Ugrás a kommentre

Képregényben folytatódik Darth Maul sztorija


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Clone-Wars-Darth-Maul-208x300.png A TCW-s bónusz tartalom nem feltétlenül fogja le is zárni az egész sorozatot, sőt, a Lucasfilm a Newsaramának arról számolt be, hogy a sorozat elvarratlan szálait esetleg képregény formában fogják lezárni idén tavasszal. Így kaphat egy nagy finálét mind Darth Maul, mind a Dark Horse Comics.

 

Darth Maul: Son of Dathomir címmel fog megjelenni 2014 májusában egy négyrészes képregénysorozat, ami a be nem mutatott forgatókönyvek alapján készül. A Newsarama készített interjút a szerzővel, Jeremy Barlow-val, hogy mégis mire számíthatunk. A címből adódóan visszatérünk a Dathomirra, és Darth Maul bosszút forral Darth Sidious ellen, de Barlow több helyszínről és szereplőről is beszámol, sőt, egy teljesen új is feltűnik, ő Viscus testvér.

 

A Newsarama arra is rámutat, hogy ugyan a befejezetlen sztoriszálakat először képregényben adják ki, nem biztos, hogy ez az egyetlen forma, ahogy majd láthatjuk őket. De mielőtt ezt bárki is véresen komolyan venné, ez valószínűleg csak annyit jelent, hogy a Lucasfilm nyitva hagyja az ajtót egy esetleges animációs formának.

 

És sajnos a Newsarama a sorozat fináléjának nevezi a Darth Maul sztorit, ezt se szabad komolyan venni. A Lucasfilm emberei tisztázták is a dolgot twitteren:

 

 

 

The Maul comic is very cool, but it *wasn't* the series finale. It was a 4-part arc that fell beyond what was already in production.

 

— Pablo Hidalgo (@infinata)
2014. január 8.

 

 

If there's still confusion: the new Dark Horse miniseries only deals with a Darth Maul arc from near end of the series. Not a series finale!

 

— Jennifer Heddle (@jenheddle)
2014. január 8.

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.