Ody Mandrell 10434 Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 8 órával ezelőtt, Donát írta: Magyarázhatja-e Palpatine EpII-es kinézetét az Erő-elszívás, amit az EpIX-ben láttunk? Mi van, ha teszem azt Palpatine Coruscant gyárnegyedében időről időre megszívta magát egy kis életerővel, hogy jobb állapotúnak mutassa magát, mint amilyen? Az EpII környékén pedig épp erősen ráfért volna egy újabb életerő koktél. Az EpIII-ban pedig a villámokkal együtt kiad magából egy jó adag sötét energiát is, ezért a kinézete ocsmánnyá válik, és innentől ezt előnyére használja, ezért nem is szépítteti vissza magát a fessebb kinézetre többé? Ó, hogy én ezt hány éve mondom már. (mármint azt, hogy idősebbnek tűnik az EPII-ben mint a III-ban) 1 Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2730 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Idősebbnek tűnik, de nem annyira mint ahogy itt a kép sugallja. Ez melyik jelenetből van? Ennyire májfoltos fejjel szerintem sehol sem tűnik fel Palpatine. Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10434 Posted May 4, 2020 Author Share Posted May 4, 2020 Sokszor látni, főleg a film elejei beszélgetésben, valamint a szenátusi beszéde alatt. Quote Link to post Share on other sites
Donát 4694 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 17 perccel korábban, Nute Gunray írta: Idősebbnek tűnik, de nem annyira mint ahogy itt a kép sugallja. Ez melyik jelenetből van? Ennyire májfoltos fejjel szerintem sehol sem tűnik fel Palpatine. Ha az én képemet kérdezed, az konkrétan a film eleji beszélgetésből van, amikor felajánlja Padménak, hogy Jediket küld a védelmére. Quote Link to post Share on other sites
Nute Gunray 2730 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 A Dzséjt által berakott képet kérdeztem. Quote Link to post Share on other sites
Rog 3649 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Doug Chiang 2000-ben készült képe: 3 3 Quote Link to post Share on other sites
Donát 4694 Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Úgy látom, akkor még jobban hasonlított a Slave I A Birodalom visszavág-ban látott verziójához. Quote Link to post Share on other sites
Rog 3649 Posted August 28, 2020 Share Posted August 28, 2020 1 Quote Link to post Share on other sites
Donát 4694 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 2020. 08. 28. - 11:00, Rog írta: Ez erősen emlékeztet egy hasonló karrier egyengetésre: 3 Quote Link to post Share on other sites
Darth Revan9 2550 Posted February 20 Share Posted February 20 Nem is tudtam, hogy Typho eredetileg Panaka lett volna A klónok támadásában. Mi történt pontosan, amiért a Panakát játszó színészt eltávolították a szerepből? Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10434 Posted February 20 Author Share Posted February 20 Nem Panaka lett volna, ő már a forgatás előtt kikerült a képből. Állítólag akkoriban Hugh Quarshie nagyon rossz véleménnyel volt a Baljós Árnyakról, amit úton-útfélen hangoztatott. Arra már nem emlékszem, hogy ő nem akart szerepelni a folytatásban vagy már fel se kérték rá. Gyanítom az utóbbi. Quote Link to post Share on other sites
Dzséjt 7821 Posted February 21 Share Posted February 21 De, Panaka lett volna Amidala mellett a korai tervek szerint, a forgatókönyvnek létezett olyan változata, amiben Panaka szerepelt, nem Typho. A félszemű kapitányt csak azután alkotta meg Lucas, hogy Quarshie visszautasította a folytatásban való részvételét. Quarshie ugyanis összeveszett a producerekkel azon, hogy nem kaphatta meg a teljes forgatókönyvet, csak a saját részét, és ez végül odáig fajult, hogy a színész visszalépett. Legalábbis 2019 márciusában már ezt mondta a Rebel Force Radióban. Bár korábban olyan sztori is volt, hogy a gázsiban nem tudtak megegyezni, és az is, amit Ody írt, hogy rossz véleménnyel volt az ep1-ről és ezt sűrűn hangoztatta, emiatt kirúgták. Hogy ezek csak városi legendák-e, és az az igaz, amit '19-ben Quarshie mondott, vagy ő is úgy járt, mint Dennis Lawson, aki egy kövér csekk átvétele után szintén 2019-ben már azt mondta, hogy neki soha semmi baja nem volt a Star Wars-szal, és csak félreértették, hát azt szerintem már sosem fogjuk megtudni. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ody Mandrell 10434 Posted February 21 Author Share Posted February 21 No igen...ezt nehéz megállapítani, hogy mi volt a valós ok. Kicsit hihetetlen, hogy azért nem vállalta mert nem mondták el neki a teljes történetet... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts