Ugrás a kommentre

Rebellion: Razor's Edge fülszöveg


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

mw-leia-197x300.jpgKaptunk végre egy hosszabb fülszöveget Martha Wells szeptember 24-én megjelenő regényéhez, a Razor’s Edge-hez, ami, mint tudjuk, egy új trilógia első része.

 

Nehéz idők járnak Lázadókra. A Birodalom elől nem menekülhetnek és a létfontosságú ellátmányok hiánya miatt nem tudják befejezni az új, titkos bázisuk építését a Hoth bolygón. Úgyhogy amikor a Középső Gyűrű kereskedői olyan árucikkeket kínálnak eladásra, amire nagy szükségük van, Leia Organa hercegnő és Han Solo vezetésével delegáció indul, hogy alkut kössenek.

 

De egy árulás miatt a Lázadók hajójának olyan területre kell belépnie, amit kalózok uralnak. Leia sokkoló felfedezést tesz: a martalócok az ő szülőbolygójáról, az Alderaanról jöttek, fosztogatni kezdtek a túlélésért és tartoznak egy kalóz armadának, ami gondolkodás nélkül átadja a hercegnőt a Birodalomnak, ha megtudják, hogy ki is ő valójában.

 

Bűnnel, hűséggel és árulással küzdve Leia eltökélte, hogy segíteni fog honfitársainak, még akkor is, ha a birodalmi erők fogva tartják őt a saját hajóján. Csapdába esve gyilkosok és kegyetlen zsarnokok között, Leiának és Hannak – oldalukon Luke-kal, Csubakkával és egy harcra kész csapattal – le kell győzniük a halált, hogy a Lázadást is életben tarthassák.

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.