Ugrás a kommentre

Ez nem hold, hanem egy űrtojás!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Hamarosan megérkezik a várva várt Angry Birsd Star Wars második része. Hogy miben lesz ez más, mint az elődje? Bevallom, nem sokat játszottam a szériával. Na jó, mire ezt olvassátok már bizonyosan kipróbáltam. Lényeg a lényeg, hogy ezúttal az új trilógia kap szárnyakat, akarom mondani csőröket. Na de elég a szóvirágokból, jöjjön, amit erről az új játékról tudni lehet.

 

SW_AB2.jpg

 

Általános adatok:

megjelenés: 2013. 09. 19.

platform: IOS, Andorid, Windows Phone, PC

kategória: ügyességi

fejlesztő: Rivo

kiadó: Rivo

Telepodok: Hasbro

 

A Rivo szeptember 19-én megjelenő új Angry Birds Star Wars produkciójában 30 új szereplő lesz játszható. Végre választhatunk, hogy melyik oldalon állunk, tehát a már jól megszokott madarak helyett a disznók is játszatóvá válnak a játékban. Ezen felül az új helyszínekhez és a feladatok megoldásához magunk választhatjuk meg hőseinket.

 

Ugyanakkor a Hasbro is pénzt csinál az új játékból, hiszen harminc Telepod figurát adnak ki a témában. Ezek persze nem lesznek ingyen, és a használatuk pont olyan lesz, mint a Skylanderben; karaktereket vihetünk a játékba műanyag figurák digitalizálásával, egy arra a célra kialakított portálon keresztül.

 

Mivel az alapjáték máig a legsikeresebb az Apple alkalmazásai között, ezért nem is kétséges az új változat sikere. Egy biztos, hogy a gépigényétől nem kell rettegnie senkinek. A magam részéről nem ugrálok az effajta ügyességi játékokért, de mivel a szülinapomon jön ki, ezért adok neki egy esélyt.

 

Nektek mi a véleményetek az Angry Birds-ről és a Star Warsos fiókáiról? Megér egy próbát?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.