Ugrás a kommentre

Benedict Cumberbatch a 7. részben?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Film Chronicles írt róla először, hogy a Sherlock és Star Trek – Sötétségben sztárjának, Benedict Cumberbatch-nek már biztos a helye az új Star Wars film színészei között és hamarosan megtörténik a hivatalos bejelentés is.

 

Azért érdemes odafigyelni erre a hírre, mert a Film Chronicles arról híres, hogy tényeket közölnek, nem nagyon szoktak spekulációkra hagyatkozni. És az sem elhanyagolható tény, hogy J. J. Abrams már dolgozott együtt a színésszel. Cumberbatch legutóbb így nyilatkozott a Total Filmnek:

 

Gyerekként jobban kötődtem a
Star Wars
hoz, akárcsak rajtam kívül még sok gyerek. Ennek nagyon egyszerű oka a közvetlen történetmesélés, a nagyon egyszerű, de csodálatos és borzasztóan egyszerű narratíva, a háromszereplős melodráma, opera. Imádtam őket. Tényleg szerettem ezeket a filmeket és mindig Han Solo akartam lenni. Minden, amit Harrison Ford csinált, a legmenőbb dolog a világon.

 

benedict.jpg

 

Több külföldi oldalon is azt mondják, hogy hatalmas bejelentések várhatóak a színészekkel kapcsolatban, úgyhogy talán ennek is van némi alapja. Én személy szerint örülnék Cumberbatch-nek. smile.gif Ti mit gondoltok róla?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.