Ugrás a kommentre

Star Wars termékek rendelése az Amazonról, az SW Saga köreműködésével


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Star Wars termékek rendelése az Amazon.com -ról, az SW Saga közreműködésével

 

amazon_banner.jpg

 

Mostantól remélhetőleg pár kereskedelmi hirdetés is felkerül majd az oldalra, egyelőre kísérleti jelleggel. A bal oldalon láthattok három The Clone Wars linket, amelyekre kattintva az Amazon oldalára juttok, ahol ha vásároltok a TCW valamelyik évadából, azzal az oldalt is segítitek. A lényeg, hogy a linket követve vásároljatok, mert csak akkor lesz haszna (szó szerint) az akciónak. Így azon túl, hogy potom pénzért magatokat is hozzásegítitek egy gyönyörű és igényes kiadványhoz, még az oldalt is segítitek. Ha bármilyen kérdés felmerül, szívesen válaszolok. Addig is kedvcsinálónak alább olvashatjátok a második évad kritikáját.

 

 

The Clone Wars 2. évad BD kritika

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kétszer hármas kiadásban adták ki, nálunk már nem kapható de az amazonról még rendelhető. Viszont irgalmatlan drága. 125 dollárt adnál a 4-5-6 részekért? :) Rohadt drágák a DVD-k mert már alig maradt belőlük gondolom.

 

Köszi Norbi, bár illúzióim nincsenek. :) Azért ez egy jó lehetőség azoknak akiknek kell ez a kiadvány és az oldalt is szeretnék támogatni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Eredetiben megvan mindegyik dvd-n, de ugye én úgy vettem meg, hogy amikor kijött a film, nem várogattam. Meg kazettán ugye szintén van 3 rész. Akkor majd meglátom, a CW-ra nem vagyok vevő, jó az így, netről leszedve is, meg kevés olyan rész van, amit többször is szívesen újranézek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.