Ugrás a kommentre

J. J. Abrams rendezi az új Star Wars filmet - a hír hivatalos


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A StarWars.com megerősítette a legutóbbi hírek valódiságát. A legújabb Star Wars film rendezője J. J. Abrams lesz. Kathleen Kennedy az alábbiakat nyilatkozta:

 

J. J. a tökéletes rendező erre a feladatra. Azon kívül, hogy kiváló filmkészítő, még ehhez a franchise-hoz is ért. Érti a
Star Wars
esszenciáját, és tehetségével felejthetetlen filmet készíthet.

 

És itt van George Lucas:

 

Engem lenyűgözött, ahogy J. J. filmeket készít és elmeséli a történeteket. Ő az ideális választás, hogy megrendezze az új
Star Wars
filmet és a hagyaték nem kerülhetett volna jobb kezekbe.

 

Na meg persze a rendezőnk, J. J. Abrams:

 

Megtiszteltetés, hogy a
Star Wars
következő fejezetének része lehetek és együtt dolgozhatok Kathy Kennedyvel és ezzel a csodálatos csapattal. És most még inkább hálás vagyok George Lucasnak, mint akkor, amikor még gyerek voltam.

 

Abrams a Disney | Lucasfilm zászlaja alá hozza producer barátját, Bryan Burköt és olyan személyekkel konzultál, mint Lawrence Kasdan és Simon Kinberg. Kasdan már veteránnak számít a Lucasfilmnél, hiszen ő írta a forgatókönyvet A Birodalom visszavághoz, Az elveszett frigyláda fosztogatóihoz és A Jedi visszatérhez. Kinberg pedig íróként dolgozott a Mr. és Mrs. Smith-en és a Sherlock Holmeson.

 

Abrams és a produkciós cége, a Bad Robot már több blockbusterrel is bizonyítottak: Star Trek, Super 8, Mission: Impossible Ghost Protocol és persze idén jön a Sötétségben – Star Trek.

 

Abrams már dolgozott együtt az ILM-kel, köszönhető a fentebb említett néhány filmnek. Ezeken kívül tévés produkciókhoz is volt köze, ilyen például a Lost, a Felicity, az Alias és a Fringe.

 

Remélem, hamarosan jönnek majd a színészekről is a hírek. smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.