Ugrás a kommentre

Hivatalos: jönnek a spin-off filmek!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

karakterek.jpg

Bob Iger, a Walt Disney Pictures vezérigazgatója igazolta a pletykákat, miszerint olyan Star Wars filmeket is láthatunk majd, melyek nem viselnek epizódszámot.

A CNBC-n tegnap ezt mondta:

 

Voltak spekulációk arról, hogy különálló filmek is fejlesztés alatt állnak. Ezt megerősíthetem, sőt több ilyen filmen is dolgozunk. Larry Kasdan és Simon Kinberg olyan filmeket írnak, amelyek nem képezik majd a saga részét és nagyszerű Star Wars karaktereket helyeznek a középpontba. Továbbra is az a tervünk, hogy a 7., 8. és 9. epizódot nagyjából egy hat éves periódus alatt készítsük el, mely 2015-ben kezdődne. Lesz még egy pár másik film is ez alatt az idő alatt.

 

A Starwars.com-ról megtudhattuk továbbá, hogy Kasdan és Kinberg két külön filmen dolgozik, melyek a 7. epizód után kerülnek majd mozikba. Arról nem szól a fáma, hogy mely karaktereket választottak az első filmek célpontjául, azonban az gyanakvásra adhat okot, hogy a bejelentés előtt egy nappal kelt szárnyra az a szóbeszéd, hogy Yoda történetét ismerhetjük meg először.

Másik régóta népszerű pletyka, hogy Boba Fett is saját filmet kap. Az ötlet még a Disney-korszak előtti időkből származik, mikor Joe Johnston (a karakter alkotója) kereste meg az ötlettel Lucas-t. Ezek ésszerű választások, hiszen Yoda gyerekbarát karakter, Boba Fett pedig az egyik legkedveltebb.

 

Ti melyik karakterrel látnátok legszívesebben egy ilyen filmet?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.