Ugrás a kommentre

Fotó egy nagy visszatérésről?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Pár óráig szinte biztosnak tűnt, hogy a Star Wars VII. részében visszatér egy régen látott karakter, de aztán fordult a kocka. További részletek és fotók a teljes hírben.

 

Warwick Davis, aki Wicketet, az ewokot alakította A Jedi visszatér idején, sokáig várta a VII. rész stábjának jelentkezését, hogy szerepet ajánljanak neki a készülő filmben. Ez meg is történt, és a színész októberben egy nagyon frappáns videóban

a világgal a jó hírt. A forgatás befejeztével Warwick most a BBC The One Show-jában elevenített fel néhány régi és újabb emléket, és két selfie-t mutatott a műsorvezetőknek, melyeket elmondása szerint Az ébredő Erő forgatásán készített. Az egyiken Csubakkával látható, a másikon pedig… Darth Vaderrel.

 

Screenshot.png

 

warwick-vader-selfie.jpg

 

Csubakka szerepléséről már biztos információkkal rendelkeztünk, hiszen (a kiszivárgott látványterveken kívül) a Force for Change kampányt lezáró videóban már láttuk. Vader azonban még látványterven sem került elő teljes alakban, csak a sisakja, igaz, az számtalanszor. Ez lenne az első fényképünk róla, bár furcsa, hogy pont egy régi stábtag lenne annyira óvatlan, hogy egy ilyen értékes információt megosszon egy showműsorban, tekintet nélkül a szigorú titoktartási szerződésre.

 

És valóban, a mókamester Davis azóta Twitteren pontosított: a fotók egyáltalán nem a Pinewood stúdióbeli forgatáson, hanem a Star Wars Weekends keretében készültek (ez egy évente megrendezett fesztivál a floridai Walt Disney World Resortban).

 

Ettől függetlenül továbbra is gyanítható, hogy Vader valamilyen formában meg fog jelenni a filmben. Ez lehet visszaemlékezés, látomás vagy Kylo Ren kutatómunkájának eredménye – a részleteket lásd a legutóbbi, rekordhosszúságú elemzésben.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.