Ugrás a kommentre

Fordot megvesztegették


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Harrison Ford Conan O’Brien talkshow-jába látogatott, hogy legújabb filmjét, a Paranoiát promotálja. A műsorvezető nem hagyhatta ki, hogy a Star Wars-ról kérdezze, melyre a színész a szokásos módján reagált (nagyjából sehogy). Ezután O’Brien egy eddig be nem vetett taktikát próbált ki: ezer dollárt ígért Fordnak, ha elárul valamit a VII. epizódról.

 

 

 

Miután a színész eltette a pénzt, ezt válaszolta:

 

Harrison Ford: “Réges-régen egy messzi-messzi helyen…” A többit elfelejtettem.

Andy Richter: Valójában egy messzi-messzi galaxisban volt.

HF: De réges-régen volt, ugye?

AR: Igen, több értelemben is.

HF: Fogalmad sincs róla, milyen régen volt… Tényleg réges-régen volt, és úgy érzem messze-messze is volt. De úgy hallom, hogy azon gondolkodnak, hogy csinálnak még egyet.

 

Még, ha nem is tud pontosan idézni a filmből, mely híressé tette, Ford a humoránál van, és úgy néz ki továbbra is érdekli a projekt. Az amerikai műsorvezetőknek meg másik módszert kell találniuk, hogy kihúzzanak belőle valamit, hiszen a Disney valószínű, hogy nem ezer dollárt fizetett a hallgatásáért. smile.gif

 

A műsorban később egy összeállítással kedveskedtek neki, melyben összegyűjtötték a leghíresebb “Ford-finger”-öket, azaz azokat a jeleneteket, melyekben ingerülten mutogat. Vicces. laughing.gif

 

 

 

A színész ezután élőben is bemutatta a mutatóujját, mikor szóba kerültek a Hupikék Törpikék (az előző rész lenyomta a Cowboyok és űrlényeket).

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.