Ugrás a kommentre

Saoirse Ronan és Chloë Moretz bővebben a castingról


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

saoirse3.jpg

 

Saoirse Ronan, akinek VII. epizódos szereplőválogatásáról korábban már írtunk pletykaként, majd biztos infóként, most bővebben mesél az Empire Online-nak arról, hogy mi is történt:

 

Nem tudom, hogy szabad-e elmondanom, de igen, [elmentem a VII. epizód szereplőválogatására]. Úgy értem, mindenki más is elment. Mindenkit meghallgattak. Annyi ismerősöm ment ugyanazért a szerepért, amiért én, és nagyon sok srácot is meghallgattak egyazon szerepre, szóval J.J. valószínűleg csak átvizsgálj a Föld felszínét azok után, akikre szüksége van.

 

Senki sem tudja, hogy miről szól, senki sem olvasta a forgatókönyvet. Szóval elmenetem és meghallgattak. Azt kell, hogy mondjam, most volt az első olyan alkalom, hogy arra gondoltam: “Tudjátok mit? Akkor is, ha nem kapom meg, annyira szórakoztató volt a szereplőválogatás, tettetni, hogy kiveszek egy fénykardot egy zsákból, kicsit megvizsgálom, és nem tudom, hogy mi az.” Az…az nagyszerű volt. Egy fénykard! Csillagok háborúja!

 

Mielőtt elkezdenénk izgulni, hogy megismertük a VII. epizód egyik jelenetét, a Furious Fanboys ezt az üzenetet tweetelte:

 

Ha érdekel titeket, a VII. epizódra néhány hónappal ezelőtt meghallgatott emberek korábbi SW filmekből és más SciFikből kaptak részeket. SEMMI ÚJ JELENET

 

Mondjuk az is igaz, hogy semelyik más filmből nem rémlik olyan kép, hogy valaki egy zsákból húz elő egy fénykardot, és nem ismeri fel…

 

Lejjebb meghallgathatjátok a beszélgetést. 26 percnél kezdődik a számunkra érdekes rész.

 

 

 

Szép kis akcentus, mi?

 

A Latino Review pedig azzal a Chloë Grace Moretz-cel beszélgetett, akit elsők között kezdtek el emlegetni a főszerepre, állítólag két meghallgatáson is volt, és úgy tűnt ő is nagyon szeretne bekerülni:

 

Nem és nem tudom, hogy indulnak ezek a pletykák. Persze nagyszerű lenne benne lenni. Nem hiszem, hogy a Disney [nem] tudja, mi fog történni végül. Azt sem hiszem, hogy a főszereplők meglennének.

 

Az a zárójeles “nem” valószínűleg elírás az eredeti szövegben, hiszen úgy semmi értelme sincs. Ha van, ha nincs “nem”, annyi bizonyosnak látszik, hogy Moretz kisasszony nincs játékban egyik szerepért sem.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.