Ugrás a kommentre

Hogyan készültök május 4-re?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Május negyedike nagy nap a Star Wars rajongók számára, hiszen ezen a napon tartjuk a Star Wars Napot. Az egész egy német riporternek köszönhető, aki a “May the Force be with you” kifejezést félreértelmezte és “Május negyedikén veled leszünk” lett belőle. Ezért ezen a napon ünnepel mindenki.

 

Sokan jelmezt öltenek magukra, felvonulásokon vesznek részt, maratonokat tartanak vagy csak egyszerűen valamilyen Star Warsos ruhadarabbal, kitűzővel tisztelegnek. Én személy szerint dolgozni fogok, úgyhogy nem lenne szerencsés jelmezben teremőrködnöm a galériában, egy szépséges, Padmét ábrázoló nyaklánccal azért megemlékezem erről a napról.

 

Itt az oldalon több meglepetéssel is készülünk nektek, a holnapi nap ugyanis az oldal életében is elég fontos szerepet fog játszani, de erről részletesebben a következő bejegyzésben fogunk beszámolni. wink.gif Érdemes lesz holnap velünk tartani!

 

Ti hogyan fogjátok ünnepelni ezt a napot? Terveztek maratoni filmnézést vagy olvasást? Esetleg az 501-es légióval tartotok és jelmezbe bújva sétáltok végig Budapesten?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.