Ugrás a kommentre

Nem lesz szó a VII. epizódról a Comic-Conon


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

celeb.jpg

 

A Starwars.com hivatalos közleményben jelentette be, hogy, bár jelen lesz a július 17. és 21. között megrendezésre kerülő, San Diegó-i találkozón, nem tudunk meg semmit az új filmekről.

 

…a péntek újra “
Star Wars
Nap” lesz, könyvekkel, képregényekkel és játékokkal foglalkozó panelekkel. Viszont, a korábbi találgatásokkal ellentétben, nem lesz a VII. epizóddal foglalkozó tartalom.

 

A Comic-Con után nem sokkal, július 26. és 28. között Essenben kerül megrendezésre a Celebration Europe, melyen már esélyesebb, hogy hallunk néhány nagyobb bejelentést.

 

A Celebration Europe-on a
Star Wars
múltjából, jelenéből és jövőjéből látunk vendégül szereplőket, és az egyre közeledő VII. epizóddal kapcsolatos hírek mellett, ki tudja, ki lep meg minket egy látogatással.

 

Az eddig bejelentett vendégek között olyan nevek szerepelnek, mint Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Ian McDiarmid, Peter Mayhew, Jeremy Bulloch, Ashley Eckstein, Ben Burtt, Dave Filoni és Kathleen Kennedy. A műsorvezetők között pedig ott lesz Warwick Davis és Pablo Hidalgo is.

 

Ha a Comic-Con és a CE is eltelik nagy hírek nélkül, a Disney közönségtalálkozóján, a D23-on (augusztus 9-11.) még lehet esélyünk arra, hogy megtudjunk ezt-azt. A The Hollywood Reporter kapcsolatai tudni vélik, hogy fontos információk kerülnek majd napvilágra:

 

Bennfentesek szerint több Star Wars színész is megjelenik majd a D23 Expón, bejelentve részvételüket a J.J. Abrams által rendezett trilógiában.

 

Amint ezek valamelyikén megtudunk valami érdekeset a Star Wars jövőjével kapcsolatban, hírt adunk nektek róla.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.