Ugrás a kommentre

Mindenki visszatér? - Ep. VII. pletykák


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

cast02.jpg

 

MarketSaw hét eleji értesülései szerint sokan visszatérnek az eredeti gárdából, illetve két olyan új arcot is köszönthetünk majd, akit már régóta emlegetnek a különféle pletykákban:

 

Ian McDiarmid, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Anthony Daniels, Warwick Davies, Benedict Cumberbatch és Gary Oldman. Úgy hiszem, Cumberbatch és Oldman ugyanazért a szerepért volt versenyben. Nem tudom, hogyan működik majd ez az új forgatókönyvvel, de én úgy értesültem, hogy mindketten benne lesznek a filmben.

 

Ha ez igaz, akkor örülhetünk, hogy végül Billy Dee-t és Anthony Danielst is megkereste a Disney, illetve, hogy a Palpatine-pletykának is volt valóságalapja.

A forrás állítólag az elmúlt évek legmegbízhatóbb Star Wars hírforrása, ugyanaz, aki még 2009-ben megjósolta az új trilógiát. Persze, ettől még pletyka marad…

 

Indiana Jones fronton is vannak fejlemények, a korábbi szóbeszédhez kapcsolódván:

 

Harrison Forddal kapcsolatban annyit tudtam meg, hogy még két Indiana Jones filmről tárgyalnak, Ford Star Wars szerződésének záradéka szerint.

 

A történetről is vannak infói:

 

Végeredményben az ikrekről szól, és arról. hogy melyik követi a sötétségbe vezető utat, és melyik lép az apjuk nyomdokaiba. Legalábbis erről szólt még a változtatások előtt. Így lehet, hogy ez későbbre szorult, hiszen az eredeti szereplőgárdát hozták a történet előtérébe, mellyel felvezetik a Skywalkerek új generációját.

 

Két korábbi casting-hír, amivel még adósok vagyunk:

 

Jack_Reynor.jpg

 

Az AICN két forrásból is hallotta, hogy a 22 éves, ír színészt, Jack Reynort (Mit tettél, Richard?, Elpuskázva) kiválasztották egy ismeretlen szerepre a VII. epizódban. Reynort legközelebb a Transformers negyedik részében láthatjuk.

 

A következő idézet a Bleeding Coolról származik, és meglehetősen titokzatos:

 

Azt hiszem, a legnagyobb hír a VII. epizód castingjával kapcsolatban a női főszerep lesz, bár lehet, hogy ezt csak azután ismeritek fel, miután láttátok a filmet. Ha minden igaz, amit hallottunk, akkor már meg is van a színésznő, szóval nem lepődnék meg, ha hamar kiszivárogna néhány infó.

 

Szeretnétek, hogy a fent említett színészek megjelenjenek a VII. epizódban? Mit szólnátok még két Indy-hez? Hát Reynorhoz? Vajon mit jelent ez az utolsó idézet?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.