Ugrás a kommentre

Újabb adag színészpletyka


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A különféle oldalak az utóbbi egy-két napban is rendesen elláttak minket a VII. epizód castingjával kapcsolatos pletykákkal.

 

BenKingsleyVegjatek3.jpg

 

A Fourious Fanboys tudni véli, hogy Sir Ben Kingsley-t is meghallgatták egy szereppel kapcsolatban. Az Oscar-díjas színészt legutóbb a Vasember harmadik részében láthattunk, mely ugyancsak Disney produkció volt. Legközelebb pedig Harrison Ford oldalán tűnik majd fel a Végjátékban. Ugyan eddig semmi sem volt hivatalos, ez most inkább tűnik találgatásnak, mint valamilyen forrástól származó hírnek, úgyhogy kezeljük a szokásosnál is nagyobb fenntartással! Sőt, a Full of Sith állítólag már meg is cáfolta szeptember elején.

 

Ez a következő hír azonban nem pletyka, sőt még igazol is egy pletykát! Saoirse Ronanról nemrég írtuk meg, hogy feltehetőleg Han és Leia lányának szerepére, a főszerepre pályázik. Ez persze lehet, hogy csak szóbeszéd volt, a színésznő azonban maga árulta el a Sky News-nak, hogy valóban részt vett a szereplőválogatáson, majd azt is hozzátette, hogy “mindenki más is” megtette ezt. Ez után azt mondta, hogy “fénykarddal csapnák le a fejét”, ha valamit is elárulna.

 

SullivanStapleton3002.jpg

 

A Latino Review menetrend szerinti casting-híre nem másról szól, mint a Válaszcsapás és a jövőre érkező 300: A birodalom hajnala sztárjáráról, Sullivan Stapletonról. A LR forrása szerint jelentősen megerősítették a biztonságot az elmúlt hetekben a produkció körül, mert túl sok infó szivárgott ki, így nem tudja, hogy milyen szerepre jelentkezett a színész.

 

Ugyancsak a Latino Review-tól származik az a hír is, miszerint Daniel Day-Lewis George Lucas-szal és Kathleen Kennedy-vel ebédelt. Persze lehet, hogy csak baráti összejövetel volt… de azért fura lenne, ha egy ilyen találkozón semmi hivatalos dologról sem esne szó. Daniel Day-Lewis legutóbb a Lincolnon dolgozott együtt Kathleen Kennedy-vel, aki a film producere volt.

 

Ti kit látnátok legszívesebben valamelyik filmben közülük?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.