Ugrás a kommentre

misi920

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    388
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Hát végigjátszottam az ME3-mat.

    Egyet kell értenem azokkal akik azt mondják hogy nem tetszik. Amikor elkezdtem játszani vele akkor már halottam, hogy sokaknak nem tetszik de úgy voltam vele, biztosan csak a vészmadarak trollkodnak... Amikor vége lett vagy 5 percig ültem némán nem akartam elhinni, hogy most mi van????? ez lenne az a nagy epikus vég?? én úgy ültem ide le hogy most szétrúgom a tetves reaperek seggét erre 3 végkifejlet ami ugyanaz kis eltérésekkel..... amúgy a játék az utolsó óráig 10ből csillagos 11-es, hozza a ME hangolatot van egy olyan érzésem hogy a multi miatt lett ilyen az egész :hmm:

  2. Jujj. :D Nálam az első FPS a Wolfenstein 3D volt, az első RTS meg az eredeti C&C. :) Életem első videójátéka meg egy az a TV-re kapcsolható kis NDK-s kütyü, amiben egy vonalat kellett tologatni teniszezés címén. :D Első komolyabb játék meg egy Elite (nem az űrhajós, na az volt az első űrszimulátorom) nevű játék (egy kis csávót kellett terelgetni egy labirintusszerű pályán és lelőni a támadó robikat). Ami meg már "jól" nézett ki, az a Golden Axe, kvázi az első koop játékom volt. :D

    Nekem életem első játékom nem is tudom eredeti vagy klón Nes volt-e :hmm: A tank city meg mario meg valami vadászgépes cucc volt :D

  3. Nekem az első fps-m a Return the Castle Wolfenstein volt :D Az első RTS-em meg a Comand & Conquer Tiberian Sun :) (igaz a Tiberian Sun-t soha nem vittem végig xD)

    Az első rpg-m nem is tudom talán a Dragon Age Origins vagy nem is tudom :hmm:

  4. Amúgy néztem, hogy ahogy közeledünk a fénysebességhez, úgy egyre lassabb a gyorsulás(oké, ez furán hangzott), és ahhoz, hogy elérjük végtelen energiára lenne szükség, ezért valaki azt találta ki, hogy egy térbuborékban kell utazni, ahol tulajdonképpen a buborékban nem is mozgunk, de azon kívül igen, így nem kell gyorsulni, viszont ehhez negatív energiára lenne szükség.

    És mi van hogyha magát a teret változtatnánk meg? (lehet hogy egy kicsit a Star trek üt vissza :D)

  5. Fuss neki még egyszer. Az Asgardok azt mondták, hogy hasonlóak voltak, mint mi, nem azt, hogy mi voltunk azok. Mert ugye az Asgardok így festettek elkorcsosult idejük előtt:

    Én nem mondtam egy szóval sem hogy mi voltunk, csak hogy hasonóak voltak :)

  6. Inkább KisKósával és Darth Sky kolégával értek egyet, de mélységesen! :)

    Egyet értek, én sem vagyok valami népszerű a közösségben amiben vagyok, de megmondom őszintén nem is akarok!

    Akik megérdemlik azokkal jóban vagyok akik meg üres ribik azokat kerülöm, hiába néznek ki jól valahogy mindig visszataszítanak :para:

    És jó látni hogy nem vagyok ezzel egyedül.

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.