Ugrás a kommentre

Benne lehetsz a VII. epizódban! - Abrams üzenete


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

abu_abrams.jpg

 

Tegnap új videó látott napvilágot, melyben J.J. Abrams a VII. epizód abu-dzabi forgatásáról jelentkezik. Egy új kezdeményezésről beszél, melynek segítségével segíthetünk a szegény gyerekeken, és még mellékesen benne is lehetünk az új filmben. Az már csak ráadás, hogy a videó igazolja azt a pletykát, miszerint egy romos piacot is építettek a sivatagban, és egy Terry Gilliami lényt is megcsodálhatunk:

 

 

 

 

Hello! J.J. Abrams vagyok a VII. epizód díszletei közül, a gyönyörű Abu-Dzabiból. Az emberek, akiket körülöttem hallotok és láttok, mind segítenek nekünk létrehozni ezt a filmet. Hihetetlen, szürreális élmény itt lenni ezen a csodálatos helyen, ezekkel a elképesztő emberekkel, akik a filmen dolgoznak. Mint sokan közületek, én is gyerekkorom óta Star Wars rajongó vagyok, így tényleg szürreális ezen a filmen dolgozni. El sem hiszem. Nagyon hálásak vagyunk a Star Wars rajongóknak, a támogatásukért és türelmükért, úgyhogy meghívunk Téged, hogy légy részese a mókának itt. Szeretnénk beletenni a filmbe. A Star Warsba. Szóval mától fogva esélyt adunk arra, hogy nyerj egy utat… egy utat, hogy benne lehess a filmben. Ez azt jelenti, hogy el kell jönnöd Londonba, ahol a filmet forgatjuk, főként a Pinewood Studiosban. Ott azért nincs olyan hőség, mint itt. Találkozhatsz a stábbal, beléphetsz a színfalak mögé, láthatod a teljes filmkészítési folyamatot. Ráadásul megcsináljuk a hajad, kisminkelünk, adunk egy jelmezt és szerepelhetsz a filmben. Szerepelhetsz a Star Warsban. De a legnagyszerűbb az egészben, hogy a nevezéssel támogathatsz bennünket egy másik kezdeményezésben is, a Star Wars: Force for Change-ben (Erő a változtatáshoz). Ez egy teljesen új dolog, ami azért jött létre, hogy kreatív megoldásokat találjunk a világ néhány legnagyobb problémájára. A világ gyerekeinek megsegítése a cél az UNICEF Innovation Labs and Programs támogatása által. Nagyszerű dolog, amiről az Omaze oldalán olvashattok többet. Köszönjük még egyszer a hihetetlen támogatást! Alig várjuk, hogy a forgatáson lássunk.

 

A kezdeményezés oldalán elolvashatjátok a részleteket. A nagyobb számú nevezésért cserébe 10-50.000 dollár értékben támogathatjátok az UNICEF-et. Az ellenszolgáltatások között van köszönővideó Abramstől, póló, poszter, Chewbacca szobor, fénykard replika. Az én kedvencem az Abrams által dedikált forgatókönyv. A két legdrágább adományért cserébe vagy meghívnak a Lucasfilmbe egy premier előtti vetítésre vagy kibérelnek egy mozit a városodban, és ott vetítik le neked. Ezek 5,5 és 11 millió forintba kerülnek.

Van ingyenes regisztráció is, mely egy darab nevezést jelent. Ezt a lap legaljára görgetve találjátok meg.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.