabadba nem számolok a dologgal. Épp igy nem számolok azzal se hogy Rey múltját jól irják át. Ha átirják az zöldség lesz.
 7. Könyvek

  De engem pont a kánon érdekel. Pont arra a történetre/világra vagyok kiváncsi amit a story group ki akar kibontani. De ez teljesen szubjektiv dolog, én nem akarok senkit lebeszélni a legendákról. Ha valakinek tetszik és örömet okoz az szuper. Elvégre az egész SW erre van kitalálva: hogy szórakozzunk. Úgyhogy mindenki azt fogyaszt belőle ami őt érdekli. Engem a kánon érdekel. Egyébként még azt se mondom, hogy semmi nem tetszett a legendák könyvekből, mert az antológiákat imádtam. A mai napig az egyik kedvenc könyvem a Történetek Jabba palotájából. Amiatt választottam anno a nicknevemet is. Viszont sajnos a legtöbb legendák könyv nem tetszett. Azok sem amikről az a közvélekedés hogy szenzációsak. És se időm se energiám hogy elkezdjem levadászni azokat a legendák könyveket amik esetleg tetszenének, pláne hogy engem mint emlitettem pont a kapcsolódási pontok, az összefüggések vonzanak az új könyvekben. Én csak azt nem értem hogy miért akarod feltétlenül másokra tukmálni a Legendákat? Most öszintén, nem mindegy hogy mások a szabadidejükben mit olvasnak? Ha nekem a kánon tetszik igazán azzal most mi rosszat okozok? Szerintem olvasson mindenki azt amit szeretne.
 8. Mármint úgy értem: az ep.7 premier jobb volt mint bármelyik másik ep.7 vetités.
 9. Igen az egész ott hibádzik, hogy itt nem arról van szó, hogy Rey-el közlik, hogy ő egy senki és akkor most indulhat a lamentálás hogy hazudnak neki vagy sem. Ő maga mondja, hogy a szülei senkik. És teljesen igaza van Dzséjtnek abban is, hogy az ep.9-nek logikusan kikell tennie a pontot a történet végére, nem újrakell mesélnie az egészet. Természetesen ettől még Abrams felrúghatja az ep.8 alapjait csak akkor odajutunk hogy az egész egy óriási marhaság lesz. Abrams pedig szerintem profi és nem akar marhaságot írni.
 10. Mi a második sorban ültünk úgyhogy nekünk ez nem tünt fel De ez gáz hogy a premieren is volt ilyen. Viszont a hangulat nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik másik vetitésen.
 11. Az eddigi tapasztalatom az hogy a premier után már óriási lutri a mozizás, mert sokszor olyanok is beülnek, akiket alig érdekel ezért előfordul hogy hangosan kajálnak vagy ki-be járkálnak. Szóval én tuti premieren nézem. Azaz egyetlen amiben még sose csalódtam. Olyankor tényleg csak olyanok vannak ott akiket kifejezetten érdekel a film.
 12. Nyilván egy irás alatt álló fiktiv történetnél bármi megtörténhet. Viszont az egy másik kérdés hogy minek van értelme. Ha már régi trilógiás párhuzam: ott az ep.6 megerősitette az ep.5 nagy fordulatát a főhős kiléte kapcsán. Szóval ha azt követik....
 13. Könyvek

  Miért? Engem nem érdekelnek a legendák könyvek. Csak azért olvasok SW regényeket mert a filmregényeken kivül az újak igyekeznek komolyan venni a kánont, vannak érdemi kapcsolódási pontok, és jól kiegészitik a filmeket. Egyébként önmagukban csak közepes ponyvák. Szerintem.
×

Fontos információ