Ugrás a kommentre

Ian McDiarmid a Palpatine-pletykáról


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

mcdiarmid2013.jpg

 

A Comicbook.com szerint a kanadai Fan Expón arról kérdezték Ian Mcdiarmidet, hogy mennyi valóságalapja van az Uralkodó visszatéréséről szóló pletykának:

 

Hát, annyi szóbeszéd van. Mint ahogy ti sem, én sem tudok semmit, mivel még nincs is mit tudni. Tudjuk, hogy John Williams írja a zenét. Ezt bejelentette Kathleen Kennedy, mikor mind Essenben voltunk, de mást sem ő, sem más nem mondhat, mert az értesüléseim szerint még mindig a forgatókönyvön dolgoznak.

 

Szóval egyelőre ő sem tud többet a rajongóknál, azonban nem is zárkózik el a lehetőségtől:

 

Mindenféle pletykát hallottam már, viszont én még nem tárgyaltam senkivel, nem írtam alá semmit. És egyébként is, én halott vagyok… persze feltámaszthatnak. Igen, hallottam már szellemekről, hallottam már klónokról. Rengeteg lehetőségünk van. De amíg nem kapom meg azt a hívást, amit korábban is megkaptam már, nem fogom elhinni, hogy benne lehetek. Nem is gondolom, hogy dolgozhatnék majd rajta, mert szerintem egy egészen új világot fognak teremteni. Lehetnek benne régi kedvencek, de valószínűleg a korábbi karakterek leszármazottainak kalandjait követjük majd, olyan új ellenségekkel, melyeket George Lucas-on kívül más nem agyalhatna ki. És remélem is, hogy így lesz, mert éppen ebben nagyszerű a Disney, új emberekkel viszik tovább, és újra feltalálják, mint minden nagy műalkotást előbb vagy utóbb.

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.