Ugrás a kommentre

Nyílt casting két szerepért


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Lucasfilm nemzetközi szereplőválogatást írt ki az interneten. Ha az alábbi két karakter valamelyike illene rátok, ezen a linken jelentkezhettek december 3-ig. smile.gif

 

Keresünk:
Fiatal nőt 17-18 éves lány eljátszására. Legyen szép, okos és sportos. Bármilyen etnikum jelentkezhet. Legyen legalább 16 éves.

 

Rachel:
Fiatalon elveszítette szüleit. Mivel más rokona nem volt, egyedül kellett boldogulnia egy veszélyes városban. Mára 17 éves lett és az utca megedzette az elméjét és a testét is. Humorával és bátorságával képes magára vigyázni.

Örök túlélő és sosem áldozat. Él még benne a remény, hogy egyszer elhagyhatja ezt az életmódot egy jobb életért. Mindig azon töri a fejét, hogyan juthatna közelebb ehhez az álomhoz.

 

Keresünk:
Fiatal férfit 19-23 éves fiú eljátszására. Legyen jóképű, okos és sportos. Legyen legalább 18 éves.

 

Thomas:
Atyai példakép nélkül nőtt fel, így nincs erős öntudata. Ennek ellenére okos, ügyes és bátor, ha szükség van rá. Értékeli az élet abszurditásait és tudja, hogy nem szabad túl komolyan venni az életet.

 

Az új casting-felhívásról a BBC számolt be még egy héttel ezelőtt. Nem sokkal később felkerült az a jelenet is, amit a jelentkezőknek el kell játszaniuk. Az egész szinte szóról-szóra Az Éhezők Viadalának első részéből van, szóval a VII. epizódról nem sokat árul el.

 

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban személyesen is el lehet menni a szereplőválogatásra. A legközelebbi Chicagóban lesz holnap. A bristoli válogatóról hozott nekünk egy kis ízelítőt a The Telegraph:

 

 

 

Így a hír végére engedjetek meg egy kis személyes megemlékezést! Éppen egy évvel ezelőtt írtam az oldalon az első híremet. smile.gif Azóta nagyjából száz alkalommal szóltam Hozzátok. Sajnos a legtöbbször csak pletykákkal kapcsolatban. Őszintén remélem, hogy a jövőben inkább hivatalos híreket szállítok Nektek.

 

Szóval, ki tervezi, hogy jelentkezik?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.