Yoda József 2950 Posted April 8 Share Posted April 8 Ferde már a szemed? 2 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10855 Posted April 8 Share Posted April 8 21 perccel korábban, Iqvi írta: Honnan találtál rólam képet? 2 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 Éppen most , Ody Mandrell írta: Honnan találtál rólam képet? Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2826 Posted April 8 Share Posted April 8 Most már Ody is alvóügynök lett. 2 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10855 Posted April 8 Share Posted April 8 我是匈牙利人,不是中國人 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 Kszi tao wang? Il chu wan no te hando. Yiu to shze Hszi-chi Ping, squando! Quote Link to post Share on other sites
NorbiLordi 2171 Posted April 8 Share Posted April 8 Ember elhagyja fél órára a fórumot, mire visszajön meg: 2 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 1 minute ago, NorbiLordi said: Ember elhagyja fél órára a fórumot, mire visszajön meg: Ju hche nu tan wuo we do? Vansztah! Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited ) Üdv kínában. Edited April 8 by Dzséjt 3 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 Na jó, abbahagyom mert norbi kikészül. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10855 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited ) 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Na jó, abbahagyom mert norbi kikészül. Nem csak ő. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Üdv kínában. Jobbra vagyok én, balra @Iqvi. Edited April 8 by Dzséjt 1 5 Quote Link to post Share on other sites
Bence1997 5700 Posted April 8 Share Posted April 8 40 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jobbra vagyok én, balra @Iqvi. 3 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited ) Calm down Taiwan. Edited April 8 by Dzséjt 1 Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2950 Posted April 8 Share Posted April 8 Letudva! 6 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 Ez egyre jobb lesz minden nap...... https://www.portfolio.hu/global/20210408/az-ukran-media-szerint-oroszorszag-egy-hatalmas-katonai-tabort-huzott-fel-a-hatar-melle-477674 Quote Link to post Share on other sites
NorbiLordi 2171 Posted April 8 Share Posted April 8 7 perccel korábban, Iqvi írta: Ez egyre jobb lesz minden nap...... https://www.portfolio.hu/global/20210408/az-ukran-media-szerint-oroszorszag-egy-hatalmas-katonai-tabort-huzott-fel-a-hatar-melle-477674 Ilyen többször is volt már, sem történt semmi. Reagálnak a NATO-Ukrán hadgyakorlatra, ennyi az egész, ez bevett szokás. Észak-Korea is lődőzi a rakétáit hébe-hóba a tengerbe, mégsem bombázták még vissza őket sem a kőkorba. A 3 szakadárok által megszállt megyében mindennaposak a harcok és halnak meg katonák, elszakították a Krímet is, mégsem jött el a vég. Ha Oroszország akarta volna, már velük lennénk szomszédosak a Kárpátalján. Ha Ukrajna nem megy neki Oroszországnak itt nem lesz háború. Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2950 Posted April 8 Share Posted April 8 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Ha Oroszország akarta volna, már velük lennénk szomszédosak a Kárpátalján. Ha Ukrajna nem megy neki Oroszországnak itt nem lesz háború. Vajon Putyin visszaadná a Kárpátalját? 2 Quote Link to post Share on other sites
NorbiLordi 2171 Posted April 8 Share Posted April 8 1 perccel korábban, Yoda József írta: Vajon Putyin visszaadná a Kárpátalját? Még Erdélyt is 2 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10855 Posted April 8 Share Posted April 8 (edited ) Innentől kezdve minden politikai vagy közéleti téma kitárgyalása ebben a topikban, TILOS! A koronavírus farvizén teljesen átalakult ez a topik az aktuális világpolitikai, gazdasági kérdések kibeszélőjévé. Ennek vége! Ezentúl tessék használni a klubot MINDEN ILYEN JELLEGŰ BESZÉLGETÉSRE! Lehet ott több témának is helyet csinálni. Valószínűleg ez lesz a sorsa a koronavírus témakörnek is. Kérdéseket felvetéseket a vélemények a fórumról topikba lehet írni. Edited April 8 by Ody Mandrell 4 1 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 8 Share Posted April 8 11 minutes ago, Ody Mandrell said: Innentől kezdve minden politikai vagy közéleti téma kitárgyalása ebben a topikban, TILOS! A koronavírus farvizén teljesen átalakult ez a topik az aktuális világpolitikai, gazdasági kérdések kibeszélőjévé. Ennek vége! Ezentúl tessék használni a klubot MINDEN ILYEN JELLEGŰ BESZÉLGETÉSRE! Lehet ott több témának is helyet csinálni. Valószínűleg ez lesz a sorsa a koronavírus témakörnek is. Kérdéseket felvetéseket a vélemények a fórumról topikba lehet írni. Meghajlok akaratod előtt, Ody az Alapító. Ha valaki szeretne tovább ilyen témákról beszélgetni, akkor felveszem a közélet klubba. 1 Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2950 Posted April 8 Share Posted April 8 Egy kis izomfájdalmat érzek az oltás helye körül, mintha izomlázam lenne. Más bajom nincs, remélem az éjszaka is nyugis lesz Quote Link to post Share on other sites
Pildi 2566 Posted April 8 Share Posted April 8 35 perccel korábban, Yoda József írta: Egy kis izomfájdalmat érzek az oltás helye körül, mintha izomlázam lenne. Más bajom nincs, remélem az éjszaka is nyugis lesz Nekem is így fájt a karom 2 napig, ráfeküdni sem esett jól, de a második napon már borogatást tettem rá, s az segített. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10855 Posted April 9 Share Posted April 9 Nekem is az oltás helyén fáj kissé, de más mellékhatás egyelőre nincs. Quote Link to post Share on other sites
Yoda József 2950 Posted April 9 Share Posted April 9 Reggelre lett egy kis hőemelkedésem (37,1), de amúgy minden ok Quote Link to post Share on other sites
RacerX 1994 Posted April 9 Share Posted April 9 Nekem 8 órával az oltás beadása után, szinte az összes leírt mellékhatás jelentkezett. Rég volt olyan pocsék lázálmos éjszakám mint hétfőn. De keddre már teljesen elmúlt. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10855 Posted April 9 Share Posted April 9 22 perccel korábban, Yoda József írta: Reggelre lett egy kis hőemelkedésem (37,1), de amúgy minden ok Nekem egyelőre még az sincs. 18 perccel korábban, RacerX írta: Nekem 8 órával az oltás beadása után, szinte az összes leírt mellékhatás jelentkezett. Rég volt olyan pocsék lázálmos éjszakám mint hétfőn. De keddre már teljesen elmúlt. Elvileg ez jót jelent. Reagál az immunrendszer. 1 Quote Link to post Share on other sites
Iqvi 2884 Posted April 9 Share Posted April 9 3 minutes ago, Ody Mandrell said: Nekem egyelőre még az sincs. De azóta megkedvelted a kínai kaját? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts